- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Újabb Ulefone hangoskodik
- Nothing Ear (Open) - nyisd ki a fülhallgatód
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Képzeld hogy mér az összes állandóan sípol a tank. ... viszont lövés egy se jött még
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
devilinsid3
addikt
válasz lowzor #16246 üzenetére
mi az, hogy nem veszed észre a különbséget
full hd-t neki csutkára#16249) asdxv akkor viszont készülj fel a "menj szemvizsgálatra" komment áradatra
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Enton
addikt
válasz lowzor #16288 üzenetére
Ezekkel a menüpontokat tudod állítani amik elmosodást okoznak:
Plusz lehet van rá mód cfg buherálásra is grafika terén, de azt nem vágom milyen plusz parancsok működnek neki.
Hopp táláltam mégis hozzá:
WorldRender.MotionBlurEnable
WorldRender.MotionBlurForceOn
WorldRender.MotionBlurScale
WorldRender.MotionBlurFixedShutterTime
WorldRender.MotionBlurHax
WorldRender.MotionBlurNoiseScale
WorldRender.MotionBlurQuality
WorldRender.MotionBlurMaxSampleCount
WorldRender.MotionBlurFrameAverageCount[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
devilinsid3
addikt
válasz lowzor #22516 üzenetére
a killcamot azért tették bele, hogy könnyebben kiszúrható legyen a hack
az instant spawn meg miért lenne jó? akkor az ölésnek mi értelme lenne? gyakorlatilag zászlót nem tudnál foglalni, mert folyamatba spawnolgatnának az emberek.. nem kell meghalni annyiszor szerintem ez a megoldás rá.. 10 mp-t ki lehet bírni szerintem (vagy amennyi a respawn time)/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Gippo
senior tag
válasz lowzor #22518 üzenetére
"az instant spawn meg miért lenne jó? akkor az ölésnek mi értelme lenne? gyakorlatilag zászlót nem tudnál foglalni, mert folyamatba spawnolgatnának az emberek.. "
Ez... izgalmasabb? Kb annyira izgalmas mint az instant jármű spawn....
Egyszerű logika van mögötte szerintem..[ Szerkesztve ]
-
-
-
lofagi
addikt
válasz lowzor #22522 üzenetére
Szerintem ki kellene próbálnod a DEFUSE játékmódot, ott nem kell olyan sokat várni két halál között.
(#22544) DeadMeat: nem akarom, csak kötekedek a fastrespawn járműves szerverektől is feláll a hátamon a szőr, nem hogy még az emberek is instant spawnolnának
Apropó, ha már DEFUSE, kijavították már a spectate bugot?
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
devilinsid3
addikt
válasz lowzor #28090 üzenetére
igen és mit rendeltél elő? Limited meg tökömtudja milyen Editiont.. ez is szerepelt a leírásaim között
magyarán alapjáraton nem jár senkinek a China Rising DLC és a Limited meg a többi Editionben már árban bele van "aplikálva" a China Rising[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
mcwolf79
veterán
válasz lowzor #28117 üzenetére
De az sem volt állapot, hogy a BF3-ban egy pro jetes ,vagy egy helis páros letarolt mindenkit a földön, ha az ellenfélnél nem volt megfelelő counter-e.
Kharg-on rendszeresen agyfaxt kaptam, hogy ha volt egy jobb repcsis vagy helis,akkor mozdulni sem lehetett a földön,annyira domináltak.Az az 1 AA vagy kiszedte őket, vagy nem.
Szal én nem bánom,hogy kicsit visszább vettek az erejükből.
Persze vihetett az ember AA fegyvert, de akkor meg a tankokra vigyoroghatott az ember értetlenül.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
válasz lowzor #28122 üzenetére
Van Flare csak nincs a gunnernek és lassabban tölt újra. Ami komolyabb baj, hogy nagyon lassú lett és nem lehet ügyesen kimanőverezni a tűzvonalból. A repülőzés mint Skill ne vicceljünk már.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
LamaCube
addikt
válasz lowzor #28122 üzenetére
Jah, mert ahhoz rohadt nagy skill kell, hogy a flare-t nyomogassa az ember "5" mp-enként, mert az ugye igazságosabb volt. Max, ha 5-en lőttek rá stingerrel, akkor talán le lehetett szedni, de még az sem volt biztos.
Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy nem kellett hozzá tudás, hogy eredményes legyen, de azzal, hogy folyamatosan szórta a szarokat és legrosszabb esetben felment vagy lesüllyedt a picsába eléggé op volt. Most, hogy nem tölt be 2 mp alatt és nem végtelen a lőszer, így igazságosabbnak tűnik nekem.[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
-
mcwolf79
veterán
válasz lowzor #28136 üzenetére
JA ,a kis heli kicsit sebez..
Ezért kellett ma Floodzone-on engineer-re váltanom, mert volt egy "gyökér",aki bele volt rohadva a scout helibe, és már nem tudtunk vele másként mit kezdeni. Ráadásul volt egy javítója is ,így "kicsit" nehéz volt kiszedni.
Én is beleültem a scout helibe,hogy megpróbáljam leszedni, de hiába írtam chat-be,hogy jöjjön valaki javítani baxtak rá.
Szóval a scout helire mindent lehet mondani, csak azt nem ,hogy gyenge.
Jet-tel mit probléma eltalállni?Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
laposonly11
senior tag
válasz lowzor #28136 üzenetére
Az tény hogy itt én is úgy éreztem magam a jetben mint egy repülő konzervdobozban ami(eleve nem kell hogy felszálljon ami gáz) szinte alig fordul, lassú mint egy papírsárkány és még a pálya másik végéből is könnyen bemért egy 6 éves gyerek AA val vagy kézi stingerrel/iglával és örültem ha 10 másodpercet a levegőben voltam miközben a pilótafüléből nem látni semmit, mert csillog villog a kokpitüveg és olyan távol van a célzó rendszer mintha nem is lenne beleépítve a pilóta sisak szemüvegébe, hanem a mozi leghátsó üléséről kellene nézni egy kis TV-t!
Ordo est anima rerum.
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz lowzor #28154 üzenetére
nekem ez tetszik jobban
abban változott sokat a játék, hogy csak a csapatmunka működik, de én ismerősökkel tolom, így nekem ez még jó is, járművekkel nem lehet ész nélkül jönni menni, több taktika kell, 5-10 infre aki ráront tankkal/laval és közelharcol velük meg is érdemli...Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
-
Terminator17
senior tag
válasz lowzor #28303 üzenetére
ugye ? de k.rvára szánalmas hogy teljesen elfelejtettem TUDATOSAN hogy hova lőhetek granyo vetővel mert tudom hogy ott kempel. TÖK FÖLÖSLEGES mert nem robbantja ki a falat. szal bennem is megfordult 1-2x a gondolat hogy eladom ..
Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
Chereiose
addikt
-
válasz lowzor #28340 üzenetére
Szia többség... Nem vagyunk egyformák, szerintem a hangulatot nem az adott évszak és a színek határozzák meg, hanem az egész együtt a körítéssel. Zavod szerintem nem lenne nyárias hangulatban olyan jó, szinte érzem néha az orromban a rothadt fémszagot. És nekem nincs egyiktől sem hányingerem.
Noshahr Színes konténerhalmaz volt semmi több, még csak hangulata sem nagyon volt. Nem véletlenül csak TDM-ben volt igazán közkedvelt és akkor még a brutális kiegyensúlyozatlanságáról nem is beszéltünk...
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Chereiose
addikt
válasz lowzor #28340 üzenetére
MW2-vel én is olyan 700-800 órát játszottam, az mw3-al már jóval kevesebbet, kb. 5-6 napot. De azt is csak azért, mert ismerősökkel toltuk, egyedül elő se vettem volna, nagy csalódás volt az mw2 után, de most már azt is "megbecsülöm", mert ezek az új codok siralmasak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Notebook hibák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest