- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CartmanLand0 #74249 üzenetére
Most konstans jó? A fix 50% mondjuk nem megoldás. Ha saját alap profillal nem jó, akkor szedj le minden drivert, MSI AB-t, és kezd egy friss driver telepítéssel. Aztán a giga saját progijával, és ott nézd a ventiprofilt.
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
CartmanLand0 #74248 üzenetére
Kivettem a kártyát, megigazgattam a venti csatlakozókat ovatosan, visszaraktam, most jó. Fix 50%on megy terhelés alatt is nem pörög fel.
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
CartmanLand0 #74247 üzenetére
Közben sikerült megfigyelnem .... beállitottam fix 50%-ra ventiket ... jó is ... monitorozo azt irja 50% 2500rpm körül ... aztán hirtelen felpörög a venti, felhangosodik, az alkalmazás azt irja 0% és 0RPM ... aztán hirtelen megint visszaáll 50re ... remélem érthetően irtam le
-
válasz
CartmanLand0 #74244 üzenetére
Egy ventiprofilt állíts neki. Valószínűleg túl agresszívre van véve. Pláne, ha tényleg ilyen hidegen tartja a kártyát.
-
válasz
CartmanLand0 #74239 üzenetére
Korábban halk volt? Hangos=folyamatos szélzaj szerű, vagy kerreg?
-
fodor0410
tag
válasz
CartmanLand0 #70711 üzenetére
Igen én is erre gondoltam, közben kiderült, hogy 600-as táp van benne, az meg pláne elég.
Máshol azt olvastam, hogy a kártyán a passzív alkatrészek (tekercs, feszültségszabályzó cuccok, stb.) is tud zúgni.
Mivel nem az én gépem most az a lényeg, hogy működik. -
törölt tag
válasz
CartmanLand0 #70702 üzenetére
Elírtam... Nem kevés a 3GB?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Windows XP
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 670 Windforce OC videókártya - Dobozos!
- !! Újszerű Garanciális !! MSI RTX 4060 8GB /Dobozos!/Beszámítás! Posta lehetséges!
- Zotac RTX 3080 10GB GDDR6 GAMING AMP HOLO Eladó!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GIGABYTE GeForce GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest