- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet210
őstag
Témáknak, programoknak, játékoknak elég széleskörű választéka van WM rendszerre. Emiatt nem kell aggódni
.
retes
Ha jól tudom PNA-ból "telje értékű PDA-t" nem is nagyon lehet varázsolni (100%-osan). Meg lehet ugyan őket babrálni de az is körülményes ráadásul garivesztéssel járhat. Egy írás a LOGOUT-ről: PNA –ból PDA. -
Peet210
őstag
Én már egy ideje ilyen készüléket használok nagy megelégedéssel.
Az egyik amiben kevesebbet nyújt az tényleg a kamera, ez nem egy nagy durranás. Bár én mobilokban nem nagyon nézem, hogy milyen kamera van benne lévén nem is nagyon használom (de ez én vagyok).
Filmet ugyan úgy lehet rajta nézni mint bármely PDA-n egy kis konvertálás után. Itt mondhatják sokan, hogy bizony-bizony gyenge a proci. De szerintem semmi gond vele és igazából meg is van az előny méghozzá az üzemidő. Remekül bírja egy feltöltéssel (3 nap lazán, nyúzással együtt, kíméletesebben használva 4 nap). Zenehalgatás terén nem is lehet vele probléma természetesen zökkenőmentes. Telefonfunkcióra se lehet panaszom teszi a dolgát rendesen semmi probléma. Másik hiányosság, nincs se 3G se HSDPA. Ha elengedhetetlen akkor nem ő lesz a nyerő. Ebben a telefonba a max. EDGE.
Azt ugye tudjuk, hogy a Wifi elég rendesen zabálja az akksit. Nos én itt meglepődtem hiszen én Skypolni is szoktam rajt és elég sokat fent lógok Wifin keresztül és megdöbbentően jól bírja (volt már Wifis PDA-telefonom és össze se tudom hasonlítani.
Nameg hamár filmnézés akkor a HTC-nek nagyobb a kijelzője (még ha nem is sokkal nagyobb de mégis).
A Wifi mellett a BT-t is szoktam használni autós kihangosítóval tehát nem csak 1/2 -1 órára van bekapcsolva hanem sokkal tovább és üzemidőben nem vágja haza ez sem.
Navigácó egy külső GPS-szel nem hiszem, hogy probléma lenne bár ezt még nem volt alkalmam kipróbálni.
Ami lényeges egy WM operációs rendszerrel szerelt telefonnál, hogy stabil legyen. Nem tudom nekem volt-e ekkora szerencsém de még nem találkoztam fagyással a mindennapi használat során. Stabilan működik a rendszer a Touch Flo-ra sem panaszkodhatok.
Az kijelzőtől pedig nem kell tartani nem az átlag PDA érintő kijelzőt kapta, nem lesz vele gond, én "cerkát" nem is használok hozzá mindent újjal vezérelek. Sms-t írni is jól lehet vel bár ezt meg kell szokni mert akki nem használt azelőtt ilyet annak lehetnek vele problémái. Gondoljunk csak bele mikor egy telefonszámot akarsz feljegyezni "cerka" nélkül elsőr lassú és talán ebből fakadóan problémás lehet (van aki első pár használat után ledobná és erre a nyakamat tenném, de egy kis ismerkedés után keze báránnyá válik).
Még egy apró idegesítő dolog az, hogy mem kártya cserénél le kell venni a hátlapot az nem de aki sűrűn cserélget annak még ez is idegesítő lehet néha.
Nos összefoglalva telefon kicsi (PDA-telefonok közt természetesen) szép és megbízható. Részemről jó választásnak tartom. Nokia n73-ról nem tudok nyilatkozni nem volt még tapasztalatom (volt már jónéhány Nokia telefonom is és azokat is jó volt használni).
A kis processzor miatt nem kell lemondani a multimédiás képességekről ellenben az üzemid meghálálja ezt.
Kicsit hosszúra sikeredett de remélem vmit tudtam segíteni.vjay13
ROM v.: 2.20.456.30B WWE
ExtROM v.: V30 WM6.1 PV
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest