Hirdetés
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanglee001
addikt
nem találok olyan topikot ahol segítségnyújtás van pc ügyben

esetleg valaki aki tud ilyen fórumot bármit ne tartsa magába.
A problémám röviden, úgy megáll a gép mint a hal szeme
tehát nem mozdul az egér, nem reagál a bill, hdd led elalszik teljesen, reset gombnál nem indul újra de úgy tesz mintha, tehát nem tölt be semmi csak fekete képernyő, ilyenkor power hosszan, és be lehet kapcsolni a gépet.
párhete csinálja 2-3 naponta azóta lett ssd cserélve és ram is ezek kizárhatók.
8.1 em van, semmi felesleges program vagy hasonló, újratelepítés is volt 3x.
eseménynaplóban semmi csak hogy az előző leállás váratlan volt
bluescreenwiev nem mutat kékhalál eseményt.
mit lehet ilyenkor csinálni, nézni tesztelni játék közben soha nem volt gond, csak simán böngészéd közben egyszercsak meg áll az egér
konfigom az adatlapomon
-
TheProb
veterán
válasz
marilllyo
üzenetére
hát, ennyi elég is volt...
10 perc után azt hittem felvágom az ereimet, de folytattam mert jött a pont, mint az állat. 
Igaz a végén kiderül, hogy nem éri meg vele szenvedni, hiába lett 37k pontom, nem kaptam több xp-t, mint ha medkit+defi kombót nyomattam vna és az legalább élvezetes...
-
marilllyo
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem bírtam magammal....Gyorsan felfutottam egy metro-ra.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tessék. Kép
-
marilllyo
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Metro-n tutira be lehet. Egymillió százalék. De nem mehet akárhova. Az b-re kattintva kell ledobni és akkor oda dobja ahol neki jó. De holnap megmutizom.

Lehet, hogy azóta változtattak ezt nem tudom, de amikor én csináltam a commanderes szarságokat akkor tutira le lehetett mert én minden medált azon csináltam meg.
-
TheProb
veterán
Commanderként mennyire lehet xp-ben dőszölni? Látom azzal is lehet szép mennyiségű ing pontot összeszedni
-
spanglee001
addikt
válasz
CsonkaImo
üzenetére
jah fordítva van ám

az input lag és a válaszidő miatt ruháztam be a kis zsebmonitorra
sokkal jobb mint a tv, de megjelenés óta hozzászoktam a tv színvilágához, át kell szokni ennyi 
nameg a másik a 40"on látom a távolságot rántom az egeret és oda lő, ennél máshová esik az a pont, az egér érzékenységet nem babrálom megszokom majd és ennyi
-
CsonkaImo
addikt
válasz
spanglee001
üzenetére
Nagyon ronda a nagyobbik megjelenítőn a kép, de ez csak az én véleményem.
Ha neked tetszik, és jobban megy a játék rajta, akkor megérte. Viszont a kicsin még ezen a fotón is sokkal élethűbbek a színek. -
spanglee001
addikt

azért nem mindegy hogy 40" helyet 27"
a kicsin az épület is alig látszik, a nagyon pedig azt is látnám az ablakon keresztül, hogy van e bent valaki.
fotón nem látszik, de a nagynak jobban tetszik a színvilága, viszont a kicsin valóban életszerűbb színek vannak.
viszont az asszony azt mondja ezen a monitoron sokkal gyorsabb a játék
, hát ez volt lényeg 
kérdeztem a 3 monitoros cucc nál 3*1980*1024 et kült ki a vga, de válasznélkül maradtam, ezért elmondom hogy nem
3960*1024 et küld ki 2 monitornál 3nál gondolom 5940*1024 et 
-
pohár
félisten
válasz
kriszpontaz
üzenetére
ugyanúgy néz ki nekem is ez a rész, mint neked, azt leszámítva, hogy nekem van egy Vonalbemenet, ami nincs csatlakoztatva
le is tiltom már ha itt járok, amúgy se tudom használni

-
pohár
félisten
az előbb szólt a squadtársam, hogy hallja a játékomat, a nevem mellett meg látszott is, hogy a VOIP aktív, csak egy a bökkenő... nincs is mikrofonom

namostezígyhogy? X-Akták?

-
aram01
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
egy késes lockeren, na szétnézek hátha megvan a délutáni program

-
-
aram01
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
tényleg a késest megpróbálom, ha kidobnak is ér a pont, nem?
-
válasz
aram01
üzenetére
Nem. De nem olyan nehéz az...

Csak olyan pálya kell ami alkalmas erre... pl locker. Ha nagy a tömörülés, vagy sarkon állás akkor feltölt benéz kisüt és megvan. Meg közben élesztgeted a népet azis pont.
Vagy felmész egy knife only szeróra és trollkodsz... hátha nem rugnak ki.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Liquidator
tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Kharg Island az egyik valaha volt legjobb BF map
egész nap tudnék játszani azon 
-
aram01
nagyúr
tényleg: enemyt ki lehet sütni félig vagy negyedig töltött defivel is? még 9 kell, soha nem lesz meg

itt a nagyhír, ha valaki még nem látta volna
-
bunfi
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Cirka 5,5 éve.
(#67556) Zolar Persze, mert ők elértek valamit és ezt golyódörgöléssel kell kifejezni. Náluk ez régi törzsi szokás. Az ilyeneket még BC2-ben 1 felszólítás után banoltam egy napra.
(#67541) CsonkaImo Grafika szempontjából bizonyosan, a többit meg ne firtassuk... Jobb az úgy mindenkinek.
(#67558) bucketb0b Akár...
(#67553) TheProb Helyzete válogatja, ha már ki van takarítva a környék és időszűke van (értsd. ha mindenkit töltött defivel szedek, nem jut idő mindenkire) én is fel szoktam embereket szedni 20%-kal, de a Medbag mellé

-
TheProb
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Inkább szeretek napi kevesebbet tanulni, több részletben, mint összezsúfolva pár nap alatt. Abból csak az szokott lenni, hogy felbaszom rajta magamat és hagyom a 'csába

Meg 62 oldal-t kell tudni hétfőre a számítógép (és mobil) hálózatok rejtelmeiből...

-
válasz
TheProb
üzenetére
Van még vagy 4 napod... hova sietsz?

(#67537) prokxy
Én ebben 99% biztos vagyok... a battlelogos híreken kívül semmit nem tudni.
Elképzelhető bármi, valószínűleg ilyen mix lesz hogy esti pálya meg valami régi pálya, meg ha sikerül elkészíteni valami közönség pálya és annyi.
-
TheProb
veterán
Jó cucc ez a double xp weekend, de persze miért is ne akkor lenne ilyen, mikor ZH-ra kell, hogy tanuljak... -.-'
Locker-en, assaultal, 200%-os boostal átlag 2szintet tudtam eddig lépni/meccs (~180-200k xp), úgy, hogy nem is az elejétől fogva voltam bent + nem is volt folyamat állóháború.Amúgy eléggé felbassza az agyamat a sok mongolidióta akik nem értik meg, hogy rendesen van értelme csak resselni... Folyamat tolják a 20%-os revive-ot aminek semmi értelme sincs, a resselt gyerek 10/9x instant meghal újra, ő meg kevesebb xp-t kap. +Én is szopok pontot, mert én hülye amíg charge-olom a defi-t addig ezek a seggek felszednek mindenkit, igaz egyből hal is a delikvens. És hiába szólsz többször, leszarják
-
aram01
nagyúr
nincs hatótáv? na ez már tetszik

-
aram01
nagyúr
srácok a c4-nek kb mekkora a hatótávolsága? a detonátorra gondolok
-
iMaverick
addikt
válasz
marilllyo
üzenetére
Csak a vita kedvéért... Volt ugye az a map szavazásos történet, hogy az eddigi BF játékokból kinek-melyik(ek) voltak a kedvenceik.
Most bedobták ezt a "tervezzünk közösen egy map-ot" történetet...
Szerintem lesz még egy "grátisz" DLC, ami új fegyókat-járműveket nem fog hozni, de lesz benne 4 régi map a közönségszavazatok alapján, plusz a közösen tervezésre kerülő pálya. Hozzáteszem megint: szerintem.
(Vagy egyszerűen kiadják az összes eddig pálya "night" változatát, és le van tudva.)
(#67544) Snip3r_HUN: Wake island 2014! Stipistopi!
-
marilllyo
veterán
Én sem hinném egyébként, hogy egy újabb 4 pályás DLC jönne még. Egy mapot látok esélyesnek. Abban sem vagyok biztos, hogy az éjszakai módból lesz valami a véglegesben. Túl jól hangzana...
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Legjobb engine-ek között van a Frostbite. Nem tudnék elképzelni mást ehez a játékhoz.
-
@rglaaf
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
de remélem kell vagy 20milla xp 1 szinthez
-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Remélem, h lesz 150!

Tudni már vmit az utolsó DLC-ről vagy vmi újításokról? (éjszakai map, repülők fizikája, stb?) CTE szerveren van pár újdonság, de hogy mikor kerülnek át élesbe, nem tudom...
Tegnap jó kör volt Lancangon Srácok, kár, h Rogue-ra elfogyott az enemy!

-
-
marilllyo
veterán
Lemerném fogadni, hogy BF4-ben ez a március elsejéig tartó DXP meg Gold BP szarság ez azért IS van, hogy maxoljátok ki ezt és nosza hama davaj megvenni a hárdlájnt.
-
simlisgumis
tag
válasz
spanglee001
üzenetére
Gyere el nézd meg próbáld ki!
-
Dexter-2000
őstag
válasz
Dexter-2000
üzenetére
jaj most nézem x(((
cryengine-t akartam írni csak most vittem végig a farcry-t és eléggé le voltam nyűgözve

-
bucketb0b
őstag
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Nem az engine hanem a hozzáállással van itt a baj

-
Dexter-2000
őstag
mi lenne ha a bf farcry enginnel lenne?
-
@rglaaf
veterán
megint miez a 2 ingyen börönd? már unom mi van ha nem nyitom ki?
ott rohadjon meg -
válasz
spanglee001
üzenetére
Üdv!
Azt javaslom, hogy ha ennyi pénzt szánsz rá, járd alaposabban körbe a témát. Mint már írták is, a panel csak IPS legyen, vagy azzal egyenértékű minőségű, ennél a típusnál nem tudom ez a VA mit takar. Van egy olyan érzésem, hogy itt az ívelt képernyővel próbálnak mindent űberelni. A beépített hangszórók ebben az árkategóriában már inkább földmíves-vakítás kategóriába tartozik.
Én azt javaslom, hogy nézz szét Dell monitorok között, vagy az Eizok között. Ez utóbbi nagyjából olyan, mint a kocsiknál a Mercedes. Én tavaly egy Dell monitort cseréltem le egy EIZO Flexscan EV2336W-FS-re, és piszokul meg vagyok vele elégedve. Kalibrálva vettem, azóta hozzá se nyúltam, és ami nagyon nem mellékes, az EIZO az egyedüli gyártó, amely 5 év garit ad, háztól-házig szállítással. -
spanglee001
addikt
válasz
simlisgumis
üzenetére
és a botlefildbe honnan lenne stabilan annyi fpsem? mert nem akarok lowon játszani, nemárt kinéz valahogy a game az újabb game-knél meg mégúgyse lenne annyi fps. kb aztmondanám az itt játszó emberek 60%-a 60-80fps 30%-a 80-120 fps, a maradék 10 %-nak lenne meg a 144 fps. teszteket olvastam, hogy azért nemúgyvanaz na

csa33ee: a leírás is téves, mert 5ms a válaszidő nem 4,
5 user értékelés pedig annyira nem releváns, de lehet csak én gondolom így
ebből 1 ember gyárihiba miatt húzta le , a másik meg filmlejátszásnál nem tetszett neki a fekete
a googlefordítóból ilyesmit szűrtem le -
csa33ee
aktív tag
válasz
spanglee001
üzenetére
Nézd meg itt, ez az oldal azért elég megbízható teszteket szokott írni a cuccokról.5-ből 3 tojás...link
-
simlisgumis
tag
válasz
spanglee001
üzenetére
Azért egy 140 hz es monitoron játszani más világ!
-
spanglee001
addikt
válasz
csa33ee
üzenetére
na ezaz hogy én sem de nem torzít semmilyen szögből, az a baj hogy diavetítés ment, nem valami szaftos kis trailer, de szín fekete fehér betekintési szög több mint jó számomra, a méretével is megbarátkoztam, az íveléssel frankón dob az élményen
már csak az elmosódás válaszidő stb, lenne kérdéses. teszt nincs gyári adat az csak parasztvakítás. 
mondjuk ha nem válik be akkor 14 napon belül ismét "ívelt" monitor lesz vissza a feladónak
(csakhát a samsungot, samsungra cserélem, a radeont radeonra, pedig ki akartam próbálni a másik oldalt is , de a nem hajcsa ki a procid miatt, maradtam a seggemen
) -
csa33ee
aktív tag
válasz
spanglee001
üzenetére
Jó néz ki,nem vagyok nagy szakértő de nem láttam feltüntetve a led panel típusát.Ha IPS akkor tuti vedd meg.Bár, szerintem ezzel a hajlítással akarják elsinkófálni a hagyományos TN panel hiányát hogy tudniillik bizonyos szögből gazdagon torzítja a színeket a régi ledes monitor.Mondom ezt annak a tudatában hogy jó magam is Samsung ledeset cseréltem le egy IPS paneles LG-re.Mondjuk ég és föld a kettő színhűsége.De majd nálam okosabbak kijavítanak ha botorságokat beszéltem.

Ja, most olvastam VN panel. Aztat nem tudom milyen. -
spanglee001
addikt
nem értem ezt a monitor topikot, alszanak, vagy csak engem nem vesznek észre lehet hülyéket kérdezek 
Valaki mondja már azt hogy jó ez a monitor, had vegyem már megfelé
Mediamarktban megnéztam jónak tűnik, a 40"tv-m től tuti jobb, csak kissebb de vajon ár értékben jó e 110k ért? 200 a keret de nekem nem kell a tízmilió herc meg gsync a radeonom mellé, meg egyéb csicsa
maradék 100 ból meg 290x lesz, ha kihajcsa hanem nemérdekel punk tum 
Azé van csak 0,8 k/d-m mert akkora késleltetésem van, hogy az lehetetlen meg elmosódás,( meg azért jelentős része a kijelzőnek 40"-on fél méterről már perifériás látómezőbe ér
) meg mittom én, az lehetetlen hogy én vagyok a noob
ezzel monitorral akár a 10ks toronyraszállást is meg fogja adni 
-
bucketb0b
őstag
válasz
Gyula84
üzenetére
Pedig ez szerintem egy elő tutorial videó ahhoz hogyan lehet majd kicselezni a csodálatos medic helikopter likvidálására szánt fegyverét. Ja és ezt egy Shanghainál 4x lakottabb területen kell majd bemutatni (a házakra gondolok elsősorban) csak a 'fair küzdelem" jegyében tudjuk, legyen esélye az infnek.
-
Gyula84
veterán
válasz
@rglaaf
üzenetére
amíg nem így mozog engem nem is érdekel

-
Gabi 8906
senior tag
Sziasztok újra!
Laptopot szeretnék vásárolni. Amit idáig használtam: Sony vayo, Intel pentium core duo 2.4 ghz.
1 gb radeon kártya, 8 gb ram.Amit kinéztem: Asus Intel pentium core i7 2 ghz. Videó kártya 2gb-os, (nem tudom milyen) 8 gb ram.
Ezen a procin sokkal jobban fog futni a BF4?

Elnézést kérek ha kicsit hiányos amit írtam, a proci lenne a lényeg hogy jobb e a régebbitől, és ha igen akkor mennyivel.
-
@rglaaf
veterán
igy mozogna a nagyheli normálon de jó is lenne CTE-ből ez nem akarják áthozni? 360-s bukfenc yay

Helicopter Flightphysics Showcase -
Scholes9
nagyúr
válasz
spanglee001
üzenetére
Ha van rá keret akkor sztem nem kérdés h 980. 100 ezerért meg venne a halál i7-et amikor egy 4690 is simán elég sokkal olcsóbban is...
-
spanglee001
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

10 perc után azt hittem felvágom az ereimet, de folytattam mert jött a pont, mint az állat. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

sokkal jobb mint a tv, de megjelenés óta hozzászoktam a tv színvilágához, át kell szokni ennyi
, hát ez volt lényeg
3960*1024 et küld ki 2 monitornál 3nál gondolom 5940*1024 et

Esetleg i5 ből tudnék 2.6 ghz-es verziot, de abból is a 2 magosat. A nagyobbak itt 280-nál startolnak. Nekem az drága kategória, annyit nem tudok sajnos rá szánni.