Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigi00
csendes tag
válasz
rumos14 #7120 üzenetére
Próbáltam, igen!
Csak nekem nincs ott a Settingsben a Default Settings. És ugye az az oldal is azt írja, hogy ott lehetne hard resetelni. De attól függetlenül lehet, hogy van ehhez is valami bill. kombináció. Próbálgattam 1-2 hasonló Asusét, de az nem működött, ami azoknál...
(Amúgy egy P750-es Asusról beszélünk.)
-
Gigi00
csendes tag
-
kingabo
őstag
válasz
rumos14 #6282 üzenetére
Ezt már probáltam de semmi!
Egyébként vicces, mert wmdc-vel össze volt kötve a géppel és több könyvtár is "előkerült" amiket az összekötés elött még nem látott a tc.vviktor1 fura mert minden adat megvan a kártyán és elérhető
a random karakteres könyvtárak üresek, szerintem csak a fat tábla sérült meg... A rajta lévő adatok mind megvannak gépen (zenék, pdf-ek, cab filek...), annyira nem nagy gond ha valami eltünt. Csak fura volt, hogy egyáltalán nem látott a gép semmit a kártyából, de a kártyára "kerültek adatok"...
-
Balinov
titán
válasz
rumos14 #6018 üzenetére
hat, ez nem jo hir, pedig 140€-ert nem lett volna rossz az a Toshiba Portege G710..varok egy kicsit, teszek hozza egy 100-ast es inkabb veszek egy MWg Zinc II-t..bar, nem tudom, az a Samsung 520Mhz-es prockany milyen kaliberu...mondjuk ez meg 185g...meg a SE P990-emnel is combosabb darab..
-
Andie
őstag
válasz
rumos14 #5905 üzenetére
Sajnos nagyon úgy néz ki
Köszi! -
-
-
válasz
rumos14 #5869 üzenetére
Kerestem a google ban.
A registry buherát emlegetik mindenütt, de azt nem írják hogy pontosan hogyan kell.
Azonfelül találtam még egy progit, amit felnyomtam a kicsikére, fel is ment de semmi változást nem mutat: se új opciók se maga a program egyszerűen felment és semmit nem változtatott.
-
-
Blue@X
senior tag
válasz
rumos14 #5374 üzenetére
Próbáltam Internet Explorer alól, rákattintottam a videóra, bejött a CorePlayer, aztán csak tölt, tölt, de semmi.
Próbáltam CorePlayer alól is (van neki beépített YouTube funkciója), de ott se megy a videó, ott is csak tölt.
Ezt a .NET-et honnan tudnám letölteni Windows Mobile 5-re? Gondolom akkor kell az ActiveSync, nem lehet egy .cab kiterjesztésű fájlal feltelepíteni. -
-
icemad
nagyúr
válasz
rumos14 #5143 üzenetére
Feltettem egy főzött romot, hogy szebb és jobb legyen a polarisom. Erre az ÖSSZES pdamill-es játékot nem akarja elindítani...
Sehogysem... A többit még nem is próbáltam. De azért a polák szebb és jobb lett. (Komolyan.) Szóval szívás. Vagy a régi rom, amit nehézkes használnom, vagy a c_shekhar féle rom, amivel nincs játék,de gyönyörű, és pofonegyszerű használni... Inkább lemondok a játékról. Tetszik ez a soft.
(Egyébként az ötlet amit adtál, jó volt...Köszönöm.)
-
ALI_G
veterán
-
MaxWeber
csendes tag
válasz
rumos14 #4898 üzenetére
Üdv!
A gép beállításaihoz nem nyúltam, és korábban működött, szóval az lehet a gond, hogy rádugtam és mielőtt felcsatlakozott volna (tehát nem szinkronizáláskor) lehúztam.
Egyébként internet pl. van rajta ha rádugom, csak a szinkronizálás nem megy.A backupot hogyan csináljam? Van erre valami program?
-
-
-
Beya
tag
válasz
rumos14 #4789 üzenetére
Ok,köszi a segítséget.
Akkor ezentúl szuri kúrában részesítem a pda-t.
Azt hittem, hogy csak engem boldogít ezzel a memória gonddal.
A másik kérdésemet pedig feltettem a speedshop -nak. Igaz "konkrét" választ nem kaptam, de ajánlottak egy autós töltőt ami 1000mA tud leadni, és a szinkron kábelt kell beledugni, szóval mégiscsak válaszoltak.
Üdv,
Beya -
-
-
-
-
Accord1
csendes tag
válasz
rumos14 #4203 üzenetére
Igen a setting eltünt...De a baj az hogy volt egy Igo 2006 om ami tönkrement ( sd kari). Mivel már nem volt garis kuka..Vettem egy igo nav n go8-at, de az meg nem engedete, hogy telepítsem míg fenn van a másik...Mivel a másik meghalt próbáltam újra rakni a wm6-ot ott kezdődtek a problémák..Amúgy most is megy a Pda gond nélkül...csak kéne rá 1 újra telepítés..no meg hogy nincs setting nem tudok jó pár dolgot álltítani
-
Peet210
őstag
válasz
rumos14 #4179 üzenetére
Ezt keresed: Total Commander WinCE plugin 1.0.
-
dregpeter
tag
válasz
rumos14 #4082 üzenetére
sikerült de csak XP alatt, de ott is többször megszakadt. . . vistán meg nem lehet megoldani
röhej . . . na mindegy. . . Általában a PDA-n a Bluetooth meddig ér azaz mennyi a "lefedttsége"? azt hiszem az adapterem 100 méterig viszi . . . de akkor a PDA-n lévő buletooth--t beméri?
Volt egyszer egy Ngagem 8megvan csak sofverre beszart) és az 10 méterig birta a Bluetoothot fogni, a PDA-nál is kb ennyi? -
dregpeter
tag
válasz
rumos14 #4044 üzenetére
amikor ide rámegyek ezt irja ki "Cannot find an existing Bluetooth partnership with a PC that supports ActiveSync. Would you like to set up a partnership now? . . . YES vagy NO" ha a yesre megyek kiadja a settings ben a bluetooth beállitást, ott a "turn on bluetooth és a "make this device visible to other devices" két beállitás fogad azt semmi . . .más?
-
dregpeter
tag
válasz
rumos14 #4044 üzenetére
az a probléma hogy midnig valami PASSKEY-t kér. . . akár a PDA akár a PC, hol lehet ezt kilöni? mert a PDA-n belül sehol se találtam ilyen részt ahola PASSkeyt lehetne beállitani . . .
BlueSoleil -thazsnálok és azon belül a PC nek a Passkey-t nem tudom beállitani mert shol se találom a key beállitást
valaki helpezzen!!
-
nesa
veterán
válasz
rumos14 #4021 üzenetére
Csak a hatter vilagitas ment el kint vilagosba lehetett latni... hard reset utan jo lett
Csak annyi a bajom most hogy minden lelett mentve kartyara IGO is, a mentett verzio hibatlanul mukodik csak epp sehogy nemtudom kirakni az asztalra alandoan total comanderel kell inditani,hogy lehet ezeken kirakni 1 parancsikont az asztalra,ill parancsikont se tudok letrehozniSzerintem is jo az avatarom
-
sharpapa
senior tag
válasz
rumos14 #3954 üzenetére
Ó de boldog a kis szívem. Eddig meg voltam győződve hogy kb az összes PDA (a telefonosok is) 3,5-el van, 2,5 meg az új nokiákra jellemző csak. Na sirály...jó hogy még nem rendeltem meg. Ugyanolyat mint az eredeti csak küldöldi oldalon láttam, kb 10be kerülne hogy a kezemben legyen...annyit nem ér meg egy füles. Akadjon egy másik ami 3eres és passzol bele azt kész, de a speedshoppnál nem találok ilyet. Majd lesz vmi...
-
sharpapa
senior tag
válasz
rumos14 #3951 üzenetére
Az Execnek 3,5mm-es, a kiszemelt füleshez nincs oda írva típusszám vagy ilyesmi, szal csak remélni tudom hogy jó. A PDA-k többsége 3,5-ös, a régik gondolom pláne.
Így is mentem volna csak éppen osztálykirándulás keretében tartózkodtam arrafelé, szal nem volt idő hogy visszamásszak, mert már mentünk is a köv múzeumba...Igen ha az Exec esik le akkor azt mondom sziasztok, otthon találkozunk. -
Dufresne
addikt
válasz
rumos14 #3917 üzenetére
Biztos fog, csak ezek a feltört demo verziók koránt sem az igaziak, pl csak fekvő módban volt hajlandó működni, itt-ott fagyott, csak akkor volt hajlandó mutatni a térképet, ha először címet választottunk, különben kilépett a progi, de mint láttuk ezek a végleges verzióban már mind remekül muszikáltak.
Nagyon várom már mikor jelenik meg itthon. -
elit_hun
őstag
válasz
rumos14 #3874 üzenetére
Yep, arra gondolok, kössz
1-2mm nem tűnik vészesnek, de nem értek egy dolgot:
A legfontosabb viszont, hogy az iPhone-hoz hasonlóan a Touch kijelzője körül sem található keret, kidudorodó rész: ez az, ami miatt kényelmesen használható ujjbeggyel is.
Ugye a feketet csíkra értik ezt? Ezt így annyira nem értem, mármint, hogy miért nehezebb úgy tapicskolni a kijelzőt ha van körülötte keret
-
E300TD
tag
válasz
rumos14 #3760 üzenetére
Van 16Mb grafikus gyorsítója ( azt jelzi a "V"), végül is tettem fel Windows Mobile 6-ot(Maglite), így simán, minden driver nélkül eszi a SDHC-t. Eddig csak 2Gb-ost tudtam kipróbálni, de a fórumok szerint viszi a 8-as és 16-osokat is.
Az 1100-as aksi nekem 1-1,5 órát bír folyamatos használatban, használtan vettem, nem tudom ez jó eredmény -e -
aXXon
őstag
válasz
rumos14 #3787 üzenetére
Nem, fusi 560asról. Pedig pont a pdamania tesztjében írja a jóember, hogy nincs megelégedve a processzor sebességével, pedig akkoriban ez nagyon magas órajelnek számított, sőt, még most is, hiszen a legtöbb pdat ebben az árkategóriában, ha jól láttam az említett samsung procival szerelik
-
Gh057
csendes tag
válasz
rumos14 #3702 üzenetére
Köszi, a P750 topikba akkor folytathatjuk ezt a dolgot, mivel inkább oda tartozik, a progi mellé még este találtam magyar kiosztást, de én inkább az általam szerzett magyarítást tettem fel olyan módon, hogy csak a magyar virtuális billentyűzetet tette fel, így maradt minden angol, és nem piszkálta el a windowsomat sem.
Nekem szimpatikusabb is, igaz kézzel nehézkes gépelni, de ha már érintőképernyő akkor ott a stylus, és a képernyő sem lesz ujjlenyomatos. -
Kloss
őstag
válasz
rumos14 #3691 üzenetére
Ami nekem van magyarítás, azt WM6-ot futtató gépre teheted fel. Mindegy a típus, feltelepíted és az oprendszer (csak az!) magyar lesz. Ha van egy képnézegetőd, pl Resco, akkor az marad angol természetesen. Kicsit lassul, de legalább kapsz rendes magyar billentyűt (ez külön is felrakható) szótárral együtt. Pl sms, naptár jó ha magyar nyelvű, mégha -ahogy írtad- a valag saját szoftver nem is az
.
-
Buddhha
tag
válasz
rumos14 #3691 üzenetére
Igazándiból olyan a helyzet, mint az asztali gépnél...
hiába veszed te meg a jogtiszta magyar vindózt, ha a játékok zöme angol, akkor az angolul lesz kiírva...
A pda-n annyiból más a helyzet - amennyire én tudom -, hogy a gépekre a gyártóik készítenek magyar nyelvet, és ebben a programjaik is benne vannak... illetve vannak olyan szoftvercégek, akik általános magyar-nyelvet tudnak csinálni...
A gyári magyart nehéz megszerezni, a más cégé meg lassít... nagyon...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Gyúrósok ide!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Home server / házi szerver építése
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest