Hirdetés
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anfänger
őstag
- Jaja szökő évente. Annyira ki van halva a csapaton belül segítség. Amikor squadban van vagy 3-4 medic tdm alatt és átfut rajtam. Hiába írok rájuk... levegő.!
Reméljük megváltozik ez hamar. Ugyanis olvastam,hogy az EA el szeretné törölni a K/D arányt a battlelogból. Remélem,meg is teszi minnél elöbb.
-
Mappa
addikt
Nekem már csak az only pistol szerverek adnak örömet ebben a 4. részben. Csak TDM-et játszom 90%-ban és tényleg csak only pistol. Tehát ott még M320-al sem mászkálhatnak. ergo marad a medic amit lusták használni. Én van, hogy felveszem a halott assault cuccát csak, hogy felhúzhassam a társam. Azt imádom még amikor killkam-ba látom valamit trükközik a csapattárs - nekem meg felvillan a remény a szememben, hogy ez tuti jó arc lesz és felveszi a cuccomat.... azt lebasz a testem mellé egy T-UGS mozgásérzékelőt - fákju az ilyen trollba.

VAN der BOSS - Komolyan csak arra hajtottam. Már a végén mindennel mentem ellene csak, hogy ne virítson az a kis cuki koponya a neve mellett.

-
Anfänger
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
Szia!
Esetleg próbáld ki HC módban a csipát. -
bucketb0b
őstag
-
Mappa
addikt
válasz
pendre54
üzenetére
Ja tényleg ace.. elírtam. Ilyen 95/10 lőtt. Mondom egyszer tudtam lelőni ő meg ilyen 11x egy meccs alatt
Szüljön farfekvésű sünt az ilyen 
VAN der BOSS - Jaja szökő évente. Annyira ki van halva a csapaton belül segítség. Amikor squadban van vagy 3-4 medic tdm alatt és átfut rajtam. Hiába írok rájuk... levegő.
-
Mappa
addikt
Na most akadtam össze egy ilyen NO LIFE mankival. [link] több mint 28.000 kill AEK-al. Ment a k*** anyázás ezerrel.
kb. lelőhetetlen az ember. -
stoon
addikt
válasz
Liquidator
üzenetére
akkor "szállj" be a tankba és irány a harctér

-
Gyula84
veterán
válasz
Liquidator
üzenetére
ne költs el minden pénzt

-
RichieTri
senior tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
asszem' 20 HS unica-val
-
Don't Panic
senior tag
srácok deagle pisztolyt hogyan tudom unlockolni?
-
hszilard666
veterán
Uraim a criteriakat hol tudom unlockolni?

-
stoon
addikt
válasz
Liquidator
üzenetére
de az sem jet!? szeintem a jetet meg a helit nem ugyanúgy kell vezetni , a helivel még elvagyok de a jet az nem az én világom
-
redingitell
senior tag
.
-
eugabesz
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Akkor kérdem én....csak én??Alaptalanul??Csak a megjelenéskor voltak hibái,azóta semmi??Ha nem ostromolnák őket a júzerek a hibakódokkal stb. tettek volna valamit a javítás érdekében??
-
válasz
hszilard666
üzenetére
Azért a 44 annyira már nem alacsony (főleg mivel én az én pingem jellemzően 20-25 között van) szvsz. A netcode fix előtt gyakorlatilag alig volt esélyem a hozzád hasonló vagy magasabb pinggel játszók ellen.
Egyébként meg jobb ha hozzászoksz ehhez. Ugyan javítottak a netcode-on ősszel de még mindig csinál furcsaságokat néha mivel van úgy, hogy hit markered is van mégis elveszik a lövés. -
hszilard666
veterán
Húúú srácok a sniperezés miért ilyen sikítva hányós? Lövök beadja a hst de még hitmarkert sem kapok de az ellen meg "megrándul" a pingem meg 44 nem 6557740

-
stoon
addikt
válasz
Liquidator
üzenetére
A tank mióta repül!? WFT
-
DeadMeat
nagyúr
Kérdezz rá a szolgáltatódnál. Bár engem mindig megpróbáltak elhajtani ilyen időjárás esik eső fúj a szél dolgokkal. Még ha lég kábel lett volna el is hiszem, na de az optikát ezek a dolgok nem nagyon befolyásolják. Esetleg pingtest-en mérj parat különböző szervereken és ha ott is gond van akkor szolgáltató, ha nincs akkor a szerverrel lehet gond.
-
Mappa
addikt
Jobb felső sarokba 3 kicsi kocka - csomag vesztés szarság. Ez mi ? hogy tűnik el. kb. 1 hónapja ott villog random időközönként, olyan szerveren is ahol eddig nem volt.
-
jokeman
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
nem nem
-
csa33ee
aktív tag
Haló !
Elkezdtem gyakorolni repcsivel a BF3-ban. Totál noobjankósan. A következő frag-eket sikerült elszenvednem, amikre nagyjából emlékszem: K/D 1-5, 0-5, 0-14, 5(!)-13, 0-6, stbstbstb, a többi a feledés homályába süppedt.De, ahogy mondani szokták, ha meg akarsz tanulni futni, akkor vedd meg valamelyik BF-et.
-
eugabesz
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Mert rövidesen megtapasztalja amit ott vagy később leírtak...bf4-ről beszélünk baszki...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
@rglaaf
veterán
válasz
hszilard666
üzenetére
+1
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
eugabesz
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
kattints vissza kb. a 20000.-ik hsz-re,más lesz a véleményed...

-
hszilard666
veterán
Hát skacok az e bf 4 eszméletlen jó!
MAximálisan megérte a 3kt! -
bul07
nagyúr
Mi a sz@r van már megint , több szerveren is orbitális lagg, most utoljára meg a vége előtt kicsivel mindenkit kivágott
Nem igaz hogy így száz évvel a megjelenés után még mindig ilyen hibák vannak

-
prokxy
veterán
BF4 decemberig tamogatott, uj tartalmak jonnek.
-
spanglee001
addikt
válasz
hszilard666
üzenetére
minden alap mapon tudsz csak játszani dlc nékül.
Tudtommal nincs olyan szeró ahol minden menne. Ritka pl a ctf mód, carrier assaultal is ritkán találkoztam igaz nem is kerestem ezeket.
de miért nem használod a keresőt? pl all mod, all maps, stb -
hszilard666
veterán
Üdv!
Tudnátok nekem olyan szervert linkelni ahol minden mappon minden játékmódban játszanak, és nem kell hozzá DLC?
Köszi!
-
eugabesz
őstag
válasz
Sidragosam
üzenetére
Ez a legegyszerűbb admin progi,jó kezelhetőség,könnyen tanulható,majd mindent tud...
-
@rglaaf
veterán
válasz
Sidragosam
üzenetére
már itt el is akadtatok akkor mi lesz ha beindul a szerver, milyen adminolás várható el? mind egy ti tudjátok
How to Setup a FREE Procon Layer for Battlefield Servers
Procon Thread: https://forum.myrcon.com/showthread.p...
Download Procon: https://forum.myrcon.com/showthread.p...
BF4 Plugin Compatibility Master List: https://forum.myrcon.com/showthread.p... -
Sidragosam
csendes tag
Lenne egy kérdésem vettünk egy szerót és admint hogy kell adni magunknak mit kell beírni consolba vagy le kell tölteni valami admin plugin féleséget? A választ előre is köszönöm!
-
prokxy
veterán
Ma este egy kis ökörködés?
A tegnapi locker kör megy fel szépen YT-ra, majd belinkelem, h miként szidták a TCE-t!
-
daveoff
veterán
BF4 - BOOSTER BUSTERS
GET THEM!
-
kisza25
félisten
válasz
prokxy
üzenetére
Asztali, semmi extra, csak a legszükségesebb BF4-hez
Asrock Z77E -ITX, i5-3470, 2x4GB CRUCIAL Ballistix Sport, GIGABYTE GTX750Ti BLACK EDITION, 120GB V300 SSD, 1TB HDD, mind otthon pihen már 2napja kibontatlanul, de csak hétfőn megyek haza
igazából csak CPU+ RAM+ VGA lett most véve a többi volt otthon
bucketb0b: szerintem egy proci terhelés alatt nagyobb zajt ad ki, mint egy táp hűtése, de te tudod
az érdekes lenne, ha a proci bármilyen hangot is kiadna
-
bucketb0b
őstag
válasz
prokxy
üzenetére
Igen ez igaz lehet a 8-9 emberre, da ha csutkára üres akkor oda valamit rakni kell. Mondjuk az as nem tudom mennyire jó ötlet. A 3ban a tdm tökéletes volt erre, itt aki cq-re akar menni lehet kihagyja a tdm-et előtte inkább, mert nem igazán jó.
Chrys: szerintem egy proci terhelés alatt nagyobb zajt ad ki, mint egy táp hűtése, de te tudod
-
prokxy
veterán
válasz
bucketb0b
üzenetére
Ez mekkora baromság...hányszor van olyan, h felmegyünk egy szerverre, vannak kb 8-9-en és kb 10 perc alatt betelik a 32-48 fő, mert megindul ott az élet.
AS meg egy idióta játékmód, csak az csinálja, akinek medál kell vagy ribbon, ja meg 1-2 heli pro, aki csak szopatja a népet!
-
Chrys_
addikt
-
kisza25
félisten
ha valakinek esetleg hiányoznék, jövőhét péntektől leszek, elkellet adnom a lapost és akkora lesz gépem /időm

-
eugabesz
őstag
Fiúk!Valaki írja csak be sec perc,hogy kell azt a fos Origin-t megkerülni??
-
M^xx
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Meglepődnél mennyien szeretik...
-
Bjørgersson
félisten
válasz
hszilard666
üzenetére
~1000 órányi Battlefield 3 után milyen tippeket vársz?

-
bucketb0b
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
hát ilyen hozzáállással, aki nem akar air superiorityzni az ne is infantryzzék 
(#64708) iszilard: pedig a 4 a 3 után jóval egyszerűbb, már akinek ment a 3

-
@rglaaf
veterán
válasz
hszilard666
üzenetére
bf3-ba hogy csináltad hogy ne legyél noob? nah kb bf4-be is ugy kell
-
hszilard666
veterán
Sziasztok Uraim!
Sikerült olcsón lecsapnom egy battlefield 4 re szóval holnap kezdem a mókát!
Egy kis segítség kéne:
Utoljára a bétával toltam, de ott durván elpicsáztak, pedig a bf3 türhetően megy, főleg hogy majdnem 1k órám van benne
Tudnátok adni pár tippet hogy hogyan ne legyek nooob?
Válaszaitokat köszönöm, legyen szép estétek! -
bucketb0b
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
"16 főig AIR SUPERIORITY megy rajta." Írva vagyon nem figyelté?

Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt Munka / Gamer PC - 3700x + 2070 Super + 32 Gb
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mindegy. akkor hanyagolom a csipát
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
MAximálisan megérte a 3kt!