- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Peet210 #4982 üzenetére
Gratulálok, nekem is egy hasonló készülék nyomja az oldalam. Bár ezt teljesen tisztán használom, nem rakok fel semmi vackot, hanem a második készülék az, amit össze-vissza variálok - meg cserélődik kéthavonta. A most eltávozott Compact 2 helyett most egy Vario 2-t kínzok. Ezeket a használtakat nyugodtabban nyúzom
-
Doris Lune
tag
válasz
Peet210 #4762 üzenetére
Ja, bocs, a párom, arpadpapa regjébe tettem fel megint a kérdésemet. Sose tudom, ki van bejelentkezve.... pardon
Szóval mégegyszer:
"Milyen progit kell feltennem ahhoz, hogy online TV-t nézhessek a PDA-mon? WM6 fut rajta, s az interneten szeretnék rajta TV-t nézni, és videóka lejátszani, de egyik sem jön össze.
Feltettem a FlashPlayert PPC-re, de nem mozdul a dolog...
Operát használok...
Előre is köszi a segítséget!"Szóval fentebb már fel lett téve ez a kérdés, s mivel nem jött válasz rá, ebből következtettem, hogy ez a téma a kutyát se érdekel rajtam kívül...
-
Doris Lune
tag
válasz
Peet210 #4660 üzenetére
Az .exe-vel bírok, azt active sync-kel simán felteszem, de ezek a .cab, .arm-ok nem tiszták. De lehet, hogy meg is van a megoldás, s nem is kell kicsomagolni, csak feldobni így, ahogy vannak? Jó lenne, mert emiatt egy csomó progit hanyagolnom kellett.
De van egy másik bibi:
Ha felteszem őket, elindítom a setupot, ezek hová fognak települni? mert sok helyem nincsen a gépen, mindent kártyára szoktam rakni. Vagy megkérdezi alapból, hogy hová tegyem ennél a fajta telepítésnél is? -
Doris Lune
tag
válasz
Peet210 #4660 üzenetére
Lehet, hogy az a baj, hogy kicsomagolom őket, s úgy teszem fel? Mert most megnéztem a Total Commanderben, és a Skype pl. .cab kiterjesztésű. Csak nekem, mivel fenn van a Winrar a notebook-omon, csomagolt ikonnal mutatja, s én rögtön kicsomagolom, automatikusan, közbe meg nem is kellene? S ugyanígy van az .arm kiterjesztésűekkel is? Csak este tudom kipróbálni.
Egyébként bárhová felteszem őket, így, ahogy vannak, menni fognak? -
arpadpapa
csendes tag
válasz
Peet210 #4558 üzenetére
Nekem is...
Viszont nem tökéletesen. Bár persze kinek mi a tökéletes...
Gondom az vele, hogy az .asf fájlokat lejátssza ugyan, de csak egyfajta video driver beállításnál. Be is állítom, (opciók, video, videodriver menüpont alatt) de ha kilépek a programból, visszaáll ugyanarra a rossz beállításra, (valami ATI image-ra megy vissza folyton) )s kezdhetem a beállogatást újra. Gyakorlott TCPM felhasználóktól kérdezném, hogy mit lehet tenni annak érdekében, hogy megjegyezze a program a beállításaimat?
Vagy lehetetlen vállalkozásba fogtam?A másik problémám még ezzel a HTC Advantage 7501-es kütyüvel az, hogy volt rajta egy hardve reset, amivel a magyarítás le is ment szépen (de le...sz...m, jó az angol is, csak működjön), s azóta nem tudom bemenni a neten az emailjeimet megnézni. A Vipmailt csak tölti, tölti, tölti.... (HSDPA-s, 7,2-es modemsebesség mellett....)
Valaki please, help!
Vagy újabb hadver reset?
-
-
Accord1
csendes tag
válasz
Peet210 #4201 üzenetére
Hello!
Próbáltam hard-ot softot, de semmi.Szerintem nem is fog vissza állni gyári állapotra, mert wm5 volt rajta gyárilag. Útána frissítettem wm6-ra. Ha most próbálok hard resetet és meg is erősítem akkor is olyan, mintha sima reset ment volna. És a nem tudom telepíteni a wm6 -ot mert az van rajta. Valahogy nem lehet legyalulni a ROM-ot? -
pentax7
csendes tag
válasz
Peet210 #3459 üzenetére
De meg lehet említeni a hátrányokat és az előnyöket is
Parasztvakitás meg igen is létezik szinte minden terméket igy adnak el olyan adatokat sugalva hogy az a legjobb de azt nem irják oda mivel hogyan mérték és mit jelent stbEzt a gyártok nem szeretik inkább a parasztvakitásos módszer piacképes a porondon.
Akkor is ez a véleményem ha neked más .Ezek tények de ha egy kicsit valaki mélyebben utána néz annak amit akar venni akkor rájön a kis türkökre hogy hol van az a bizonyos kakuktojás elrejtve. -
Tristis
őstag
válasz
Peet210 #3465 üzenetére
Van hozzá wm5-ös rom frissítés, de 6-os már nincs.... gondolom akkor már nem is lesz...
Te megvennéd ennyiért? Ha már ennyire komoly a tudása, csak azért mert nincs hozzá frissítés, vagy inkább nézzek egy Mio P550-est, vagy 350-est? Ezekhez gondolom lesz később is op rendszer...
Persze az is kérdés, hogy mennyivel fejlettebb egy program mondjuk 400Mhz-ra..... mert azért az nem sok teljesítmény... -
pentax7
csendes tag
válasz
Peet210 #3452 üzenetére
Na figyu nekem se magyar, de mivel magyarok vagyunk jó, ha magyar, de persze kinek hogy
Wifit GPS azért mondtam, mert ha egybe épitetetet veszel olcsóbb, mint külön, de viszont ha külön van, akkor másik készülékbe is használhatod
„legújabb minden egybe készüléket miért nem venné”hát ezért
A telefont mag azért mondtam, mert szerintem praktikusabb a telefonálásra a telefon
Mert ha mondjuk, tönkremegy, a telefon akkor az egészet viheted vissza tehát nincs pda
Ezek csak egy jó tanácsok. Amúgy az igó simán megy az enyémen 520 és másik 320 procison is
Bár nekem nem win 6 fut rajta és lehet, az jobban kihasználja a porci adottságait, ezt nem tudom, de elképzelhetőnek tartom
„Reklámokkal meg nem foglalkozom, én szeretem eldönteni mit, akarok használni „sok ember ezek alapján vásárol, pedig azt se tudja, mi mire való csak legyen benne minden és ez parasztvakítás az egészbe.De annak örülök, hogy ilyen tudója lettél a pdának sok sikert hozzá.
-
pentax7
csendes tag
na figyu szerintem ne legyen telefonos de legyen benne wifi meg gps azt kész
bármilyen szoftvert rá lehet telepiteni van belőle több ezer
wifi legyen g szabvány gps meg több müholdat tudjon befogni ennyi
win mob 5 vagy 6 és magyar nyelvű
az én tapasztalatom szerint ennyi nem kell rögtön megvenni a legszuperebbet mert nem jobb hidd el csak reklám
nagyobb proci teljesitmény szerintem nem létfontosság és nem látványos
nekem egy hp van 520 procis 256belső tár ami bőven elég
2 gb sd kártya van benne amiből max 200mb használok persze ha valaki filmeket tesz rá akkor lehet több de személy szerint nem ezen nézek filmet ja éja és mindig azt szokták mondani attól függ mire akarod használni mint a sz gépeknél
-
Buddhha
tag
Had kérdezzek vissza! Mire akarod használni??
Részemről a mostani cél: HTC Tytn II PDA-GPS-GSM combo...
Előtte a HTC Artemis volt a kedvenc...Shit!!! Már megint az első oldalra válaszoltam...
Úgy tűnik, ez nekem egy kötelező kör... fel se tünt, hogy amikor megnéztem a készüléket mind régebbi volt...
De akkor had tegyem aktuálissá a kérdést... Ki mit venne most, ha lenne rá pénze???
-
Peet210
őstag
válasz
Peet210 #3106 üzenetére
[Ebben a topicban nézd meg]
Fene lejárt a mod idő -
Stalker76
csendes tag
válasz
Peet210 #2761 üzenetére
Az aksi elvileg jó. Ma is az volt, hogy reggel beírtam egy meetinget, két óra múlva megint kellett volna valamit feljegyeznem, de hiába nyomogatom a bekapcs gombot, semmi. Fekete marad a képernyő. Soft reset segít csak. Ezután megnéztem a batteryt, 45%-osnak írta a rendszer.
Hard resetet is csináltam korábban, azt hittem, valamilyen progi esetleg megzakkantotta, de nem. Néztem, hogy a készülék lezárása után csinálja-e, vagy anélkül, minden formában előjött a bekapcsolhatatlanság. Hiába zárolom, vagy nem zárolom az eszközt, ugyanúgy fennáll a hiba.
Volt, hogy memory résznél minden futó alkalmazást leállítottam, úgyhagytam, és utánna ismét bekapcsolhatatlan volt. -
daninet
veterán
válasz
Peet210 #2722 üzenetére
hülye kérdés de eddig symbianos telóm volt és ott volt olyan hogy mindent visszaállít.. ilyenkor kiganézta a rendszert és minden alap lett...a reset gomb megnyomásával csak ujraindul..hol tudom "megformázni" persze nem a szó szoros értelmében
nincs rajta menteni való adat... -
Kiggyerek
csendes tag
válasz
Peet210 #2715 üzenetére
Igen, a többi ikon megfelelően működik.
De hiába minden. Egyszerűen nem történik semmi, ha a Navigáció ikonra nyomok.
És ami a legzavaróbb, hog nem tudok USB porton a GPS gépbe belenézni. Generic USB serial...Segítsen valaki!
A beállításokban hangerő, tápellátás, háttérvilágítás, Dátum/idő, Nyelv, Rendszerinformáció van.
-
wolverine375
tag
válasz
Peet210 #2693 üzenetére
Hát nekem audiovox 6600-m van, ami annyiban különbözik az álltalad említettől, h wifi helyett mobilfony van benne, amit személyszerint többször használok
Egyébként amikor vettem aproneten volt egy Qtek 9000-es pda 35k ért, mivel h szar volt benne a gsm modul. Gondolkodtam azon mert h nagy kijelző, meg grafikus kari, meg ilyenek aztán a végülis elkellt, szal ennek a pár sornak sincs tanulsága
De jól jártam ezzel, csak az oprendszeres gondjaim vannak, amiket fentebb vázoltam, meg nemtudom h wm5-öt vagy wm6-ot dobjak e rá.
-
ALI_G
veterán
válasz
Peet210 #2582 üzenetére
és neked is WM 2003 van?
pedig én csak sulis cuccokat tettem rá, semmi ábra vagy valami, egyszerű szöveg. Bár a legtöbb doksim PDF-ben van, azért excel-t ezek se dobják át pdf-be. Más tészta, hogy az adobe pdf readere használhatatlan, az Xpdf már jobb, de eltudnék viselni jobbat is.Vmi noname softver nincs ami megnyitja a word...stb. fájlokat PDA-n?
-
zsolidodd
senior tag
-
ALI_G
veterán
válasz
Peet210 #2525 üzenetére
a jobb alsó sarokban valóban van ikon, de ott nincs ilyen, már néztem korábban is.
van elég memóriám, 128 van benne alapból, +32. Az elég. Egy P1-es is gyorsabban nyitja meg és lapozza a pdf-et, de most komolyan. Ez meg úgy csinálja, hogy ha lapozok, akkor soronként, karakterről-karatkerre írja ki...mondom má wtf !!!rumos14: gondoltam van más, de hát ccsak adobe...legalább is azt hittem.
-
zsolidodd
senior tag
válasz
Peet210 #2507 üzenetére
Ezt is köszi, jövök egy sörrel
, pláne, hogy van még egy dolog: hogy lehet megcsinálni, hogy telefon csörgésen kívül semmilyen hang ne legyen? Elég, ha a kis hangszórónál a telefonkagyló maxon, a mellette levő minimumon van? A 3rd party alkalmazásokra is vonatkozik, vagy csak a gyáriakra?
-
zsolidodd
senior tag
-
ALI_G
veterán
válasz
Peet210 #2449 üzenetére
mit-hogy?
Ha a cab-ot felmásolom, semmi se történik, csak hogy nincs társított szoftver...benne meg semmilyen exe nincs amit futtatnék.
ha az adobe....exe-t rakom fel és futtatnám, akkor azt meg hibával leáll, mert PC-n kell telepíteni, majd az active sync rakná fel a PDA-ra, de mivel nem tudom syncelni a PDA-t, mert ahhoz 20 alaltti sorszámú COM port kellene.
Most telepítettem, mert az írták fentebb, hogy az MS active sync mappába rakja a telepítő a cuccokat amit majd feltolna PDA-ra, de ott is csak egy CAB fájl van, egy ini, meg egy uninst.isu. A cab fájlt ha felraknám megint nem indulna semmi, mert nem futtatható, benne megint csak nincs .exeötlet? vagy mit csináltam rosszul? még amatőr vagyok PDA-ban, help
-
ALI_G
veterán
válasz
Peet210 #2443 üzenetére
A problem az, hogy amit gépen elmentem, még csak nem is a legújabb worddel, mert nincs meg, és szét van esve a PDA-n, mind az excel és a word is...MSN meg nem lép be, de azt pl ebuddyn keresztül meg lehet oldani, csak itt nem lehet több IE-t vagy gondolom operát se elindítani, tabbed browsingról ne is beszéljünk, tuti meg is enné a 128 memót pár ablak
de opera jó, telómon bevált, fel fogom rakni.
a word és excel nagyon szop*s így...olyan térkép meg engem is érdekelne.
-
törölt tag
válasz
Peet210 #2411 üzenetére
Hiába van beállítva, nem szinkronizál. Fájlokat és egyéb médiákat másol, de ezt a bluetooth is tudja. Nekem olyan szinkronizáció kellene, mint az activesynch, mert azzal gépről lehet telepíteni progikat a PDA-ra.
Nem akarok másik gépet használni, mert marha kényelmetlen egy csi-csup dolog miatt egy másik gépet is indítani azért, mert a rohadt Vista nem tudja ezt az alap dolgot -
rumos14
nagyúr
válasz
Peet210 #2295 üzenetére
na ez már kezd érdekes lenni. pdamania-n többen is azt mondták, hogy nem lehetséges. amúgy tudom, hogy wifi-vel megoldható lenne, de nem akarok 10k-s router-t venni.
szóval hol lehet _pont ilyen_ ilyen dongle-t venni? ja és az egy dolog, hogy szinkronizálni, telepíteni tudsz, de netet is kap így a pda? tudod pl. az időjárás progit így frissíteni? mert ha az megy, akkor cool.
ALI_G: köszi a leírást, elég részletes. mondjuk nekem nem palm-om van, de talán ez nem akadály. elgondolkodom a témán.
[Szerkesztve] -
demars
addikt
válasz
Peet210 #2184 üzenetére
Néhányat felsorolok, de sok van... : naptár, wireless manager, mobil explorer, mobil word, excel... stb! Én ugy gondolom, h ezekmind egy egy kis progik, csak azt nem tudom, h ezek benne vannak alapból a Windows Mobile5 op rendszerben, vagy külön tették fel őket a PDA ra, mert elvileg beüzemelve küldték...
iGo progim nincs, csak hungary maps frissítést találtam neten /szerintem/ FSC Lokator nev progi kezeli a dolgokat, de nem tudok vele mit kezdeni!
Igazából arra lennék kíváncsi, h miért nincs rajt a kapott cd n a WM5 op rendszer..? Ha máregyszer hozzá adták (vettem)?!
Még valami: mit értesz végszükség alatt?
Üdv: demars -
SirVigh
tag
válasz
Peet210 #2032 üzenetére
Hali mindenki!
Új vagyok ebben a topicban. Úgy egy jó hónapja vettem a saját E-Ten M700-asom és azóta felfrissítettem WM6-ra, raktam rá progikat...nagyon jó darab, remekül lehet vele MSN-elni, levelet olvasni/írni, filmet is néztem már rajta, MP3-t hallgattam (kicsit halk,de nem vészes), játékok is szépen futnak rajta, szal amiket felsorolsz, szerintem is ez a nyerő...már ha ezek kellenek...a GPS és telefon is megbízható, BT-n nem tudtam egyedül rávenni a készüléket, h autómatikusan csatlakozzon a PC-hez synchronizálás végett, de úgyis inkább rádugom kábellel...3G nincs benne, de az EDGE bőven elég egy kis kommunikációhoz a mai mobilnetárak mellett...akinek PDA kell az vegyen E-tent......vagy ha van speciális igény, akkor csak arra koncentráljon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest