- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
"bf4 működése leállt" Mikor végre kezdek belejönni.. Pusztulj meg dobókocka
-
feka007
veterán
Olyankor mi van, mikor joinolnék egy szerverre, és kiírja, hogy "No contact with EA online..."? Ilyenkor mindenkinek tré, vagy csak épp nekem?
-
feka007
veterán
Cs, szerintetek elég lenne memóriát bővítenem ahhoz, hogy mediumon normálisan fusson és ne legyenek laggok meg winyó-swappelések? Konfig:
Cooler Master Sileo 500, Asus P8H61-M LX2, Intel® Core™ i5-2400, Arctic Freezer 7 Pro Rev.2, HD5870 1Gb (GV-R587UD-1GD), Kingmax 4Gb DDR3 1333
-
feka007
veterán
Öcsémtől megvettem 5k-ért a játékot, hát őszintén.. Nem csodálom, hogy nem játszott vele sokat annak ellenére, hogy ritka nagy kocka. Két óra játékból 1 azzal telik el, hogy a Battlelogot nézem. A direktre szarul optimalizálásról ne is beszéljünk (biztos jutalmazták érte a hw gyártók). Esküszöm mindjárt felrakom a BF2-t, az százszor jobb
-
feka007
veterán
Rohadt jó, hogy PS-re meg X-re sokkal olcsóbb mindenhol a játék, mint pc-re.. És így akarják, hogy az ember eredeti játékot vegyen inkább Ha 7-8k lenne max, nem 11, akkor már valszeg megvettem volna. Annyira nem fogott meg az alapján, amit öcsémnél láttam a multiból, hogy ennyit kiadjak érte. A single az meg egyenesen híg fos. Azért BF3-ban még egész jó volt sztem ehhez képest, most láthatóan nem erőltették meg magukat
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
Ez a megoldás működik az angolosításra RU/Polish verzióról? Mert hallottam vmit, hogy nem lehet használni az orosz verziót, mert kibannolják? Öcsémnél már megnéztem a game-t, tetszik, de 12k-t hót ziher, hogy nem fogok kiadni rá, annyit BF3-mal se játszottam.