- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
válasz
papirzsepi93 #73817 üzenetére
Igen, ezeket az infókat én is láttam, de azért köszönöm!
Igazából valamilyen megoldás érdekelne,hogy vajon lentebb lehet-e tenni a ventillátort vagy ilyesmi, hogy ne kelljen nelkulozni és beférjen a kártya is.
-
freelanced
addikt
Üdv!
A 2080 MSI Gaming X Trio-t be lehet valahogy pakolni a Meshify C-be? Van valakinek tapasztalata vele?
Köszönöm!
-
freelanced
addikt
Üdv!
Ha új kártya megy a gépbe másik gyártótól, hogyan célszerű eljárni?
Elég csak letörölni a drivereket és ennyi vagy a registryből meg külön helyekről sem árt kitörölni a dolgait?
-
freelanced
addikt
Hello! Az ASUS R9 270 kártyámhoz nem tudom feltelepíteni a szoftvert. Mi lehet a gond? Azt írja, hogy "grafikus hardver keresése" és nem megy tovább a csík. A lemezen találhatót is próbáltam illetve a netről egy frissebbet is de semmi.
Köszi előre is!
-
freelanced
addikt
Hello! Ebbe az alaplapba ASRock N68C GS-FX belemegy a HD 6870 ugye?
-
freelanced
addikt
Hello! A lambdacomputernél vásárolt Shappire kártyámra ugrott a garancia elvileg mivel megszűnt a cég. Viszont én nem hagyom annyiban ezt, mivel emiatt eladni és nehezebb stb.
Hol tudnék emiatt érdeklődni, kikkel érdemes felvenni a kapcsolatot az ügyben?
-
freelanced
addikt
Hali. Melyik "legjobb" kártyát hajt ki egy Intel Core 2 Duo E2160-as? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest