- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zalyy
tag
válasz
BomiBoogie #42247 üzenetére
Semmi. Talan van valahol masik CFG file? Mert mikor legeloszor beallitottam az unoffocial settingset az msi-be nem a configba akkor megkerdezte ezt az unofficial dolgot es igent nyomtam ra szoval erdekes akkor hogy nem valtozott a cfg-be is?
Nem eri meg?
Hogyne erne meg kb 6000-6500-t csinal most 3DMark 11-be mig masoknak 9000-10000-ket csinal es nagyon zavar az, hogy ezekszerint a kartya teljesitmenyenek a 20-30% zarva van meg.
-
zalyy
tag
válasz
BomiBoogie #42245 üzenetére
Minden kombinaciot megprobaltam de meg mindig nem jo
Gondolom eddig jo a beallitas, a kartya egy Sapphire HD 7950 3gb Boost edition.
Gondolom without powerplay-el kell, graphics processor type meg boost, nem?Kosz!
-
zalyy
tag
válasz
BomiBoogie #42243 üzenetére
De ott nem engedi a voltaget allitani.
-
zalyy
tag
Sziasztok! A sapphire trixx nem menti a beallitasokat ujrainditaskor, minden visszaugrik a regire pedig be van pipalva a load on startup, minimazed es restore clocks. Mi lehet a gond?
-
zalyy
tag
De amúgy ez a folyadék hűtés rendszer, hogy működik a benne levő folyadék nem tud elpárologni vagy felforrni vagy tudom is én az évek múltán elfogyni?
-
zalyy
tag
Sziasztok!
Szeretnék hamarosan venni egy MSI GTX 660 TI -t de nem tudom megbírná-e az alap lap vagy a gép.
Konfigom:
Intel core 2 Quad Q9650 3Ghz
6Gb ram
Corsair 650TX táp (ez elég lenne a kártyához?)
ASUS P5K Premium alaplapEzzel a konfiggal menne tökéletesen a videokártya bármi probléma nélkül?
Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest