Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
Ha használtan vetted, akkor az eladó "ajándéka"
,ha bolti akkor valami nagy gáz van.
Van pár cégnek vírusírtója pda-ra, kerestess velük magán a pda-n hátha van még elrejtve 1-2 dolog. (az én kütyümre egy f-secure féle írtó proba változata volt felrakva, de mintha lenne az esetnek is)
-
-
Amennyiben nem túl hosszúak, küldd el azokat egy online vírus ellenőrzésre.
Én ezt szoktam tenni. Néha olyankor is jelez az avast!, mikor nem kellene.
-
ALI_G
veterán
Azt hiszem megtaláltam a gyártó honlapján végre valami olyasmit ami talán tartalmazza a frissítéseket, jön lefelé az 1 GB körüli cucc, aztán majd meglátom.
Francba, úgy nézem ez csak kelet európa (34 ország), nekem meg fullos kellene, eredetileg is az van rajta. innen töltöttem le, de hol van full europe?! Ha már keletet le lehet szedni, akkor ezt miért nem lehet európára is?
-
A használt készülékeket a különbözeti adózás kiskapuja miatt lehet ÁFA mentesen értékesíteni, a boltok néha az új, külföldről behozott telefonokat is így adják el, ezért a vételár kedvezőbb lehet.
Hátránya, hogy a garancia ezekben az esetekben általában nem gyártói szokott lenni, hanem csak bolti. -
Peet210
őstag
ha jól értem tömörítetlen videókat szeretne nézni a gépen. Ez a Mio 400-as Samsung procival van szerelve ami nem bírja ezeket. Szerintem ez lehet a probléma.
Egy esetenként 7-800 MB-os fájlt egy ilyen proci nem tud zökkenőmentesen vinni. Egy Intel 416-os már megbirkózik ezzel de ez alatt nem próbálkoznék ilyen videókkal. -
-
Van pár: HP iPAQ hw6915, HTC Advantage (X7500) és HTC Shift.
Az más kérdés, h. ezekkel h. lehet telefonálni.
(Esetleg a HP-vel.)
-
Avicularia
veterán
Nem BT 2.0 kell hozzá,hanem A2DP-t (Advanced Audio Distribution Profile) kell tudni a készüléknek.
Távirányitáshoz (számléptetés,start ,stop) pedig AVRCP-t (Audio Video Remote Control Profile) tudó készülék kell
Kaisert használok,és Jabra BT3030-al mindkettő tökéletesen megy -
-
Cleo
tag
- Ellenőrizd a tűzfal beállításait (windows, thirdparty stb..) /re: kapcsolat le van tiltva
- Ha még mindig az a HP Ipaq géped van, akkor PPC2003-ARMV4 a platformod
- A cab-ből kitömöriti és áthelyezi/másolja azokat a kivánt helyre, utána módosítja a registry-t (ha szükséges) -
-
ALI_G
veterán
találtam egy táblázatot amiből talán el lehetne dönteni, de én full nem értem még mindig.
WinCE versionöm 4.2. Abban a sorban majdnem minden mappa fel van sorolva (ahogy sejtettem CPU fajtákhoz és gondolom utasításkészlethez szabottak amit az AS eldöntene, hogy mi kell nekem).
Szerintetek most akkor melyik kellene? -
ALI_G
veterán
restartoltam mert muszáj volt, regeditben eltávolítottam a .net CE-t, hátha. Természetesen azóta ismét nem ismeri fel
az előbb viszont vmiért beugrott egy kis ablak és kérte a PIN kódját a PDA-nak, beírtam és utána működött. De ezt eddig sose kérte. Valaki árulja el PLS hogy mi a lókaki van itt?! -
piki24
csendes tag
A today_icon pont exe megvan de nem indul el.
A reset gombot is probáltam már de ugyanugy ujraindul és minden beállitás marad csak az idö állitodik el.
Irtam márementem a beállitásokba,hogy melyik ikonok legyenek kinnt a képernyön és levettem mindet(beállitások ikont is)és igy viszont nemtudom azota sem visszarakni
Tehát az utoljára használt programok alatt csak a Programok mappa láthato jelenleg,igy nemtudok belemenni a beállitásokba sehova sem. -
1simi
csendes tag
Köszönöm a reagálásodat és az útmutatást.Most lépni fogok és remélem sikerül helyrehoznom a bakimat!?
Tehát ezeket léptem:
Programs,klikk, Windows Media, klikk,Now Laying, ekkor megjelent egymás mellett egy felfelé és egy lefelé nyíl,mellette egy fehér alapon tégallap alaku kis ikonben zöld háromszög és emellett egy piros színű x.Na én erre az x-re kattintottam.Ez volt a kapitális hibám!?
Üdv:1simi -
rumos14
nagyúr
kapitányom jelentem hogy 2 gépen próbáltam, pozitív eredménnyel: wm5 pocketpc változat, wm6 smartphone változat. próbáld esetleg vmi más "officekezelő" progival. documents 2 go, vagy vmi ilyesmi létezik még
na még annyi, hogy ne legyen új hsz: az lcg jukebox számunkra használható válétozatát használja vki?
-
rumos14
nagyúr
iGo-ról beszélünk továbbra is? mert annak a telepítése úgy működik, hogy ugye van az SD kártáydon a jó öreg eredeti iGo, azt berakod a pédéába, magától elindul a "település", a program files/iGo 2006 mappába felmegy 3 mega, ami legfőképp maga az indító file + némi ez+az. minden más a kártyán marad, onnan lehet törölni esetleg a nem szükséges nyelvi- és térkép fileokat.
-
-
rumos14
nagyúr
ja ezt én az asztali gépnél baromi soxor használom, de pda-n sajnos nem megy.
az adobe pdf reader tényleg kaki, nekem mondjuk a legnagyobb bajom az volt vele hogy csak qvga felbontásban jelenít meg.
a régebbi Qtek-emen egy ClearVue PDF reader nevű progi volt, amit használtam az N560-on is de amikor meghalt a memókártyám akkor sajnos elveszett.
szóval most pocketxpdf-et használok, azzal meg az a baj hogy oldalanként tölti be a doksit.
doc, xls file-t eddig mindig meg tudtam nyitni, passz. -
-
-
Buddhha
tag
Helló!!
Én ezt a progit használaom arra, hogy lezárjam a gépem, amikor zenét hallgatok...
-
rumos14
nagyúr
settings-handling-screen toggle:
turn off screen: én 10mp-re állítottam, ezután lekapcsol a képernyő, inkluzíve touchscreen, tehát nyomogatásra nem reagál.
type of screen toggle: én on with every button-ra tettem, de értelemszerűen az alatta lévő 2 opció is használható nyugodtan. -
ithomas
őstag
Nem arról van szó hogy rettegek...
Csak ha van rá lehetőség,akkor szertném "okosan" használni a Wifit!
A WEP dolog az tényleg könnyen kijátszható,de pl wpa+spk már kevésbé...persze ha jól tudom ahhoz kellene egy előre megadott kulcs is...
Ha azt állítom be hogy a kulcsot majd a kliens küldi,akkor mindig érvénytelen kulcs üzenetet kapok...
Hallottam olyanról is hogy ilyenkor kéne használni pl VPN-t.
Ezt pontosan micsoda...hogy működik...és vaj lehet-e PDA-n is használni? -
-
kingabo
őstag
A pda-n futó as-el is kezdeményezheted a kapcsolódást, illetve lezárhatod elvileg.
Kiprobáltad, hogy másik gépen sem látja egymást a két gép? Amikor csatlakoztatod a gépet a win felugraszt az óra mellett egy kis ikont, hogy új hw-t talált? (mint amikor új pen-t lát a zikszpé)
Bocsi, ha nem nagyon sikerült értelmesen leírni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest