- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 8300 mAh, maradhat?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
Szia!
Ilyet tudnék mondani:
Kell egy tartó bölcső, sztem Herbert-Richterben gondolkodj, a Brodit drága, ritka és autófüggő, ha átülsz másik autóba, nem tudod vinni magaddal...
Szal kell egy bölcső, pl itt: [link] ez kompatibilis 100%-ban a gyári bölcsővel.
Hogy szeretnéd rögzíteni? Nekem ilyen HR légbeömlő lamellára pattintható tartóm van és nagyon meg vagyok vele elégedve, bármelyik lamellára rá lehet tenni (elvileg), pl: [link]
azért jó, mert ugye teljes a kompatibilitás, mindkettő HR termék, 4 fogas, stabil rögzítéssel, és 100 féle tartozék vásárolható ehhez a rendszerhez!
Ez is lehet esetleg egy alternatíva?! -
ML320
senior tag
Bocs a kötekedésért, de amit belinkeltél, vagy ablakra rögzül, vagy a műanyag lapot kell felfúrnod a műszerfalra.
Amúgy hova szeretnéd elhelyezni? Mert pl ilyen megoldásod van: [link]
Én spec mindenkinek az ablakot javaslom, viszont felül a visszapillantó mellé. Lent zavar, benne van a látókörben. Fent viszont nem rossza a helye, az utast sem szokta zavarni. A GPS vevő rész sincs elrejtve, jó a vétel (Peu206). A kábel is elrejthető a napellenzőnél, az A oszlopnál le. De ha csak lóg, az sincs annyira bent a képben. -
Dufresne
addikt
A rom frissítést akár magadnak is elvégezheted. Csak én nemláttam a typhoon honlapján a 3500-as modellhez ROM frissítést, pedig azzal megoldható lenne az angol nyelv nagy valószínűséggel. Esetleg érdeme lenne nekik küldeni egy mail-t, hogy hogyan működhetne ez a dolog. Magyarítást én sem annyira preferálnám
-
ML320
senior tag
Milyen eszközt szeretnél hozzá csatlakoztatni? Sajna nincs olyan átalakító, amin keresztül lenne egy USB aljzatod, így nem tudsz pl nyomtatót, pen drive-ot, egyebet hozzárakni.
Driver nincs hozzá, az ActiveSync programon keresztül lehet progikat telepíteni, szinkronizálni. Ez utóbbinak feltétele, hogy az MS Outlook legyen az alapértelmezett levelezőprogram, a benne lévő feladatokat, címjegyzéket, naptárt, üzeneteket... tudod oda-vissza szinkronizálni.
Telepíten oprendszert elvileg nem kell, egy hard resettel lehet a gyári állapotot visszaállítani. Lokalizációs programok vannak, azzal is lehet próbálkozni. Ha jól emlkszem, pl az A620-nál a bekapcsológomb és a reset együttes megnyomása adta a hard resetet, mikrofon+reset meg a firmware frissítést.
Ha USB-n csatlakoztatod, és AS él, akkor a mobil eszközök között mint egy hálózatra csatlakoztatott gépet, el tudod érni intézőn keresztül. A PDA-nál meg a gép erőforrásait tudod használni (pl internet).
Szebbé lehet varázsolni theme állományokkal (tsk kiterjesztésű file-ok, amiket a PDA Windows könyvtárába kell tenni, majd a Today/Mai nap menüpontban tudod aktiválni).
Programok közül a TCPMP a kötelező, ezen kívül csak néhány játék maradt meg tartósan a gépen.
Dióhéjban ennyi -
Djuree
félisten
hi.
én is ma kaptam meg első pda-mat. asus mypal a620. bejövős cucc nagyon.
másik wint nem tudsz rárakni asszem, de magyar nyelvet lehet. nekem angol (azért jobb mint a francia), de majd keresek magyaritast.
pdamania.hu-n van sok jó cucc, nézz szét.
hátha más is mond valami hasznosat mindkettőnknek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest