- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz Vertigo18 #6338 üzenetére
Ez nem teljesen pontos, csak a Banggood nagyon óvatos és nem írja le soha egyértelműen, mert tisztában vannak vele, hogy illegális a vám elkerülése.
Én voltam akit zeon említett, hogy rákérdeztem korábban a customer service-nél és tegnap újra.
Most ezt írták:
"Unfortunately, customs duties are beyond our control and we can not assist you as much as we wish we could.
If you want to read more about the Banggood policy for import taxes and duties, please refer to the following article of our Help Center: https://www.banggood.com/Search_hl69_at310 Eddig a kötelező sallang, majd jön a lényeg.
We would like to inform you that you will not be charged with import duties if your order is shipped with Priority Direct Mail to the following countries: Austria, Belgium, Poland, Denmark, Germany, France, Finland, Netherlands, Czech Republic, Portugal, Sweden, Spain, Greece, Hungary, Italy.
If you buy the tariff insurance and your order is shipped with DHL or other express mail services, you can receive a 50% or 100% refund of the import duties based on their value in case your order is withheld by Customs or you have to pay high taxes. You can view more details about this insurance at the following link: https://www.banggood.com/Search_hl69_at650
Olvasgattam külföldi fórumokat a témában és két lehetséges szállítási opció derült ki az áfa/vám elkerülésére:
Tariff Insurance: Normál regisztrált küldeményként küldik, ha a csomagot megfogja a vám, akkor 100 USD vámteher alatti a sarc 100%-át fizetik, felette 50%-ot. (költsége: 3.38 USD)
Priority Direct Mail: A csomag egy német cég nevére érkezik, majd Németországból postázzák tovább Magyarországra. (költsége: 6.25 USD)
Utóbbi kicsit drágább, viszont (elvileg) ez a kevesebb macera.
21 éve a Prohardveren! ™
-
zeon.hu
nagyúr
-
bul07
nagyúr
válasz Vertigo18 #5954 üzenetére
December eleje körül tüntették el, és nem tudni hogy vissza jön e
Van vagy 6000pontom, ahogy visszajön pár pillanatra is biztos veszek vagy 4db kupont, már ha valaha ia visszahozzák
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Topikgazda
válasz Vertigo18 #5326 üzenetére
A kuponos értékcsökkentés a problémás, eleve akciós ár az nem. Kupon az készpénz helyettesítő, pénz értékű dolog, a - 15%, -50% az árból az nem az.
De ha valaki ilyenbe fut bele, ott a lehetőség, hogy az eljáró cégen keresztül kéri a határozat felülvizsgálatát de erre írtam ezt: nem igazán lehet megreklamálni. Lehet, de a kimenetelét nem tudnám megjósolni. -
Topikgazda
-
maestro87
őstag
válasz Vertigo18 #3986 üzenetére
A Digoo DF-101-ről. Elég jól kavarja a levegőt, bár nem kell számítani egy 30cm-es ventilátor teljesítményére, de egy kis szobába elég. A hozzáadott akku csak 1300mAh-ás (mérve), de azzal is bír majdnem 4 órát alacsony fokozatban, egy nagyobb kapacitásúval gondolom kijönne a 10 óra üzemidő is.
Egyébként ezeknek a kicsi asztaliaknak (tehát amit magad mellé teszel) én nagyon nem látom értelmét, akkor már inkább power bank+Xiaomi ventilátor, hacsak ilyen kisméretűt keresel.
[ Szerkesztve ]
-
gulac12
tag
válasz Vertigo18 #3981 üzenetére
Másik topikból Zola007 fórumtárs ajánlalta TESCO fémkeretes, fémlapátos kis asztali USB ventilátor lehet, hogy megfelelne.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Vertigo18 #3802 üzenetére
Igen szerintem
Ugye ezt írja
This coupon can only be used times per customer, you have reached this limit.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Vertigo18 #3797 üzenetére
Megfelelő hőmérséklet kell hozzájuk, mert szerintem a folyás pontjuk más lehet
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
powerwade
senior tag
válasz Vertigo18 #3585 üzenetére
Senki nem mondta, hogy mindenki írjon. Ha érdekel a dolog, akkor foglalkozol vele. Ha nem, akkor nem. (Én olyan ember vagyok, aki még azt is bejelenti a rendőrségen (nálunk emailben is lehet) ha valaki elemeli a kerítésre akasztott rendelt, 1800 forintot érő kaját is. Mert néma gyereknek... Egyébként én voltam az egyetlen aki hasznos infót adott, és már van gyanúsított
Előbb utóbb megjavítják, ennyi. Nem fogják maguktól odaadni, abban biztos lehetsz
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Vertigo18 #3194 üzenetére
Köszi min2-nek már rémlik és ha kihagyok egy napot kezdődik elölről a 16 nap számlálása. A Banggood egyszerűbb.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Clever0
senior tag
-
maestro87
őstag
válasz Vertigo18 #2868 üzenetére
"With the big volume of our customers participating in our Chinese Zodiac Lucky Cards Collection game, we decided to increase the number of cards and prizes we gave away. When we increased the number of coupons we actually created new ones. As we didn`t have announced these new coupons as prizes since the beginning, now we are sending the same coupons we announced for all coupons winners. We will collect the winners' name who got the $2-$1 coupon or $15-$3 coupon, and send emails today to give them the $50-$17 coupon code. We are sorry for any inconvenience cause and we are glad to receive our customer`s feedback so we could repair this situation."
[link]Ha 1$-os vagy 3$-os kupont kaptál akkor megkapod az eredeti 17$-osat. Akiknek nem sikerült a 12 kártya, annak marad a 100 pont. Bár itt azt írja, hogy megnövelték a kártyák számát, ami így utólag értelmetlen mert már nem lehet gyűjteni.
[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
válasz Vertigo18 #2831 üzenetére
Megváltoztatták a szabályokat az utolsó pillanatban. Ha megnézed lecserélték a kupon képét is, már nincs rajta a 17$-os szöveg.
Fórumról: "The prizes are including tabets, RC drone, VR Glasses, Xiaomi Bluetooth Speaker, Xiaomi IP Camera, Sports Camera, $50-$17coupon, $15-$3 coupon, $2-$1 coupon."De nem ez volt az első eset, hogy ilyen sunyi módon változtattak. Snap-up-ban is cseréltek már terméket az utolsó 1 percben, a szeptemberi 11$-10$-os kupont is fél órával később lehetett grab-belni, nemrég a coinokat is fél nappal előtte lehetett beváltani termékre, meg kb. minden ilyen játéknál ezt csinálják ahol 20%-nál nagyobb kedvezményt kaphatnál, pedig 20% drágább majdnem minden náluk...
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Villanyszerelés
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest