- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet210
őstag
válasz
pentax7 #3458 üzenetére
Kicsit a Te saját igényeidet olvasom ki a hsz-odból. Neked PDA-ra, WiFi-re és GPS-re van szükséged. Nekem PDA-ra, WiFi-re és GSM-re. Mások az igényeink még ha nagyon nem is különböznek, de ez így van rendjén
.
Egyszerűbb egy PDA-GSM-et hurcolászni mint egy telefont és egy pda-t. Legalábbis szerintem, dehát kinek a pap kinek a papné. Minden egyben készüléket meg pont azért vesznek, hogy egy készülékben legyen mert csak egy készüléket akarnak használni. Ilyen szemponból a HTC TyTN II sem lehet "parasztvakítás" mert akinek a PDA-ba erős proci, GPS, WiFi, BT, GSM, UMTS, HSDPA és qwerty kell az ezt fogja választani (tehát nem parasztvakításról van szó hanem egy nagyon praktikus készülékről). Egyébként mint telefon nagyon meg vagyok elégedve a jelenlegi PDA-mal.
Tehát felesleg is vitatkozni, hogy melyik és hogy a legjobb mert neked a saját igényeid alapján fogalmazódott meg az "ideális PDA".sok ember ezek alapján vásárol, pedig azt se tudja, mi mire való csak legyen benne minden és ez parasztvakítás az egészbe.
Ez az emberek nemtörődömségéből fakadó tudatlanságnak tudható be. -
Peet210
őstag
válasz
pentax7 #3449 üzenetére
Lassan két éve, hogy megírtam eme kis hozzászólást és azóta is jönnek rá válaszok.
A 49. hsz lassan 2 éve volt kéretik figyelembe venni.
Figy. akkoriban a PDA-GSM-ek nem voltak annyira előtérbe mint most. Mostmár legalább annyira elterjedtek mint a GSM nélküli társai.
Akkoriban még a WM 6 nem igazán volt. Aztán számomra még az se fontos, hogy magyar legyen, sőt a mostani gépemen nincs is.
Mindíg az igényeknek megfelelően kell választani (nem veszek GPS készüléket ha nem fogom használni, stb., ez egyértelmű).nagyobb proci teljesitmény szerintem nem létfontosság és nem látványos
Mihez képest? (ez fontos). Nagyobb proci a videó lejátszásnál és pl a legújabb iGO-nál nagy szolgálatot tehet, de nemcsak ezek miatt.
az én tapasztalatom szerint ennyi nem kell rögtön megvenni a legszuperebbet mert nem jobb hidd el csak reklám
Megintcsak, minél (melyiknél) jobb? Akinek arra van igénye, hogy megvegye a legújabb minden egybe készüléket miért nem venné. A reklámokkal meg nem foglalkozom én szeretem eldönteni mit akarok használni
.
ja és mindig azt szokták mondani attól függ mire akarod használni mint a sz gépeknél
Ezt modtad. Akkor idézlek:na figyu szerintem ne legyen telefonos de legyen benne wifi meg gps azt kész
Ellentmondás. Ha valakinek GSM-re és nem GPS-re van szüksége akkor? Na látod
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Bittorrent topik
- Autós topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest