Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
-
M^xx
aktív tag
Üdv!
Akinek nincs csapata, de szeretne játék közben szervezetten, jó társaságban battlefieldezni az csatlakozzon fel hozzánk teamspeak szerverünkre. Mindenkit szívesen látunk, legyen kezdő vagy tapasztalt játékos.
TS3 IP: battlezone.hu vagy ocg.hu
Játékszerver: BATTLEZONE | OPERATION LOCKER 24/7 | NO SNIPER/DMR
Kérdésekkel kapcsolatban itt is írhattok.
-
urbi73
senior tag
-
korion
senior tag
válasz
spanglee001
üzenetére
az a vicces, beléptem single playerbe és miközben váltogattam az ablakokat win7 aero-ban mutatta kicsiben a demót!

holnap újrateszem a winfost!
köszi mindenkinek!gyertek csoportba!
https://www.facebook.com/pages/PC-Tuning-Help-Vita/781891808565697?ref=aymt_homepage_panel
kezdetleges,de valahol el kell kezdeni!
lehet alakítani a csoportot!
szeretném,ha mindenki dicsekedne a gépével,rakna fel róla képet,pár eredményt!szeretnék én is bekerülni egy jó teambe,mert 2 nyomjuk haverral és úgy kevés..
jó lenne 5-en kiabálni teamspeaken,vagy skypeon ,h gyere fedezz meg ilyenek!
-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Tetszett, csak a vége volt unbalanced. :S
Aztán meg a BF4-ben az AEK-kel alig tudtam lőni!
szerk:
#65579) gali777: többiek voltak BL-on, csak nem indították el a BC2-t.
-
spanglee001
addikt
válasz
korion
üzenetére
Az amd gaming evolved app felvan rakva? Ha igen és nem használod akkor töröld, talán nem tudom de lehet blokkol a tűzfalad, vagy vírusírtó szünet egy próba erejére. Ha van integrált vga azt tiltsd, vagy ha crosfire van próbáld csak egy vga val indítani ha lehet olyat. Vagy txt be mentsd le hogy mantleval indítod, vagy dx11 be, azt nem tudom hogy kell de volt róla szó már itt. Ezeken kívűl én sem tudnék mást próbálni.
-
korion
senior tag
most már nem villodzik az a fehér hátér,csak tök fekete,aztán ahogy hátérbe teszem látom,h tölti és megy a demo!

-
korion
senior tag
válasz
spanglee001
üzenetére
hiába raktam újra,nem a játék hibája!

-
westcoastog
veterán
válasz
fornettisuti
üzenetére
Akkor elvileg a bf3-nak is kell mennie gond nélkül.

-
Jó ez a BC2 még mindig... nem volt rossz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fornettisuti
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
Nálam minden oké volt W10 TP alatt punkbusterrel. Random gamecrash 8.1 alatt is volt.
-
korion
senior tag
válasz
spanglee001
üzenetére
köszönöm!
elkerülte a figyelmem a hozászolásod!ha újratette megpróbálom megint!
üdv! -
westcoastog
veterán
Játszik valaki win10 TP-n? Punkbuster megy?
-
korion
senior tag
válasz
Anfänger
üzenetére
van elég hely!(6-8 gb volt)
de újrateszem a játékot!elkezdtem játszani Far cry 4 és amikor mappába lépek,vagy menübe,akkor csak a fél képernyőig tudom húzni a kurzort,mintha rosszul nagyítottam volna vmit ki!
most már sajna tudom,h összefügg a 2 hiba!(nem kellett volna újratenni)
üdv!https://www.facebook.com/pages/PC-Tuning-Help-Vita/781891808565697?ref=aymt_homepage_panel
Gyertek!

Most kezdtem a csoportot,de szeretnék egy jó társasságot!jó pihenést!

-
korion
senior tag
levettem a grafikát is,de ugyan azt csinálja!(rányomok a játékra,h elindítsam a szervert és ahogy belépne a játékba és fekete hátér,mozgatom az egeret,akkor néha bevillan,h tölti a pályát,ha alt-esc kilépek és hátérbe teszi a játékot,úgy látom,h a térképet,de ahogy rányomnék,h hová tegyem be,újra fekete hátér)
-
marilllyo
veterán
Most akkó máma este nem lesz Bed kámpáni kettő? Hijába tőtöttem le?

-
korion
senior tag
válasz
spanglee001
üzenetére
eltávolítottam,de utána tudtam játszani,csak másnap jött elő ez a hiba!
volt játék javítása,de nem változott semmi!
-
korion
senior tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
kicseréltem a 2 kártyát(R9 280x volt R9 290 lett)felraktam az Catalyst Omegat, játszottam egy órát,filmeztem,kikapcsoltam a gépet,tegnap bekapcsoltam,használtam,gondoltam játszom egy picit,mire előjött ez a hiba!
felraktam eggyel régebbi drivert azzal is csinálta a hibát! -
korion
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
kikapcsoltam nem változik semmi!
annyit még hozzátennék,h mikor mozgatom az egeret bevillan ahogy tölti a pályát,de annyi! -
For357y
aktív tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Hát, akkor nem lesz nálam mantle. Azért köszi a segítséget.
-
-
válasz
spanglee001
üzenetére
Bot fül ide vagy oda, azért jó zenéhez javaslom, hogy telepítsd fel a Spotifyt[link], kiválló minőségben szolgáltat zenét, illetve ezen az oldalon is rengeteg tematikus zenei adók vannak.[link] Foobar2000-el (Wasapi pluginnel) megy a zenehallgatás, nagyságrendekkel jobb hangzás, mint a Win beépített lejátszója.
-
For357y
aktív tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A 64 bites változat indul el.
Viszont az okozhatja a gondot, hogy a telepítési könyvtár másik partíción van? -
Akkor lehet az a baj hogy 4GB ram miatt csak a 32 bites változat indul el.
Próbáld ki hogy originben bellállítod kézileg hogy a 64 bites változat induljon (pl jobb klikk a játék ikonján, game details gomb, stb).
Ha minden 64 bites és fentvan a legfrissebb driver és minden rendesen (friss a játék) akkor működnie kell.
-
válasz
spanglee001
üzenetére
Hát nálam bizony semmi nem recseg, ropog 24/192-ön, a YouTube is tökéletesen szól. Van ilyen hanganyagom, pl. legutóbb karácsonyi akcióba a Linn[link] tette lehetővé, hogy 10 napon keresztül ingyenesen le lehetett tölteni ilyen minőségű zenéket.
A Xonar U7 meg nem egy ligában játszik az NFB-15-el, meg nem árt hozzá egy jó fejes, nekem egy japán Audio-Technika ATH-AD500X-em van, és kell egy jó minőségű, zajokat kiszürő kábel is. Nálam ilyen van [link], az USÁ-ban 100 dollár körül van az új ára, nekem sikerült egy demó kábelt beszerezni kb. 10e Ft-al olcsóbban, szóval sajna a jó hangzást meg kell fizetni. -
-
For357y
aktív tag
Sziasztok!
Átnéztem a fórumot, de nem találtam hasonló gondokkal küzdőt(vagy átsiklottam felette).
A problémám a következő: Nem megy a mantle. Konkrétan az optionsben nem választható(a menüpont sincs meg). A mantle patch telepítve van, driverből a 14.12 van feltéve (mondjuk a 14.1-től kezdve mindent próbáltam, egyikkel sem ment). R7-260X-et használok. Neten találtam olyat, hogy profsave_profile fájlban a "GstRender.MantleEnabled 1"-et kell beállítani, át is írtam 0-ról 1-re, de játék közben a konzol továbbra is azt írja, hogy a játék a DX 11.1-et használja.
Valakinek valami ötlet? Lassan már kitépem a hajamat.UPDATE: Windows 8.1 64 bit.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Jó fegyver, csak ne kelljen újra tölteni.. Én csak ezért nem szeretem.
-
válasz
spanglee001
üzenetére
Akkor pl legyen lapozófájl... fix 2GB.
De komolyan!

Aki egyébként behozta a köztudatba ezt a kikapcsolós baromságot azt jól fel kéne pofozni visszamenőleg is.
Persze elég valószínű nem ez a gond, de sose tudni. -
spanglee001
addikt
válasz
pendre54
üzenetére
24/192 van hozzá hanganyagod? nálam a youtube is csak recseg ropog torzít, és másoknál is ezért csak 24/48 on használjuk. vagy lehet mi nem értünk valamit
xonar u7ha rájöttél a kékhalál okára majd oszd meg, mert nálam is ez a helyzet csak pirosba.
uac kikapcsolva win7/és 8.1 en is ez a helyzet, lapozófájl nincs -
válasz
pendre54
üzenetére
Ennyire azért nem tragikus a szitu... és azóta lehet javultak a driverek ilyen téren.
De pár éve szívtam ezzel 1-2 játéknál, azóta nem. De ott is csak annyi volt a probléma megoldása hogy windowsban átállítottam a minőséget kisebbre. (pl DVD -> CD)De ma már bármi okozhat bármilyen problémát.

Win7/8 óta meg az UAC/Admin jogok is bezavarhatnak... ki is lőttem a fenébe azt is mióta bejött.

-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Mondjuk azért most rendesen beletetted a bogarat a fülembe, azzal, hogy esetleg a régebi kiadású játékoknál lehetnek gondok a DAC miatt. Időnként elő szoktam venni pl. a Medal of Honort, vagy az első két COD-ot, azért morcos lennék, ha ezekkel többet nem tudnék játszani, ja meg a GTA IV is nagy kedvenc volt.
-
válasz
pendre54
üzenetére
Vagy válts Win8.1-re.

Tapasztalatom szerint is elég sok régebbi játékkal "kompatibilisebb", mint a Win7 néha.Nekem realtek alaplapi cuccos van, és semmi gond nincs semmilyen játékkal eddig.
Igaz nem nV kártyám van... ott is van HDMI audió is... azis akár bezavarhat az audió részbe, ha tényleg azzal van a gond és a realtek kilövése sem segít.De persze értem én sem szívesen túrnám szét a dolgokat csak egy rövid mókáért.
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nos lehet, hogy a hangcuccok irányába kell még szétnéznem. Nálam kb. 3 hónapja egy külső DAC üzemel[link], az alaplapin csak a mikrofon van engedélyezve, az is csak a TS miatt. A DAC meg 24/192-re van belőve, mert zenéket is hallgatok, majd próbálkozok, de az igazság az, hogy csak a ma esti mókáért nem szívesen mókolok bele az amúgy jól működő dolgokba.
-
válasz
pendre54
üzenetére
Punkbuster frissítve van a legújabbra?
Olvastam még hogy sokaknál az hangkártya driverrel volt még gondja (főleg alaplapi realtek), ott pl a realtek szoftver kikapcs segített.
Esetleg próbálj ott szétnézni vagy frissíteni...Olyan probléma is volt régebben játékoknál hogy nem mentek csak 16bit 44KHz CD beállítással, az új hangcuccok meg 24bit 48KHz vagy mégnagyobbal mennek default.
Hátha... -
korion
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
a játékpanel eddig is be volt kapcsolva!

annyi történt,h kicseréltem a 2 vga-t és felraktam a legújabb drivert,játszottam egy órát kb,másnap játszani szerettem volna,de már ezt csinálta-csinálja!

Campaign elkezdem ott is ezt csinálja!
-
válasz
prokxy
üzenetére
Üdv!
Továbbra is HELP!!! Tegnap már jeleztem, hogy a BC2 alatt kékhalálozik a gépem folyamatosan. Írtak több okosságot, mind kipróbáltam(DX9, minden látványjavító kikapcs, minden lebutítva, semmi segédprogi MSI AB, alapból nincs húzva semmi stb.), nemrég újra felmentem, kb. 5-6 perc után ez lett a vége:
Mi a rákot csináljak még? -
korion
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
szia!
azt merre tudom? -
korion
senior tag
hiba: keresek szervert elkezdni betölteni és fekete lesz a hátér az Origin kis ablaka vibrál!
ha alt-esc benyomom akkor látom,h melyik pályát tölti be,sőt a térképet is mutatja,h hová akarok belépni,de,ha rányomok egyből fekete hátér!!
help,help,help!
köszi előre is! -
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Scar-H-nak talán van egy kicsi, ezért is szeretem. -
prokxy
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Este leszel???
#65536) kovy29: kb 0 visszarúgása van, múltkor lenyúltam EMS-ét, pontosabban kölcsönadta.
Nekem még a reflex sincs meg hozzá, kezelésbe kéne venni. -
iMaverick
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Áhá! Nálam a Galil még a "régi", CS-ből ismertet jelenti... LINK
Viszont akkor ez meg is magyarázza, hogy nekem miért jönnek be ezek a fegyók.

Na jó, ha már assult riffle... Másik kedvencem az L85 LINK
Azért azt jó látni, hogy a BF szériát végigvitte. (Igazából az 1942-ben, a Vietnam-ban, meg a 2142-ben lett volna érdekes, ha feltűnik.
) -
korion
senior tag
MEGPRÓBÁLOM RENDESEN MEGFOGALMAZNI!
hiba: keresek szervert elkezdni betölteni és fekete lesz a hátér az Origin kis ablaka vibrál!
ha alt-esc benyomom akkor látom,h melyik pályát tölti be,sőt a térképet is mutatja,h hová akarok belépni,de,ha rányomok egyből fekete hátér!!help,help,help!
köszi előre is!
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
-
daveoff
veterán
válasz
marilllyo
üzenetére
Én is unaloműzésként húzom ki az összes fegyvert, így kicsit izgalmasabb a játék. Én szépen sorba csinálom, ha egy megvan jön a következő. Kinézet abszolút nem érdekel, használhatóság inkább, bár így hogy kipróbáltam az összes assaultot, nincs sok különbség a fegyverek között, az biztos hogy a SCAR-H a legjobb. Az viszont érdekes, hogy a QBZ-vel lett a legjobb a statom, pedig elsőre az tűnt a legszarabbnak.
-
prokxy
veterán
válasz
marilllyo
üzenetére
A BF4 topicban szeretik fikázni az embert, erre gondoltam.

AEK-ot nem tudom megunni, bár még csak 4300 killem van vele, majd 10e után ez is megy a levesbe, mint a tank.

#65525) DeadMeat: nem is értem, h miért egy izraeli cucc lett az egyik legjobb assault fegyó és az aranyassign unlockja.
De ahogy kinéz, gyááá, ugrál az a szar pöcke lövés közben, meg csúnya, na. De nem vagyunk 1formák. 
-
marilllyo
veterán
válasz
prokxy
üzenetére
Miért lennél fikázva?
Én sem azért unlockolom őket végig mert ez a lényeg...egyszerűen csak hajlamos vagyok pikk pakk beleunni mindenbe. Meg persze én is úgy megyek, hogy először azokat amik tetszenek a végére meg maradnak a rondák.
Scar az alap. Legjobb. Meg nekem még a Famas is a szívem csücske.
Ezeket a DMR-eket kerülöm amennyire csak lehet. Persze azért adtak pár assignmentet, hogy lőjj fejbe velük 50 embert. Az air superiority után a DMR-rel való szenvedés volt ami legjobban K/D gyilkos volt számomra.
AEK-val az a bajom, hogy a Coyote-ot ahogy rárakod rak az oldalára egy ilyen állító/tartó cuccot. Meg még egy csomó ruszki fegyóra, és az elcsúnyítja.
-
kisza25
félisten
milyen frissítés van ma? nem figyeltem

-
prokxy
veterán
válasz
marilllyo
üzenetére
Én pedig pont ellenkezőleg csinálom. Van pár fegyó, ami passzol a játékstílusomhoz, azokkal szívesen játszom, de az ACE sorozat olyan bűn ronda, h kezembe nem veszem többet. Nekem ez is számít.
Lehet ezt fikázni, nem érdekel. 
Kipróbálom szinte mind 1 kör erejéig, de a szívem az AEK-é. Na meg a Scar-H-é, ha olyan a map.
Engi AK5C, Support MG4 vagy M240B, Recon SRR vagy M98B.
Assignmentem meg, ááá, az a rohadt bombázós ribbont nem tudom összehozni, nemhogy némelyik assignmentet.
-
marilllyo
veterán
-
daveoff
veterán
válasz
marilllyo
üzenetére
200-as XP boost, az mi? Én csak a 25%-osat ismerem.....
Most nekiálltam kihúzni az összes fegyvert, összes battlepack, kiegészítő, stb. Assaultal már végeztem, most a carbinet csinálom, de még a 100%-os XP boost is ritka, mint a fehér holló, nemhogy a 200-as.
A 25%-osat azt adja, ha kell, ha nem, van amikor ötöt egyszerre....
-
korion
senior tag
még annyit az előzőhöz,h amíg kis képernyőn van addig látom, h betölti a pályát,még a térképet is,de ahogy ráklikkelek előjön fekete hátér és mintha vibrálna!
feltettem az előző 14.11 catalystot,de ugyan az a hiba! -
korion
senior tag
sziasztok!
elindítom a játékot és elkezd vibrálni fehér kisebb kép bevillódzik!
driver probléma ?tegnap raktam be a R9 290 vga-t,de feltettem egy drivert amit az xfx ajánlott az Amd-ről!
előre is köszi!
üdv! -
bucketb0b
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére

Vadássz le attack jeteket Paracelen vagy Rougen, Golmudon nehezebb az AA miatt -
marilllyo
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hát max várd ki a következő dxp hétvégét és csapj mellé még egy 200-ast. Hamagyorsan meglesz.
-
petymeg
addikt
Ez volt már valakinek:

Ezzel a hibaüzenettel kidobál negyed óra játék után.
Mi a bánat baja van? A driver a legfrissebb.
-
bucketb0b
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ha ez a cél akkor ne hcra menj több okból. Valószínű ott azok játszanak akik már tudnak is jetezni, másrészt pedig hamarabb szétszed még egy kezdő játékos is. Felmész akármelyik alap pályára és megvagy hamar guided kell neki ennyi és próbálsz lecsapni a gyenge áldozatokra
Vagy pedig a naval kiegben jó haladni a jetekkel. -
marilllyo
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Jó kérdés. Szerintem nem. Legfeljebb akkor, hogy ha a pilótafülkét -azaz a pilótát- találod el. Szerintem a járművekbe ugyanannyi kell. Bár tény, hc-n ha guideddel meglősz egy hajót akkor a három hátsó user menthetetlenül meghal.
-
marilllyo
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Miért kell, hogy hc legyen?
-
spanglee001
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
sajnos jetpro mentes , csak locker és metro van
nekem is kellene az acsihoz a jetfighter medal, de egyelőre még a perfect landinggal szórakozok.
leszállok mavval, aztán kaptam 0/10 et a végén, gondoltam lehet nem számolja az ucavot, aztán próbáltam csipával hc szerón 1/10 lett a vége, fantasztikus végigkempeltem az egészet a semmiért
-
Bjørgersson
félisten
Tudnátok ajánlani néhány jetpro-mentes hardcore szervert? Fostos stealth jetet szeretném kimaxolni.
-
válasz
fornettisuti
üzenetére
De, hogy -hogy csak ennél a játéknál? BF3, BF4, Watch Dogs, AC4 van telepítve jelenleg, sehol nincs gond, csak itt.
-
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi, most kipróbálom totál low beállításon, hogy mit produkál, eddig mediumon volt 120-130 fps-el.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Ford topik
- One mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem ajánlom őket!
akkor nem szóltam 

Scar-H-nak talán van egy kicsi, ezért is szeretem.

De ahogy kinéz, gyááá, ugrál az a szar pöcke lövés közben, meg csúnya, na. De nem vagyunk 1formák.