Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz
runner 125 #7913 üzenetére
Na ezaz, WM5-öt nem csináltak rá. XDA-n kerestem, HTC Bali a másik neve, és nem tudtak trám WM5-öt csinálni sajna. Báár ha valaki segítene, hogy merre induljak, lehet nekiesnék énis. Vannak már gondolom azóta új cuccok meg stb...
A hang megoldódott, újraraktam a ROMot az utolsó gyárira, és azóta korrektűl szól.
És olyan oldalra gondoltam, ahol egy rakat progi van.
Ja és mégegy: találtam egy módszert, amivel akár Opera Mobile 10-et is fellehet rakni WM2003SE-re (alapból csak WM5 utánnira lehet)[itt], de nekem a végén a DOSablakban, a CabWiz valami AddReg hibát ír ki, és a kész cab fálj nem telepíti. Valami megoldás van rá?
Köszi: Ex -
kingabo
őstag
válasz
runner 125 #7675 üzenetére
Én a Slick nevű progit használom, de ha csicsásabbak jobban tetszenek, akkor pl Palringo. Mindkettő kezel még egy rakat másik messengert is.
-
Inarus
addikt
válasz
runner 125 #7675 üzenetére
Muszály pont Microsoft gyártmányú legyen?
Esetleg ott van alternatívának pl az LCG Slick. -
kingabo
őstag
válasz
runner 125 #7643 üzenetére
Hopp tényleg.
(#7644) modern: a windows könyvtárba másold be wav formátumban, lehet az mp3/ wma-t is kezeli
-
kingabo
őstag
válasz
runner 125 #7624 üzenetére
Találtam még egy progit, elvileg a HD2-höz készült, de minden érintőkijelzős ppc-vel műxik wm6-tól felfelé a készítő szerint: [link]
-
kaller1
veterán
válasz
runner 125 #7626 üzenetére
Behalt/lefagyott, és a menüből nem tudsz HR-t nyomni?
Tuti van, olyan nincs, h nincs.
Az én gépemen nincs erre bill. kombináció, viszont rom újrarakás sd-ről van.
-
kingabo
őstag
válasz
-
kaller1
veterán
válasz
Hm, lehet hogy nincs rá bill. kombináció. Ilyenkor csak a rom újrarakása segít.
-
kingabo
őstag
válasz
runner 125 #7467 üzenetére
Mondjuk a rose fel se veheti a versenyt a tp2-vel, de ha kell az a 10 bill...
-
kingabo
őstag
válasz
runner 125 #7463 üzenetére
A tp2-n nincs 10gombos numerikus bill, ami neki meg kéne.
-
bsgy
csendes tag
válasz
runner 125 #7235 üzenetére
runner 125 és kaller1 köszönöm a válaszokat!
üdv: bsgy
-
kaller1
veterán
válasz
runner 125 #7235 üzenetére
Vagy ha a bl támogatja,akár memkariról is feltehető másik rom.
-
Windsurfer
tag
válasz
runner 125 #7160 üzenetére
upsz igaz, a hard lemaradt! köszi!
-
luciferike
csendes tag
válasz
runner 125 #7108 üzenetére
köszi de valahogy feltudok vele menni a netre?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
runner 125 #6967 üzenetére
Sajnos nem tudom kipróbálni, hétköznap nincs időm végignézni egy heti hetes adást mobilon.
De majd megpróbálom. Eddig nem vettem észre különbséget a két akksi között, többnyire teljesen lemerítem mindkettőt, és a külön töltővel töltöm őket. Az elején is így tettem, és 16 órán keresztül kapták az áramot.
-
kingabo
őstag
válasz
runner 125 #6948 üzenetére
Én a hardspl-re probáltam célozni... Úgy rémlik ha valaki szifonon ajánlja valakinek az ottani megfelelőjét (yailbreak talán
) azért pihi jár. Úgy rémlik talán Bocha írt erről.
-
csyo
senior tag
válasz
runner 125 #6943 üzenetére
megbizható forrásból származott az ember.
de sajnos az ördög nem alszik, hiába a sok éves kapcsolat, a csaló az csaló:-S
de remélem javitható a probléma...
remélem az ilyen ember annyira örül az ártveréseknek, hogy leköti minden figyelmét, és elüti a villamos, vagy leesik a vonatról.
-
csyo
senior tag
válasz
runner 125 #6941 üzenetére
megnéztem, és ott sme ment igazán, de azt mondta vigyem el, ad rá próbt, ugyis napokig nyomkodom amig rájövök mi micsoda.
nyugodtam próbáljam ki, mert probagart ad rá.
Ehhez képest fel sem vszi a telefont:-S
-
Mymelody
aktív tag
válasz
runner 125 #6911 üzenetére
Köszi Runner én néztem el, mert van a HP-ban egy storage és van egy ipaq file store nevű tárhely, amire azt hittem a card. Egyébként 6-os WM van rajta. De a 4gigás kártyám valamiért gallyra ment, a laptop sem látja
Most egy kemény 256-os van a hp-ben, azt látja
-
Fulmi
senior tag
válasz
runner 125 #6901 üzenetére
pedig nagyon tetszeni kb. 2 hetig
-
válasz
runner 125 #6843 üzenetére
Hiba lesz a mátrixban, én hard reset után adtam neked oda, tehát az magától volt lassú, nem tőlem...
-
Mymelody
aktív tag
válasz
runner 125 #6811 üzenetére
#6808-ban nem tudsz segíteni?
-
Mymelody
aktív tag
válasz
runner 125 #6801 üzenetére
Köszi, itt megtaláltam az sdhc peccset is
-
Babcola
tag
válasz
runner 125 #6796 üzenetére
-
korpicschess
veterán
válasz
runner 125 #6801 üzenetére
"A telepítése is max 25 perc."
Érdekes. Nekem Diamondon csak pár perc volt. Most kicsit eltávolodtam a kütyüktől.. Nem tudom, hogy ki tudom-e majd haszálni, de X1-est szeretnék. Arról valami hatalmas ellenérvet ismer valaki?
-
Babcola
tag
válasz
runner 125 #6786 üzenetére
Hello!
Mini usb. ez a töltő+adat
[link]
3. kép -
zsoltinnó
aktív tag
válasz
runner 125 #6758 üzenetére
leszedtem a googlemapot!van benne vagy 40db cab file!?felmásoltam. de mivel instalálom? rákat.de semmi!
-
kingabo
őstag
válasz
runner 125 #6742 üzenetére
Igen.
Ott van valahol a hírek között, hogy a tárhely szolgáltató jóvoltából nem volt sokáig elérhető.
-
Gézengúz
addikt
válasz
runner 125 #6733 üzenetére
és ha nem warezre gondolt hanem valami free cuccra akkor mi van????
-
kingabo
őstag
válasz
runner 125 #6712 üzenetére
Köszi, jövő héten az lesz szerintem... Doh múlt héten voltam az Izabella utcában a 68/a-ban
"Vidd be a Téhez, mivel ott vásároltad."
Használtan vettem(#6713) cgod : én 2 kinyitható mitomé mi a neve telefonéval is kiprobáltam, de semmi sem történt.
-
kingabo
őstag
válasz
runner 125 #6708 üzenetére
Köszi az infókat!
Előtúrtam a garipapírt, azon sajnos nincs rajta, hogy hova is kéne visszavinni. A t-set is a htc-nél lehet gariztatni?
Szétnéztem itt is, meg vaterán, de nem találtam töltőt.(legalábbis "htc töltő"-re)
-
Salex1
őstag
válasz
runner 125 #6593 üzenetére
Igen, ezt én is megtaláltam, csak maradni akarok a WM5-nél, mert nincs túl sok hely rajta, és a procit sem tudom mennyire dijazná...olyat meg az istennek nem ad nekem a jó barát googli.
-
Salex1
őstag
válasz
runner 125 #6586 üzenetére
FS Pocket loox N500
-
Mymelody
aktív tag
válasz
runner 125 #6550 üzenetére
Igen XP-n természetesen, mert ugye Vistán más van.
Szerinted? -
-Maci-
addikt
válasz
runner 125 #6543 üzenetére
öööö
Az ötlet kiváló, nem tudtam, hogy van ilyen
Csak nem rég óta pda-zom...
Viszont letöltöttem, de ezt írja ki: "googletalk-setup nem érvényes Pocket PC alkalmazás."
Windows Mobile 5-van a gépen... Tudsz segíteni? -
littlechef
csendes tag
válasz
runner 125 #6504 üzenetére
Köszi Runner! Jó lenne ha így lenne.
És sebességbe milyet érdemes megvenni? Most van egy 2GB-os TakeMS High Speed kártyám, de ez elég lassú (mondjuk nem mostani, van vagy 5 éves). SPB Pocket Plus fut a gépen, de a CF-en levő programok ikonjait míg beolvassa, rendesen kiakasztja a gépet 2-3 másodpercre indításkor. -
Nordik
őstag
válasz
runner 125 #6487 üzenetére
Nekem is tetszik a készülék. De gondolkodom, hogy egy Omniára lecserélem.
-
Nordik
őstag
válasz
runner 125 #6481 üzenetére
Köszi!
Az i780-al valószínűleg felbontásbeli problémák jöttek vele elő és elég furcsán jelenítette meg a programot.
Kipróbáltam a Resco Audio Recorder-t és ez tökéletesen bevált.
-
thug
tag
válasz
runner 125 #6470 üzenetére
Nem is rosz az ötlet!
Lehet az lesz! -
kingabo
őstag
válasz
runner 125 #6432 üzenetére
Akkor sem mindig, ha vissza tudod tenni az eredeti romot nem ugrik.
(legalábbis xda-n ezt írták)
-
nmark
csendes tag
válasz
runner 125 #6417 üzenetére
Rákötöm a telót a gépre
Elindítok egy ROM UPDATE UTILITY nevű programok htc wizardhoz,van hozzá oprendszer is!
Utána befejezi a telepítés,telefonon is!
Bekapcsolom a telefont!
és már megint a régi van rajtakiváncsi vagyok mit csináltam roszul
-
Balinov
titán
válasz
runner 125 #6409 üzenetére
Hat,itt elvileg €520-ert adjak majd feherben,fuggetlenul 30€-s kuponnal. Ha jol latom, azt irjak, hogy julius 20 kornyeken erkezik.
-
Balinov
titán
válasz
runner 125 #6371 üzenetére
azzal kezdtem..
tetszik ez a PDA..valszeg nyar vegen, osszel legkesobb beleugrok egy ilyenbe. Erdekes lesz Uiq3-rol erre valtani.
-
pumatom
aktív tag
válasz
runner 125 #6317 üzenetére
Hát igen lehetnek ilyen esetek, de ugye azért sok értelme nincs tető alatt probálgatni?!?!
-
pumatom
aktív tag
válasz
runner 125 #6258 üzenetére
Akkor lehet amit legelőszőr találtam az is ez volt; mert egykét ablak magyar volt : pl, a naptár... de a start menü az már nem meg a fő gombok...
Hát mindegy egy próbát megér
Üdv!
-
pumatom
aktív tag
válasz
runner 125 #6256 üzenetére
és azt tesztelted? mert nekem is végülis 6-0ra van amit majd bepróbálok
-
pumatom
aktív tag
válasz
runner 125 #6233 üzenetére
Szia!
6.1-es van rajta!
-
SMITHVADŐR
tag
válasz
runner 125 #6236 üzenetére
esetleg valami ötlet hogy hol lehetne ez után informálódni???
-
SMITHVADŐR
tag
válasz
runner 125 #6236 üzenetére
hogy gyorsabb legyen
-
SMITHVADŐR
tag
válasz
runner 125 #6234 üzenetére
köszönöm a választ
még annyit esetleg hogy ennek a prociját lehet húzni??? -
pumatom
aktív tag
válasz
runner 125 #6230 üzenetére
sorry mi aza wm?
nem kenem nagyon ezt a témát még
-
gerio
csendes tag
válasz
runner 125 #6209 üzenetére
nem találtam magyarítást, épp ezért kérdeztem tőletek
-
yooccoo
aktív tag
válasz
runner 125 #6184 üzenetére
köszi, otthon meglesem
Csabee: nem gond, igazából ismerősnek kell, én megvagyok angollal is
-
Balinov
titán
válasz
runner 125 #6181 üzenetére
udv,
hamar Android, van-e olyan kereskedelmi navigacios sw, ami Android alapon is nyujt navigaciot? (nem google maps alaput persze, pl. Garmin TX ,tomtom, sygic drive szerut)
Balinov
-
David1414
csendes tag
válasz
runner 125 #6125 üzenetére
Windows mobile 6. Hol keressek hozzá magyarítást??
-
Dyingsoul
veterán
válasz
runner 125 #6123 üzenetére
vagy az vagy tp 2, még majd elgondolkozok. De ezekkel már legalább 1 hónapja szemezgetek :S Azt gondoltam van még vmi amiről nem tudok. (Tp2-ről csak a 23.5mm-es jack meg a vaku hiányzik, amugy az választanám szó nélkül
)
Szerk: Xperia x1 nem jön be :S
-
David1414
csendes tag
válasz
runner 125 #6119 üzenetére
Na nagy nehezen meg van! Most olyan szűz a PDA hogy full újan nem volt ilyen kevés progi rajta..
A billentyűből valami fekete-fehér angol van, és magyar helyett angol lett.Nem tudjátok hogyan lehetne magyarrá tenni, honnan kellene letölteni hozzá valamit?
-
Dyingsoul
veterán
válasz
runner 125 #6118 üzenetére
Azon sajna nincs qwerty.
-
David1414
csendes tag
válasz
runner 125 #6119 üzenetére
Oké köszi de amikor megpróbáltam akkor nem csinált semmit!
Rajta volt minden mappa, fájl program... De én úgy csináltam ahogy leírta.
-
David1414
csendes tag
válasz
runner 125 #6110 üzenetére
Úgy egész pontosan nem tudom de amikor utánanézek a memóriák állapotánál hogy melyik telt meg, a főmemória ami nagyon teli van. Szerintem rosszul van megoldva, mert tárolásra ír:
Teljes: 31,70 MB
Haszn.: 30,90 MB
SZABAD: 0,80 MB
De a programokra:
T.: 53,40 MB
H.:18,22 MB
Sz.: 35,18 MB
Ja és tényleg tegnap még a billentyűzete is lejárt mert demó volt!Nem tud esetleg valaki egy jó oldalt ahonnan lelehet tölteni?
-
Dyingsoul
veterán
válasz
runner 125 #6098 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, így már nagyjából kirajzolódott előttem a kép.
Azért kérdeztem egyébként, mert épp új telefon vásárlásán töröm a kobakomat, és egyetemistaként nemcsak telefonálásra szeretném használni. Sok olyan dolog van még amire ezekkel kapcsolatban lenne kérdésem. Valami olyasmit keresnék, ahol arra találnék választ, hogy milyen lehetőségeket rejtenek az újabb verziójú oprendszerek, milyen hasznos alkalmazásokat lehet letölteni és hogy az alkalmazások miben térnek el különböző oprendszereken illetve milyen alkalmazások vannak. Vannak igényeim és nem tudom hogy milyen operációsrendszer/készülék lenne a legideálisabb. Esetleg valami linket tudnátok adni, ahol mondjuk windows oprendszerre lehet ingyenesen letölthető alkalmazások között turkálni? (a symbianos vonalon a nokiaprogramok.hu-t ismerem valami ehhez hasonlót keresnék windowsos változatban) Lehet akár magyar vagy külföldi honlap.Szóval a fő problémám az hogy nem tudom hogy milyen területeken lehet kihasználni a windows oprendszert mobilokon. (sajnos nincs ismerősöm akinek újabb PDA-okosteloja lenne)
Írtam már pár embernek azzal kapcsolatban, hogy lenne-e olyanra lehetőség, hogy mobilon/PDA-n programozni? Kaptam részleges válaszokat, és magam is utána nézte a dolognak, de azért ha erről tudtok még valami hasznosat, akkor azt is szívesen fogadnám! Konkrétan C programozási nyelvre gondoltam, szóval ebben írni, fordítani és futtatni a programot. Érdekelne más nyelv is ha lehet használni valamilyen készüléken.
-
Inarus
addikt
válasz
runner 125 #6081 üzenetére
LCG Slick. Gyors, egyszerű és jó.
-
Buddhha
tag
válasz
runner 125 #6083 üzenetére
-
kingabo
őstag
válasz
runner 125 #6083 üzenetére
Hát először abban reménykedtem használható dolog, de hamar kiderült, hogy semmire sem jó...
Ja csak szöszölt egy csomó ideig és a másik oldal a hali-t meg se kapta . -
kingabo
őstag
válasz
runner 125 #6081 üzenetére
A web-es verziót probáltad már? (a messenger linkre kell bökni) Nekem eléggé lassú most.
Ha találsz egy használhatót az engem is érdekelne!szerk: qrva lassú! Több mint 1 perc nálam, amíg egy "hali"-t elküldött
-
katona.t
tag
válasz
runner 125 #6062 üzenetére
Én nem tudom itthon megoldani valahogy a flash-elést?
Egyszer már én is elb***tam egy Motorola A1000-et és azt sikerült megcsinálni, azóta is megy.
Van dokkolóm meg minden (soros poros és usb-s).A szerviz, az hp márkaszervizt takar? Mennyibe kerülhet a javítás?
-
katona.t
tag
válasz
runner 125 #6059 üzenetére
Az a gond,hogy javításra került hozzám, mert a tulaj eléggé kísérletező hajlam...
Szóval feltett valami progit, ami kérte az újraindítást. Azóta nem indul.
Mit csináljak vele? -
katona.t
tag
válasz
runner 125 #6056 üzenetére
Olvastam. Itt mást írnak: [link]
Persze a prohardver sokkal hitelesebb a szememben ennél, de lehet hogy tényleg valami béta szoft.-al kapták meg...Nincs valami ötleted ezen kívül, mert más alternatívát nem találtam.
Mi a baj az ACER-el amúgy, és milyen másik márka modelljei közt nézelődjek, ami jó?Más: Ipaq 3900-t hogy hardresetelhetek? Itt:[link] ha jól értem azt írják, hogy naptár+vissza gomb + reset gomb a sarokban 5 mp-ig, majd elenged, és reset újra 1 mp-ig. Nem megy így. Ötlet?
Köszi
-
katona.t
tag
válasz
runner 125 #6043 üzenetére
Köszi a válaszokat neked is és rumos14-nek is.
Persze nem akartam lecserélni jó kis fényképezőmet
, csak nem szeretném már mindig magammal hurcolászni, mert elég nagy meg nehéz... Így lenne nálam egy kis gép, amivel bármikor tudok csinálni 1-2 fotót emlékbe vagy ilyesmi.
Asszem már kinézem az ideális gépet: [link]Vélemények?
(elfelejtettem írni a feltételeknél, hogy mind a két telcsibe van 1 sim, ezzel megoldódna...)
-
kingabo
őstag
válasz
runner 125 #6052 üzenetére
Az még jobb, mert nem kell szenvedni az AS-el.
Nekem is kéne venni egyet, mert a mostani nem eszi meg az sdhc-t és megsütöt két xd kártyát,
As-el másolni meg sokkal tovább tart.
Régebben probaképp küldözgettünk öcsémmel egymásnak mp3akat kékfogon, olyan 20-30k-val lehetett másolni. -
sirály69
őstag
válasz
runner 125 #6047 üzenetére
Oké, de melyik rom amit érdemes feltenni?
-
sirály69
őstag
válasz
runner 125 #6044 üzenetére
Köszi!
De... olyan segítséget szerettem volna kérni, ahol nagy vonalakban leírja valaki, hogy hogyan csináljam, ilyet még nem csináltam és nem szeretném elrontani...
Amint írtam angolul sajna még most kezdtem tanulni.... -
RpPRO
őstag
válasz
runner 125 #5995 üzenetére
Igen, ez egy Tomtom GPS, lesz egy kis forrasztasos buhera, mert 512 mega a belso memoriaja, nem kell atalakitos musor, bar ez itt most lenyegtelen.
Van otleted a kerdeseimmel kapcsolatban?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
runner 125 #5959 üzenetére
okok!
nekem csak az a gondom van a winmobile5-el hogy ha bezárod az alkalmazást az x-el akkor attól mgé a memóriában bennmaradnak, igaz van rá magic button nevű program ami bezárja.. de hát gyárilag is bekéne zárnia.. de ez egy hiba ami minden 5ös rendszeren előfordul tudtommal
-
kingabo
őstag
válasz
runner 125 #5936 üzenetére
Remek, már csak ez hiányzott.
Előzőleg csak a végét néztem a 2 számsornak, most viszont számjegyenként összehasonlítottam és a telefon által kiírt 2 számjeggyel hosszabb a végén van még pluszba: 01. Benéztem és ez így jó vagy tényleg gáz van? -
rumos14
nagyúr
válasz
runner 125 #5911 üzenetére
ilyet használok az N560-ban, azt mondják, hogy nem teljesen szabványos, 4 gigásnak már SDHC-nak kellene lennie. laptopom kártyaolvasója kezeli, de pl. régi Pana fényképezőm nem.
-
David1414
csendes tag
válasz
runner 125 #5838 üzenetére
Pont náluk vettem a kártyát
-
yooccoo
aktív tag
válasz
runner 125 #5825 üzenetére
másik kártyával se jó, gépben formázva se jó
-
Daemon09
őstag
válasz
runner 125 #5791 üzenetére
Maga a rendszer magyar lesz? Hozzávalót kell keresni, nem jó akármilyen?
-
Lukrecia
csendes tag
válasz
runner 125 #5763 üzenetére
T830-as tipus
Melyik a hardver gomb?
-
DarknessHope
senior tag
válasz
runner 125 #5765 üzenetére
Azt mgtaláltam a settings menüben hogy ott lehet a wlan hálózatra csatlakozni de a böngészö a web&walk ikonon keresztül ilyenkor automatikusan wlanról fog majd netezni? nem gonoszul a t-mobileról?
-
legiaap
félisten
válasz
runner 125 #5752 üzenetére
Próbáltam már nem egy verzióval, de semmi sem lett belőle...
-
rumos14
nagyúr
válasz
runner 125 #5734 üzenetére
új avatar, grat!
-
chop
őstag
válasz
runner 125 #5705 üzenetére
LG KS20-am van, es elvileg ezt ugy lehet flash-elni, hogy normal modban lemented a NV2-t, ami ugye a PDA GSM modulert felelos resze, kiflasheled, es utana visszatoltod az NV2-t. Ekkor mindenki orul.
Namarmost: az en peldanyomon egy olyan ROM figyel, ami nem tamogatja azt, hogy flash elott kimentsem az NV2-t (hianyzik egy bizonyos windiag.dll a Windows konyvtarbol), igy normal modban nem lehet flash-elni, a masik pedig eleg rizikos.
A masik mod ugy mukodik, hogy eloszor egy masik programal (QPST + NV Editor) kimented egy masfajta formatumban az NV2-t, emergency mode-ban flashelsz (amikor is csak a flash mukodik, backup - restore nem), majd utana visszairod az korabban kimentet NV2-t, van IMEI szamod, mukodik a telefon, orulsz.
A baj ott van, hogy ez a nyavajas QPST sehogy se akarja latni a PDA-mat, akarmelyik portra allitom, es akarmilyen kapcsolatot hasznalok.
-
chop
őstag
válasz
runner 125 #5686 üzenetére
Na, meg azt elfelejtettem, hogyha valami balul baj lesz a PDA-val, es a fozott ROM van rajta, akkor ha visszarakom ra a regi ROM-ot, akkor abbol nem johetnek ra, hogy volt rajta mas is, igaz?
Masik: a jelenlegi ROM-rol lehet backupot csinalni? Ha igen, akkor hogyan? LG KS20-rol van szo es WM6-rol frissitenek 6.1-re egy jobban optimalizalt verziora.
-
chop
őstag
válasz
runner 125 #5686 üzenetére
Es akkor mi van, ha rajta van ugyan valamely szolgaltato logoja, de a telefon fuggetlen? Akkor ez most szolgaltato fuggo vagy sem?
-
zolikaDB
veterán
válasz
runner 125 #5657 üzenetére
Na, rajta vagyok az ügyön, van egy WIN CE portálos leírás, ahol leírják, h kell WIN 05-öt felrakni! De totál így kell felrakni a 06-ot is, csak ugye a ROM más!
Ez az!
Eszerint van egy .nbf file, amit a HimaUpgradeUt_noID.exe progival kell feltolni a gépre! Ezek meg is vannak a packban, csak radio és extended ROM nincs, de nem is feltétlen szükséges még!
A fórumban persze ajánlottak egy másik ROM-ot, ami nem más mit egy pucér exe, duplakatt, és már mászik is fel - mivel ez magyar, és ezt ajánlották, ez lesz az első!
Apropó, magyar nyelvvel mi a helyzet? Mert volt vmi multilingual pack xda developersen, de az IT/GER/TUR volt, és ez nem smakkol... -
zolikaDB
veterán
válasz
runner 125 #5647 üzenetére
Áh, mindenkinek köszi!
Még vmi, olvastam a cikket, melyben ez állt: A Microsoft a WM 5.0-ben változtatott egy nagyon fontos dolgot, nevezetesen a memóriakezelést. A régebbi gépek SD RAM-ot használtak a programok és a dokumentumok tárolására. A redmondi óriás lépett, és megváltoztatta a memóriakezelést: a programok WM5 és 6 alatt már ROM-ban tárolódnak, mely bár lassabb, de ebből a szempontból biztonságosabb módszer. A változatatás viszont gyakorlatilag kizárta azt, hogy a Windows Mobile 2003 rendszert 5.0-ra frissíthessék a gépek tulajdonosai, hiszen más a hardveres felépítés is.
Tudom, h van az XDA II-re is 05/06, de nem fog belassulni?
2003-ra melyik 06-os ROM-ot ajánlanátok, ami be is vált? Pl innen? (Ez karajnak tűnik!)
Teljesen lázba hoz ez a kis tenyérgép
Illetve, melyik GPS progi a legnépszerűbb/leginkább támogatott, s mekkora hely kell általában a térképeknek? -
zolikaDB
veterán
válasz
runner 125 #5644 üzenetére
Köszönöm!
Milyen veszélyei, buktatói vannak egy ROM frissítésnek/cserének?
400 Mhz, 128 MB RAM elég egy WM5/6-hoz? Miben jobbak/újabbak ezek, mint a 2003? -
zolikaDB
veterán
válasz
runner 125 #5642 üzenetére
Áhh, thx!
És amit még írtam? 3 ROM kell, v egybe vannak hegesztve? Tényleg hard/soft restet hogy tudok csinálni?
Illetve: marad a gép Pannonos? Független ROM úgy működik, mint ahogy Viktor írta? -
borsodika
őstag
válasz
runner 125 #5582 üzenetére
nekem a sys.txt-be csak annyi van írva eredetileg, hogy sd-kártyáról fusson. Próbáltam 1 hasonlót már mint amit te is beilesztettél, azzal legalább elindult és bejött a töltőképernyő de amikor valami Api-t akar betölteni akkor kiép az egész. Most hardveres újraindítást kellett csinálnom mert azt írta ki a telepítő hogy nincs elég hely közbe ott volt neki 7gb
-
rumos14
nagyúr
válasz
runner 125 #5577 üzenetére
PocketCM Keyboard [link]
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
runner 125 #5571 üzenetére
[link] 113-as HSZ.
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
runner 125 #5566 üzenetére
Az E-ten fórumon Erick will kolléga azt írja,hogy ez az új Rom,X800-ra is jó. Szerinted megpróbáljam?
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
runner 125 #5566 üzenetére
Hálás köszi!!
Jól megy a küzdelem már 21mb-nál tartok! Szerintem is csak a ROM-cserével fog ennél feljebb menni.
-
.mf
veterán
válasz
runner 125 #5555 üzenetére
Ilyennel már én is találkoztam, és rosszul beállított activesync volt a ludas -- az újratelepítése megoldotta.
-
válasz
runner 125 #5553 üzenetére
Ez érdekes, nekem egyik gépemmel sem volt ilyen bajom, még a Kaiser(eddel
) sem.
-
Buddhha
tag
válasz
runner 125 #5536 üzenetére
Csak tippelgetek, mert romot még nem frissítettem pedig van most itt egy gép, amin kéne...
Active sync futott e?? USB jó volt e??
Így hirtelen ezek...
Remélem segít... -
fux82
tag
válasz
runner 125 #5532 üzenetére
Amíg fért a simre oda mentette, a többit a telefonra. De a sim-en lévőket sehol sem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest