- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Hát igen, relatív. Kb. 3 éve 90-95K-ról indult boltból vadi újonnan egy 2060 6GB. Bármennyi paramétert beveszünk az egyenletbe, a napkitöréstől az energiaárak piaci szereplők általi mesterkélt manipulásáig, egyszerűen semmi sem indokolja ezt a magas árat egy **70 Ti esetében, ahogy sok más kártya esetében sem.
Egyedül az RX 6600/6650 kártyáknak van talán reálisnak nevezhető ára. szvsz -
xtremist
őstag
Mivel nem egy nagy szám az a táp, lehet hogy a 3080 egy egy tüskéje leoldja az oc védelmet rajta, és kikapcsol a gép. A folyamatos átlag áramfelvételét biztosan bírnia kell, csak a pillanatnyi kiugró spike-okkal van a gond. Esetfüggő, ha kipróbálod és megtörténik nem lesz baja semminek, csak rájössz hogy nagyobbra kell váltani.
-
Nézd meg, hogy 80 körül romlik-e a hőfok, mert szerintem indokolatlan 100-on szétjáratni a ventiket. 70 fokig nyugodtan engedheted, nem lesz baja. De, ha kell a 60 fok, akkor nincs mit tenni
Az én Gaming Z-men (2060) a gyárinál én is feljebb húztam amúgy. De 65 fok körül megáll, és nem akar közben felszállni
-
-
Źşë'
addikt
nekem is valahogy így ünnepek alatt kezdődtek a gondok, talán 2-3 hét 417.22 driver használat után
most újraraktam a wint, minden driver friss, igaz visszapakoltam a 417.35ös drivert, de uúgy rossz (magasabb képfrissítésre való váltáskor monitor elveszíti a jelet (és kiírja h használjak dualdvi kábelt holott azzal van összekötve) ill akkor is h most már elindítok egy játékot), a monitor/kábel/vga hiba nélkül ment egy másik gépben több óra játékot követve 144hzen, szóval talán hibátlannak mondhatók a komponensek, esetleg megpróbálom visszacibálni friss telepítéssel 400 alatti drivert - egy misét még megér - ill. miután win reinstall volt felment már a driver meg minden, és valami reddites linket posztolt valaki amiben említik hogy a 400eletti driverek elég vacakok főleg magasabb képfrissítéssel...
rengeteg írást átolvastam redditen, nvidia fórumokon és tomshardver meg még 1-2 másik fórumon, gyakorlatilag ez valami common hiba nvidiánál amiről még nem is hallottam (2014óta rengeteg írást találtam, persze 0 érdemlegesen solved hozzászólással) ill. nagyon nincs is rá megoldás RMA-n kívül, sokan panaszkodtak szintén 9es (de volt sok 10es) szériás kártyákra hogy a monitor elveszti a jelet és kikapcsol, psu csere és sok más egyéb próbálkozások után is marad a jelenség, volt aki 3 vgat küldött vissza cserére, de előbb utóbb mindegyiknél előjött a hiba és kellett vennie egy másik típust - valahogy nem értem őket mert mi kiadjuk a kemény összegeket értük cserébe meg annyi szar drivert meg vgat kapunk hogy nem igaz... most is olvasni hogy gondok vannak az RTX kártyákkal
még egy másik vgaval kellene a gépem kipróbálni ill. neked is egy másik működőképessel, sok konklúziót le lehetne vonni
-
v2
senior tag
Üdv. Történt egy s más mióta legutóbb írtam. Az 1050 GTX járt számtek boltban teszten, 3 különböző konfigban 1155, 2011, 775, win7 és win10. Mind a három gépben jól működőt, bencmarkok stressz tesztek rendben lementek. A max hőmérséklet 65 celsiusfok volt. Tehát ki lehet jelenteni, hogy a kártya nem hibás Vettem egy SSD-t,új win7 64 ment rá, egészen addig működőt amíg a driver fel ment, utána se kép se hang. Ezt még csökkentett módban sem lehet használni mert nem reagál. Az eredeti gépben pedig a helyzet váltózatlan. Ilyet látott már valaki
-
Źşë'
addikt
ha garanciális akkor sztem inkább ne, nehogy kitalálják hogy ez miatt bukod a garit - bár elvileg ez még belefér, csak ki tudja milyen káros hatás jön még elő ezek után, inkább meg kellene nézni egy másik gépben is a vgat, hogy ott is produkálja e a dolgot, ha igen akkor egyértelműen gariztasd
-
Źşë'
addikt
neked is valami hasonló jelenség lehet mint nálam, ha be tudnád lőni a wint kisebb felbontásra mint amin eleve használod, és ezzel együtt a képfrissítést is le tudnád minimális 60hz környékére venni - kiv lennék mi történne - mivel van összekötve a vga a monitorral? ha tudsz akkor próbálj ki egy dual link dvi kábelt, az jobban bírja a strapát, értem ez alatt hogy nagyobb az adatátviteli sebessége és nagyobb képfrissítésre is képes mint egy pl hdmi kábel vagy single dvi kábel
-
v2
senior tag
Boldog karácsonyt. A gépem csak csökkentett módban ad képet. Ilyenkor a win installer nem müködik, ezért nem tudok nvidia drivert telepíteni. Ezért nem indulnak a játékaim, és nem tudok törölni sem. Már mindent ki próbáltam amit a neten találtam. win7 64 ez a szar. Mit tudok csinálni az újra rakáson kívül
-
Csupingo
veterán
-
Alister71
nagyúr
Milyen környezetben?
Dvai: semmi gond nincs az AS Rock lapokkal, ha a haverodnak baja volt vele, akkor a haveroddal van baj. Milyen procid van egyébként? Adatlapodat kitölthetnéd, úgy könnyebb válaszolni, mert nem kell találgatni.
gabo9201: a 478-as időszakban is a chipsettek voltak szarok, nem maga az alaplap. Olcsó kategóriáról lévén szó, minden szart ráraktak, VIA, SiS, gondolom ezeket nem kell bemutatni. Nekem egy 865-ös volt, 3.0-ás Prescott, 2giga DDR, Dual channel, úgy ment mint a szél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest