Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
spanglee001
üzenetére
Ha ilyesmi játékélményre vágyom, akkor inkább megveszem a GTAV-öt az is kb. ennyibe kerül majd, de kicsit többet tud nyújtani multi fronton.
-
-
korion
senior tag
sziasztok
bnditwar a nicknevem!
szeretnék egy csapathoz tartozni!
55 szinten vagyok,néha megy,de inkább nem
viszont szeretek játszani!
üdv!András! -
Enton
addikt
Hát engem eddig nem vettek meg a csoda játékmódokkal:
-
MaTpr0F
senior tag
A UCAV-nak van valami maximális magassága? Shanghai-on nem bírok vele egy adott magasság fölé menni tök mindegy honnan indítom.
-
stoon
addikt
-
Pedig ez így eléggé sántít valahol... vagy a gépedre van szabad bejárása, vagy valami más nem jól van csinálva.
Ez úgy magától egyszerűen nem történik meg, csak ha valahol biztonsági lyuk vagy figyelmetlenség van.
Te léptél be az accodra a gépeden origin kliensben és megváltoztattad vissza a neved, origin ID-t, címed, email címed, biztonsági kérdésed, jelszavad, + bekapcsoltad a telefonos kódot és ki is próbáltad működik e jól (miután visszaszerezted természetesen)?

Nem kapcsolta hozzá a saját fészbúkját vagy bármit, létrehozhatott saját "personat" amivel be tud lépni... elég sokmindent át kell nézni és ki kell pucolni ilyenkor.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
-
válasz
Scholes9
üzenetére
Akkor lehet csak újratelepítés segíthet.
Ments ki a könyvtárat valahová... aztán uninstalláld rendesen.
Majd másold vissza és letöltés+telepítés újra originben.Esetleg a játék info oldalál originben ahol a DLC ikonok is látszódnak ha rájuk mész nem jelenik meg letöltés gomb az indítás helyett?
-
stoon
addikt
-
iMaverick
addikt
Annó az Űrgolyhókból nekem EZ jött be nagyon. Állat.
Na jó, még azon majd leestem a székről, amikor a hercegnőnek eltalálják a haját. "Ezek megpörkölték a hajamat. Te qrvapecér!" Besz@rt@m.
Mai napig kedvenc film. (Meg pár a régi "nagyok" közül: Haláli fegyver, Csupasz Pisztolyok, Nagy Durranás 1-2. Ilyesmi.)
-
-
stoon
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
-
marilllyo
veterán
Nem jön valaki kockulni?

-
zack
nagyúr
2. fejezet...Vonalban vagyok telefonon. Rám írt az egyiptomi gypsy, hogy miért loptam el az adatait...Majd amikor felvilágosítottam, hogy anyját mélytorkozza, 1 óra múlva megint megváltoztatta a jelszavamat, úgy, hogy 1 fél sms-t se kaptam, pedig be van állítva.
Az EA.nél sem értik, most dugják össze a fejüket a szakik, én meg várakozom telefonon.
-
urbi73
senior tag
Na ez a telefonos biztonsági kód jónak tűnik , az azonosításhoz már tényleg kell a telefon is , ahhoz meg ha idegen nyúlna hozzá három fele töröm a kezét egyből .
De azért még mindig vannak kétségek bennem , mert csak "egy számsor védi a fiókot , amit a mai világban szerintem ha akarják megoldják a feltörését . -
bucketb0b
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
még vödrösbob? uborka szezon van, én vigyáznék kovikám
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#65758) aram01: na, de kérem szépen, itt csúnya beszédnek helye
NINCS!(#65756) zack: "Szerintem vissza tudták volna állítani a nullázott stat-ot is, de nem kellett,"
Ha ez még egyszer előfordul és bannolnák az accod csalásért nem fogják neked levenni a bant vagy a statnullázást.(#65759) Scholes9: letöltötted? Ha igen lépj ki meg be Originen és battlelogon.
-
Scholes9
nagyúr
Hali, az mitől lehet, h tegnap aktiváltam a Premiumot és folyamatosan azt írja, h töltsem le a dlc-ket Originen, de nem csinál semmit

-
aram01
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
ha nem tudsz normálisan válaszolni, miért nem szakadsz le rólam te trollf@sz?

-
Bjørgersson
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Ez valami nagyon szar.

-
zack
nagyúr
Sikerült. Nagyon készségesek voltak. Mondták hogy valami egyiptomi czigány volt, és ebben a hónapban 5 támadás történt Egyiptomból, és mind sikeres.
Nem kellett számla. Eredeti email cím, milyen játékok vannak a fiókban stb.
Be is állítottuk még melegében a telefonos azonosítót.Próbáltam érdeklődni, hogy lehetséges ez,de nem tudott konkrét magyarázatot adni. Azt valószínűsítette, hogy az egyszerű jelszó...Ez pont nem talált, mert elég bonyolult volt a jelszavam, ami most még bonyolultabb lett.

Szerintem vissza tudták volna állítani a nullázott stat-ot is, de nem kellett, mert amikor mondta, hogy 1034 óra játékidő, 28.000.000 pont, és SCAR H-val 9000+ kill, már tudtam, hogy ez nem lett nullázva.

-
Bjørgersson
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Nem kérek, az előbb ettem sütit.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Dobj be egy Snickers-t!
(#65755) kovy29 : [link]
-
aram01
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
akkor megpróbálom fejleszteni, bár megszoktam az unicát
(#65748) kovy29: mondtam hogy nedrogozzámá
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bucketb0b
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Gonosz vagy, egyest kaptál?

-
aram01
nagyúr
Hali
most szereztem meg a deagle 44-et, jó stukker? -
@rglaaf
veterán
-
marilllyo
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
x6 1055 T

-
iMaverick
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Azért van némi különbség köztük. Oké, marginális, de akad. (Pl. a HD7970 nem tudja az AMD-s TrueAudio-t. Mondjuk ez nem mintha annyira nagy érvágás lenne.
) -
marilllyo
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Haver akarja cserélni a 6850-et. Csak még vacilál, hogy mire...
Egyébként még mindig kacérkodom a gondolattal, hogy hagyom a PS4 projektet és eladom a Lenovo-t. Az árából kijönne azért valami kis combos masina.NetTom , sixpak :

-
Bjørgersson
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
280X = 7970

-
válasz
marilllyo
üzenetére
Ha nincs vele gond megérheti... én elég régóta Mantle-vel tolom (mióta kijött a 14.4-es driver+a nagy javító patch) 280X-el, ami kvázi 7970/50 tech... és bevált.

Mondjuk azt hogy gyorsabb e vagy sem meg ilyesmi ne kérdezd, mert nem nagyon méricskéltem, de mintha jobban futna érzésre és itt is inkább nem a max sebességre gondolok, hanem a "reszponzívabb" mivoltára az egésznek.
-
marilllyo
veterán
Visszatérve kicsit a Mantle vs Dx11. 7850 nél gondolom nincs jelentősége...mi a helyzet a 7950-nel?! Próbálta valaki?
-
marilllyo
veterán
Érdemes átnézni a vírusirtó topicba. Van egy tartalmas összefoglalója aminek a lényege az, hogy teljes körű védelem nincs. Még a legdrágább programokkal sem. Továbbá a hülyeség ellen egyik sem véd. Ami a legnagyobb probléma ilyen esetekben az pl. "Akarod a pc speedup-ot telepíteni? Igen-nem" és hasonlók. Ez ellen nem véd egyetlen egy program sem.Javaslom megtekintésre pl. ezt Ninite . Nagyon hasznos és megbízható. Sajnos már nagyon sok cég letiltatta róla a saját programját...pont amiatt amire való.

Szóval az antivir topicban leírták szépen, hogy hetente egy Super antispywere meg egy malwarebytes lefuttatása elég lehet. Mindkettő ingyenes. -
steele80
senior tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Persze ebben teljesen igazad van ha a cél nyilvánvaló akkor mindent fel lehet törni. A pentagon rendszerébe is behatoltak már. Azonban a lenti esetben, nem hinném, hogy egy többmilliós költségvetésű hacker hálózat szerezte meg Zack kartárs accountját az EA-tól.
-
iMaverick
addikt
válasz
westcoastog
üzenetére
nekem is be engedett az ms security essentials
Azért használhatnál valami "komolyabb" védelmet a PC-den... AVG Free, Avast Free... Ilyesmi.
-
steele80
senior tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Volt ezekről az account lopásokról egy cikk és 100%-ban akkor fordult elő a megállapítás szerint, ha tört operációs rendszert használ valaki vagy tört vírusírtót, akár a kettőt együtt vagy kipróbálásra átadja a accountot. A rendszerek biztonsága alapján kizárt, hogy a szolgáltató szervereiről lopják el az adatot. Nagyon zavar, amikor valaki többb százezres gépen tört oprendszert használ, amikor 30 ezerért már legális Windows kapható! És ebben a szektorban nem érv, hogy nincs rávaló, mert ez hülyeség. A tört vírusírtóról nem is beszélve, akkor amikor pl egy Comodo IS8 ingyenes és a legjobbak között van a fizetősöket is figyelembe véve. Szóval amíg az ember a saját bőrén nem tapasztalja meg, addig tesz a biztonságra aztán egyszercsak lenyúlják.
-
pohár
félisten
nézi valaki a Mentalistát? a 7x08-ban volt egy jó nagy BF4, gondolom fizetett reklám
(meg Titanfall, meg Crysis 2 volt azt hiszem) -
almos94
aktív tag
Csá!
Van valami közös PH-s platoon (ahova én is csatlakozhatom)? -
bucketb0b
őstag
"Oké, de nem értem, hogy egy milliárdos cég által fejlesztett szoftvert ilyen könnyen feltörnek"
Szerintem itt nem egy origin szerverparkot törtek fel ahol adatok vannak, mert akkor nem egy embernek veszne el hanem több ezernek. Gondolom a gépéről lett valamilyen adat behúzva és kész a baj
ha hackel valaki az accon az ellen nem tud mit csinálni, bannolva marad az acc. Már jobb ha most beletörődik.
Doboz, számla alapján visszaadják neki az accot, de ha bannolva van hack miatt akkor az már felejtős. -
zack
nagyúr
Persze hogy nem így állnak. Amit a kolléga mond, az ordas nagy f@szság.
Itt a számlája és a doboza, és mindent meg tudnak nézni visszamenőleg.
Ezt nem általam törték fel. Jó ideje nincs fent az Origin, és nem használom (nincs most VGA és még egy darabig nem is lesz). kb 2 hónapja.
Szóval gőzöm nincs honnan lophatta el az adatokat.
-
bucketb0b
őstag
- Ha bannolnak nem fogják utána levenni róla, mert akkor mindenki csalna és azt mondaná, hogy ellopták.
- Az nem az origin/bf/ea tököm tudja minek a hibája, hogy feltörik a profilod. Az ellen ők mit tudnak tenni? Te adod meg a kódokat, értesítőket stb. Ez a te felelősséged, hogy a géped vírusmentes legyen nem az övék. -
S1M0N
senior tag
válasz
CsonkaImo
üzenetére
Én eddig az email-es megoldást használtam, de most átváltottam inkább az SMS-re, az tényleg biztonságosabb.
Azért vicces, hogy az eddigi angol helyett cseh nyelvű email jött megerősítésképpen...
Bár gondolom az SMS szolgáltatásnak ott van a Közép-Európai központja.Én Eset Smart Security-t használok, eddig nem volt gondom vele, a westcoastog által ajánlott malwarebytes sem talált semmit, szerencsére.
Aztán persze nehéz kitalálni, hogy honnan sikerül az ilyeneket bekapni...Nálam a Steam is úgy van beállítva, hogy a gépemen kívül máshonnan csak egy emailben elküldött kóddal lehet bejelentkezni.
De sajnos feltörhetetlen védelem nincs, bár bízom abban, hogy nekem nem lesz ilyen gondom egyik fiókommal sem. -
CsonkaImo
addikt
Hello!
Ha sikerül visszaszerezned a fiókod, aktiváld a "telefonos biztonsági kód" szolgáltatást. Ha valaki megszerzi a jelszavad, akkor kell neki a telefonod is, hogy be tudjon lépni vagy megváltoztasson adatokat. Egy normális vírusirtóra meg ne sajnáljunk költeni. Nem tudom, hogy a NOD32-ben van e aktív védelem, de ezek szerint nem túl hatásos.
-
zack
nagyúr
válasz
westcoastog
üzenetére
Oké, de nem értem, hogy egy milliárdos cég által fejlesztett szoftvert ilyen könnyen feltörnek és nincs ellene semmi megoldásuk, holott ilyen már nem egyszer fordult elő amióta van BF4, mégse tudtak rá megoldást. Van benne 1000 órám. Biztos nem fogom már 0-ról elkezdeni.

A megoldás az lesz, hogy nem veszek több Origin-es játékot. Még szerencse, hogy csak 2 játék volt benne.
BF4 Premium + Crysis 3. -
zack
nagyúr
válasz
westcoastog
üzenetére
Futtattam, talált elég sok mindent, de most már mindegy.
Azt nem tudom, ha nullázzák a profilt, azt vissza fogják e tudni állítani.
Sosem volt még ilyen gondom, NOD32 van a gépen, beépített tűzfallal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és akinek nem kenyérre kell az meg is fogja venni szerintem ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ez az internet.