Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cseri0058
őstag
Várható még dlc a játékhoz?
-
Laraxior
titán
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Csak nálam tűntek el a Favorite szerverek?
-
iMaverick
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
A post írója azért (ha már ilyeneket tesz ki) rendelkezhetne kicsit bővebb ismeretekkel...
Mondjuk az aranyos volt, ahogy írja: "And this is a Russian anti tank supersonic anti-tank missile. It's called Chrysanthemum..." és "And this is its sister vehicle "Cornet". Also used to battle tanks with rockets. More than 35,000 of those rockets were produced to date." A képeken meg a BMP széria valamilyen variánsa látszódik...
"This large truck goes unnamed too." Nekem URAL alapra szerelt híradós kocsinak tűnik...
"Also this huge thing, Said again hasn't identified it, what this thing might be?" Nekem hídvető gépnek tűnik... (Asszem "ponton" híd a hivatalos neve?)
-
eugabesz
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Hát jah...tényleg sajnálatos,hogy irtani már tudjuk ezer féle módon egymást,bezzeg segíteni...
-
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Én meg az ukrán videókban néztem tegnap a korszerűbb technikát, a Szíriaihoz képest legalábbis.
Ezeken a T72++ verziókon már jókora mordály van a Szíriai régiekhez képes.
Akkorát lőnek mint atom... beleremeg a környék.
Nagyon jó tank lehet amugy... igazi csatában még persze nem igazán láttuk mit tudnának egymás ellen. Több száz tank igazi csatában.
Sajna ma már a légierő vette át a szerepüket a támadásban. Az meg még durvábbakat tud.
Néztem Szíriai bombázós videókat is... olyanokat dobtak le, huh, kö kövön nem maradt a kerületben... nem hogy tank. -
kriszpontaz
veterán
-
Kár nem mutatták tovább, hogy kiszálltak e belőle (az amerikaiak, mert egész jól bírta ahhoz képest)... mondjuk a rossz linknél elég nagy szemétség lelőni a túlélőt a földön. De ez van...
Azért az látszik hogy ma már ezek a Szíriai ócskavasak nem bírják már a strapát... ilyen városi környezetben meg aztán tényleg. Mi is kb itt lennénk azt hiszem technikailag, ha harcolni kéne.

-
LLD
aktív tag
A második rossz link ez a jó!!
sry lejárt az idő limit. 
-
LLD
aktív tag
Akkor nézzünk egy jól kivitelezett RPG 29 találatot hát ebben nem ültem volna!!!!!!

41 -ik perctől Lerepült a kupakja!
Itt nem csak állítólag kapott találatokat a tartály!!
Szar urániumos Abrams! 
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Hát azért hátrafelé húzni kellet már, de a torony tovább működött rajta ami azért nem semmi tekintve hány találatot kapott.
-
Savanya
addikt
Uraim ! Miért nem lehet csatlakozni semmihez se ? Állandóan hibát ír ki :" Error
Could not communicate with BF4. Please use the Task Manager to close it down. "
-
Bjørgersson
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Biztos benyomta az active protectiont.

-
senzaj
senior tag
Hali!
Lecseréltem a rendszerem q9650-ről i7 4770-re. Ég és föld a kettő.

Viszont a játékban 4 magot jelez az aida64 és az afterburner. Az normális? -
-
LLD
aktív tag
válasz
Gyula84
üzenetére
Nyugalom élve kiszállt belőle a driver!Azért nem olyan szar a T-72 es se!!
29_ik perctől láthtó az esemény!! 
-
stoon
addikt
érdemes a mi oldalunkat megnézniezek olyan bénák hogy még magukat sem tudják c4-el felrobbantani ,nem hogy mást! csak a járművet foglalták, a pontot nem
tisztelet a kivételnek! bár kevés van! -
stoon
addikt
(#66161) G4ula84 : erről beszélek fogják azt a két sz@rt gyürjék össze dobják ki a szemétbe, vagy csináljanak nekik külön pályát!
-
@rglaaf
veterán
Sajnos mind inkán úgy fest a dolog hogy nem a pc szinvonalához van tervezve a játék hanem a konzolokéhoz, annyi lock-on f@szság van a játékba hogy az már kiborító, ha be vagy mérve lézerrel kb az összes kályhacső rád mászik bétában még az rpg is, mondjuk elég durva lett volna még az is benne hagyják
-
bucketb0b
őstag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Szóval nem tudsz rá érdemben reagálni értem.. Marad a stingernél akkor az a skill weapon.
-
bucketb0b
őstag
válasz
fornettisuti
üzenetére
"tankozik/helizik-jetezik/csipázik, stb. az tipikusan az aki lusta megtanulni játszani. -a szemlélet módod szerint."
Szóval akkor szerinted ahhoz skill kell, hogy a stingerrel lelődd a helit vagy bemérd, de ahhoz nem, hogy tankkal menj előre irtsd a népet foglalj stb. Vagy helivel manőverezz a stingerek elől, a jettel kiszedni a célpontokat vagy a sniperrel bemérni a távot és kilőni az embert (és itt nem a hegytetőn kempelőkre gondolok). Ha ezt gondolod akkor az meg bruttó faszság. Értem főnök, esedezem a bocsánataidért
-
stoon
addikt
válasz
bucketb0b
üzenetére
több helit ,jetet szedtem le rpg-vel , mint iglával, kb mire bemérem vagy lelő vagy egy enemy csipa esetleg egy kósza katona, semmiképen nem jövök ki nyertesen a dologból . azt "csak" hangsúlyozom CSAK több emberrel lehet leszedni!
(#66154) fornettisuti: szerintem nem lustaság autót sem tud vezetni mindenki . ahogy mondani szokták ami nem megy nem kell erőltetni! ezért repülök ritkán (probáltam bill+egér joy, de ezt a részét nem nekem találták ki) a szomorú az hogy kevés jármüves mapp van amin nincs jet & heli ezt kéne szaporitani. 3 ban több mapp volt ilyen téren játszható! meg érdekes hogy nem superiority-re mennek a jet és heli herok, ott nem tud olyan statot produkálni ergo ez az eredménye
-
fornettisuti
veterán
válasz
bucketb0b
üzenetére
"aki stingerezik az tipikusan az aki lusta megtanulni játszani"
nem vagy senki, hogy minősíts más játékosokat, attól, hogy jármű fanboy, csak épen nem megy.
a fenti idézett szöveg netto baromság, mert akármire be lehet helyettesíteni, sőt hatványozottan vonatkozik rá, aki tankozik/helizik-jetezik/csipázik, stb. az tipikusan az aki lusta megtanulni játszani. -a szemlélet módod szerint.
ilyen gyenge érvet még nem láttam.
scout helit javítok, attack helibe gunnerkedem/javítok, csapat szállítóval viszem a társakat, ezek jól mennek, tehát ezt csinálom, a vezetés manőverezést annak hagyom, akinek az megy jól.
mi így csináljuk, hogy neked nem segítenek -nincs csapat munka, még mindig nem az ellenség tehet.
talán veled van gond... -
@rglaaf
veterán
válasz
bucketb0b
üzenetére
A ne repülj alacsonyan
persze mert nem is tudsz magasra emelkedni mivel nerfelték a plafont de ha fent vagy esélyed sincs elmenekülni az active radar elől tehát sz@r a heli
max shanghai-on lehet vele jókat tolni ott addig amig le nem döntik C-t aztán a por miatt ugy se lehet semmit látni -
RichieTri
senior tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
aki stingerezik az tipikusan az aki lusta megtanulni játszani
ez sántít, nem is kicsit.és mi van akkor ha van egy "heli-hero" és mondjuk a saját teamedben éppen vki bénázik a helivel vagy éppen nem PTFO. akkor ne ragadjak stingert? nanemááá ?!
különben is iglát használok -
bucketb0b
őstag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Szerintem ne menjünk bele ebbe, aki stingerezik az tipikusan az aki lusta megtanulni játszani. 3ban is szidták a helit még sem tudott a negyede sem játszani vele csak szidta, hogy op meg stingerezett majd sírt tovább ha meghalt.
A ne repülj alacsonyan és az ammo instant újratöltésére már külön nem is reagálok hosszabban, mert akkor ezek szerint te nem sokat heliztél és kár is a szó.
-
gali777
őstag
válasz
fornettisuti
üzenetére
És az attack helinél hova üljön a "2 javító emberke"?

-
fornettisuti
veterán
válasz
bucketb0b
üzenetére
barokkos túlzásba nem kell esni.
pár darab van csak egy embernél, ha eltud fogyni (kb. 4 szvsz), ellenben a heli ammo ujratöltődik instant.
meg van az ellenszere is, ha félsz tőle:
pl.: ne repülj alacsonyan és a legjobb minimum 2 javító emberke melléd és kb lelőhetetlen a heli.
ez is olyasmi, mint a "tankozásnál a gunner", ha nincs veled senki és leszednek, nem az ellenség hibája, ők csak teszik a dolguk - csapatmunka.
én speciel hvm2-t szeretem silkroadon, szívesen kínálom meg vele jetet-helit egyaránt. -
marilllyo
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Lesz bizony. Sőt single player nerf is lesz. Márciustól a CTE-be már a Battlelog is nerfelve lesz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
regener
veterán
Márciusban jönni fog egy patch, a tartalmáról eddig annyit tudni hogy a Hardline bétás dogtag biztos benne lesz.
When will I get my Battlefield Hardline dogtag in Battlefield 4?
Your dog tag will show up when the next patch for Battlefield 4 is released in March.
-
Gyula84
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
hát nem lennék benne...
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
A jalapeno paprikával óvatosan kell bánni

-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Kicsit sok volt a kraft nem ?

-
kriszpontaz
veterán
Rágyújtanék, van tüzed?

-
stoon
addikt
válasz
gali777
üzenetére
azértz 3 ban is az volt ha mérik a jetet, flair & ecm jamer és go a végtelenbe és tovább , lehet ha tudnék jetezni az igla/stinger-eseket szidnám de mivel nem tudok így csak a jeteseket szidhatom!

amugy a jetet leszedni stinger/igla tényleg mák!

egy jetet csak egy jet vagy malacos heli szedhet le nem gyalog vagy tank, esetleg egy kemper AA de nem gyalog se tank!

(#66132) marilllyo: sajna abban sincs kraft! csak ha legalább egy csomó van belőle!szerintem még nem öltem vele senkit!
-
marilllyo
veterán
Pl. egy golmundon többet ér mint a lőszeres doboz. Vannak helyzetek amikor kurva jól jön. Teszem azt egy obliteration vagy CTF módban. Bombást Jeep-estől szétrepíteni.
De való igaz...azért valamennyi ügyesség kell hozzá. TV-nél könnyebb irányítani ellenben a hatótáv az mennyi..?! Max 3-400 méter. Magasra sem tudsz lőni vele...szóval egy helikopternél is ki kell várni és jól eltalálni. Lassú is...Nem olyan könnyű na.. Nem egy stinger kategória.
Azt én is tiltanám a picsába. Azt miért nem nerfelik? Vagy legalább a helik IR cooldown time-ját vennék lejjebb egy kicsit. -
stoon
addikt
válasz
marilllyo
üzenetére
csak az ovisoknak nem freemail

(#66110) gali777: kár érte szerintem jó móka k/d javító, +1 enemy esetleg kettő, ha addig élsz, volt hogy menet közben 3 ucavot is ki tudtam lőni! (nem arra vártam ) persze nem mind talál be ! megértem a nerfet de mást is lehetne nerfelni , nem egyszerű ucavozi aki próbálta az tudja aki nem az eregessen rpgt m320 stb!
-
urbi73
senior tag
Egy sörétes fegyvernek mióta van akkora tűz ereje , hogy több száz méterről leszednek vele ? Ilyet még eddig nem tapasztaltam .
-
iMaverick
addikt
válasz
daveoff
üzenetére
Tényleg nem kötekedésképp, de szerintem ott napokig még lenne áram... Persze ha már hetek teltek el, nyilván leállnak az erőművek előbb-utóbb.
Ha meg azzal kezdik, hogy benyomnak egy EMP-t, akkor renden van.
(#66100) }{3@Đ$}{0ot: rányomtam a link-re, görgetem lefelé, és meglátok ott mindenféle ilyen-olyan öltözékű nénit... Gondoltam magamban: Ej, tetszik ez az új Battlelog design!
(Aztán realizáltam, hogy az a képfeltöltős oldal banner-ja.
) -
-
eugabesz
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Köszike...az is megvolt...rendszervisszaállítás is...és akkor sem.Minden esetre érdekes hiba.
G4ula84 :Segíteni próbálok egy barátomnak,nem tehetek róla,ha neked ez ismeretlen fogalom...
-
marilllyo
veterán
válasz
spanglee001
üzenetére
Lol...nem gondoltam volna.

-
eugabesz
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Igen...ez az érdekes.Tűzfalon kiengedtem,az én gépemről bármikor belép,tehát nem értem..elvileg semmilyen változtatás nem, volt a gépen,egyszer csak ilyet csinált...
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hát igen eddig a ucav-nál gyorsabb volt, ha respawn-olsz mintsem megvárni, hogy újratöltsön. Hát akkor ennek is lőttek.
-
eugabesz
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Aha...de két napja??Mert hogy per-pill nem csatlakozik,azt még értem...
-
eugabesz
őstag
Fiúk...ez miez??

Új hozzászólás Aktív témák
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

sry lejárt az idő limit. 
Szar urániumos Abrams! 

mint egy tuzijatek
en keson erkeztem, de majdhogynem mogotted vegeztem
tisztelet a kivételnek! bár kevés van!
"