- Légies iPhone halvány színei
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
BanDeE19
csendes tag
Köszi egnézem bár most azt nem tudom hogy tényleg van külömbség az között hogy otthoni hálózatra csatlakozmo vagy pedig free hálózatra beállitásokon belül?Mert az itthonira sem akar van hozzá egy alap program ami látja is a hálózatot és rányomok hogy join és semmi sem tötrénik:S nincs valami leirás vagy tutoriál kezdőknek???Vagy ha valaki unatkozik leirhatná mint a hülyéknek
köszi4
-
Zsé2003
aktív tag
-
orkester
őstag
Nincs mit.
Pl. ha bemész Wordbe, akkor ugye alul középen megjelenik a bill. ikonja, mellette egy kis nyíllal. Na arra rányomsz, tudsz válogatni a beviteli módok közül. Talán a leghasználhatóbb szerintem a Transcriber írás felismerésre.
Vagy Start>Settings>Input és ott is tudsz választani, állítgatni. -
Peet210
őstag
Ezek a progik alapból vannak a WM5-ben tehát nem kell külön telepítgetni őket.
A T830-on lévő (és a többi pda-n is) oprendszert pedig nem tudod letörölni legfeljebb csinálhatsz egy hard resetet amikor is a gép gyári beállításokkal fog újraindulni (tehát amit Te raktál rá az el fog veszni kivéve ha a romba vagy mem. kártyára mentesz). Ezért nincs op. rendszer külön.
Végszükség alatt azt értem ha már semmire nem reagál a gép (se kikapcsolásra se soft resetre).
BikerCsecse
[link] -
Peet210
őstag
Pontosan milyen progikról van szó?
Tapasztalatom szerint hard resetet végrehajtani csak végszükség esetén kell.
iGO-t boltban tudsz vásárolni. Ha már van MO iGO akkor próbáld ki azzal nem kell külön antenna.
sulep
A PDAMánia oldalán kérdezd meg ha itt nem tudunk segíteni. Személy szerint nem használok iGO-t így nem ismerem a részletes beállításokat. -
rumos14
nagyúr
ha nem adtak hozzá magyar leírást (ami ugye elvileg kötelező), akkor legalább segíthetnének a beállításokkal. ha nem tudnak, akkor kutyaütők.
annak viszont benne kellene lennie a leírásban hogy milyen kártyákat kezel. az én tippem az, hogy 4 gb-os kártyát is visz, de nem HC szabványút, erre figyelj. a tiéddel kb. egy ideőben megjelent N560-ból indulok ki.
szerk: na most látom, a boltban is ezt mondták neked. én az enyémet (4 gb Sandisk Ultra II) a pda-ban formzátam. beraktam tök szűzen, pda rákérdezett, megformázta.
fényképezővel vigyázz. mert pl. az én pana gépem csak 2 gigás kártáykat kezel, ha abban formázod akkor 2 gigásra formázza, ezt én is eljátszottam, majd utána kutathattam, hogy mivel tudom újra 4 gb-ra formázni.
amúgy nem HC-ben tudtommal 4 gb a legnagyobb, és igazából az is kicsit necces, nem teljesen szabvány, mert már fat32, vagy vmi ilyesmi. a lényeg az, hogy működik.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Posta, csomagküldés
- Futás, futópályák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest