- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zalman90
őstag
üdv.
cseréltem a mai nap folyamán videokártyát gtx 560 ról gtx 970 re
játékok alatt fentről lefele vagy lentről felfele csíkozást látok, de inkább vibrál vagy hullámzik nem tudom melyik a jobb szó rá, ha nézelődök játékban akkor változik..
sorry a szar megfogalmazásért, felvenni nem sikerült , így tudom leírni a dolgot
-
zalman90
őstag
válasz
DJ WOKKY #11866 üzenetére
normál modban nem indul el a gép.... mert a hdd nél felpörgési gondok vannak
Hopo82: nekem 4850x2 van ... az 5850 szintjén van , nvidiánál pedig a gtx 460 felett....
mind a 2 kari drágább nála én ezért nem fogom cserélnijah és rivatunerrel tudod monitorozni kihasználja e mind2 magot
-
zalman90
őstag
Üdv. csökkentett modban nem tudok drivert elepiteni (ati)
Ezt irja ki : Észlelő illesztőprogram betöltése sikertelen
Új hozzászólás Aktív témák
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest