Hirdetés
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
Új hozzászólás Aktív témák
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
Elnézést mindenkitől, hogy csak most írok. Köszönöm mindenkinek a segítséget igyekszem kipróbálni és amint tudok referálok az eredményről!
Köszönöm mindenki segítségét!
A tudás mindenkié!!!
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki olyan regeditort mondani windows mobil 5.0hoz ami nem fizetős és lehet vele szerkeszteni nem csak olvasni?
Előre is köszi a segítséget!
(#5638) esetleg ha valakinek van ötlete megoldása azt szívesen fogadom!
Köszi előre is mindenkinek a segítséget!
A tudás mindenkié!!!
-
retes
aktív tag
válasz Windsurfer #5632 üzenetére
Az a baj, hogy egy belső fejlesztésű programot használunk. Ami néha tölt néha nem. Ezzel nincs is baj, de a vpn kapcsolat is leszakad vele és nem fut le az a 1,5 órás néha tölt néha nem dolog. Igaz mennie kéne, de mindenképp úgy hogy minimum az első 20 percben bontás nélkül mert annyi idő alatt szerintem simán lefut az a program ítöltés része...
Bocsi, hogy csak most, de sokat rohangálok és nem nagyon tudok csak kis idővel válaszolni...
Köszi ba segítséget!
A tudás mindenkié!!!
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy miképp lehet megoldani azt, hogy a pda, autómatikusan 20p után leboncsa a kapcsolatot. Találtam egy olyan cab fájlt ami 1 illetve 5perc után lebont, de ez az idő kevés nekem minimum 20perc kéne. Tudnátok segíteni ebben?
Előre is köszönöm mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
A tudás mindenkié!!!
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
Van egy olyan bajm, hogy mindnen alkalommal mikor leszinkronizálom a telefonom a netkapcsolat nem bont le, ennek hatására 4 óra alatt le is merül a teló. Amiról szó van az egy htc készülék windows mobil 6.0, megoldásnak találtam hozzá reg leíjrást.
A kérdés annyi lenne, hogy a linkben látható megoldást mi mód lehet beleágyazni a pda pegisztrációs adatbázisába?
Előre is köszönöm mindenki segítségét!
Retes!
A tudás mindenkié!!!
-
retes
aktív tag
No a helyzet az, hogy megoldottam a gondot, ugyanis most megy az iGO, de hogy mit kellett módosítani nem tudom, mert ezt csak úgy kaptam és nem nagyon látok más különbséget a a jó és a rossz között, szal a kérdés továbbra is fentáll, mert jó lenne, ha nem csak a 2006os iGO menne hanem a iGO8 is...
Valakinek valami ötlet???
A tudás mindenkié!!!
-
retes
aktív tag
válasz Hor-Net #4581 üzenetére
Csatlakozom a kérdéshez, annyival kiegészítve, hogy én azt olvastam, hogy elég csak bemásolni egy mobilenavigator könyvtára a kártyán a navit legyen az iGO vagy MioMap és az exe-t meg átírni mobilenavigator.exe-re, de sajnos nekem se megy, lehet nekem is azt a bizonyos fájlt kellene átírnom? (én se tudom, hogy melyiket...)
Előre is köszi a segítséget mindenkinek!
A tudás mindenkié!!!
-
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy adott egy concorde cns aero PNA. Tudtommal ezen egy windows ce fut, de miért van az, hogy csak egy nagyon egyszerű menüje van amiből nem lehet kilépni.
Tudom, hogy google a barátom, de konkrétan miért van az, hogy a PNA nem olyan funkcióját nézve mint a PDA valaminnt még az is érdekelne, hogy miért van az, hogy nem lehet rá iGO-t és egyebet tepeíteni? Lehet csak térkép kell hozzá? Ha igen akkor milyen térkép kell hozzá?
Előre is köszi a válaszokat!
Retes
[ Szerkesztve ]
A tudás mindenkié!!!
-
retes
aktív tag
válasz Viktor0610 #4543 üzenetére
Ez rendbe is van, de ennek egy saját menüje van és nem is nagyon lehet kilépni belőle...
Ez egy concorde cns aero...
Elvileg windows ce fut rajta, de nem nagyon megy a navi...
Mit lehet ilyenkor csinálni vele? Lehet valahonan térképet szerezni hozzá?
A tudás mindenkié!!!
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
Van egy nagyon nagy bajom, vettem egy concorde cns aero navi pna-t. A baj az csupán, hogy nem volt hozzá semilyen progi vagyis a muki nem adott hozzá lemezt és se az iGO se más progik nem másznak fel rá... Valamit én rontok el vagy pna-ra más progik kellenek minnt pdara?
Előre is köszi a segítséget!!!
A tudás mindenkié!!!
-
retes
aktív tag
Sziasztok!
Az én kérdésem az lenne, hogy van nekem egy Mio 701-esem. Erre a tlóra lehet e olyat, hogy worms armageddon meg esetleg star craft mert ezek nagyon jól jönnének a közeljövőbe, ha igen akkor az is jó lenne ha tudnátok helyet mondani ahonan le lehet szedni őket, ha esetleg regyáltalán ezen a néven futank...
Előre is köszi mindenkienke a segítséget!
RetesA tudás mindenkié!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest