- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
laccy88
senior tag
válasz
Buddhha #7696 üzenetére
Köszi szépen az infókat
Úgy néz ki, megoldódtak a problémákHardReset nélkül
Freemail smtp-nek megadtam valami mást, úgyis az olvasás nekem a lényeg munkában
Az MMS-hez meg találtam egy ingyenes programot -itt- ami elvileg lekérdezi a beállításokat szolgáltatótól.
Feltelepítettem, alkalmaztam, valamit beállított, hátha jó lesz...
És még netezni is tudok már a pc netkapcsolatával
Úgy néz ki, eltűntek a kétségeim a 6.5 miattde nem kiabálom, eddig bevált.
-
atike
nagyúr
válasz
Buddhha #7699 üzenetére
Hali!
Ilyet nem vettem észre - pedig nem 3x volt soft reset...
Elindul - jó sokat görcsöl - majd fekete képernyő és középre kiírja, hogy error... És ennyi.
Most talán sikerült megoldanom - az error kiírása után még "él" a teló, csak valami hihetetlen mód belassul. Nagy nehezen el sikerült indítanom a File Explorert - majd Windows / StartUp és az SPB törölve....
Így már elindul gond nélkül a vas, mindent tudok menteni amit csak kell és erősen elgondolkodok rajta, hogy akarom-e én a Mobile Shell-t...
Majdnem megsz*v*tott... Kemény két óra volt az előző...
-
HThomas
őstag
válasz
Buddhha #7205 üzenetére
Kipróbáltam a G-alarmot és tényleg elég frankó... ráadásul beépül szépen az SPB todayre, annyi szépséghiba van csak, hogy ha rábökök az alarmra akkor a hagyományos indul el és nem a g-alarm. Bár már találtam erre is megoldást a clock.exe lecserélésével, de abba még nem volt időm/energiám belefogni... Meg nem is szimpi a megoldás, viszont elvileg az SPB is képes arra, hogy az SPB time-ot indítsa el, úgyhogy valamilyen beállításban csak át lehet hekkelni tetszőleges programra. Mondjuk erről még nem találtam semmit, de majd ha lesz időm keresgélek
Sajna csak a helyét... a skin és a méret marad. Legalább azt meglehetne adni külön, hogy hány task/találkozó jelenjen meg vagy, hogy milyen széles legyen...
-
HThomas
őstag
válasz
Buddhha #7202 üzenetére
Köszi, mindenképp kipróbálom majd. Mondjuk tegnap hirtelen felindulásból leszedtem az SPB-t (még csak ismerkedek ezekkel a felületekkel és nem döntöttem el melyiket fogom használni). Az bosszantott fel, hogy elrendeztem szép precízen a professional elrendezést minden hasznos helyet kitöltve widget-ekkel, viszont elforgatva a kijelzőt egyszerűen nem férnek el; ha az egyiket (praktikusan a feladatlistát) lekicsinyítem, hogy elférjenek fektetett nézetben akkor meg az adott widget állítva is kisebb lesz.. Igazán kezelhetnék egymástól függetlenül ezt a két nézetet.
-
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Buddhha #6100 üzenetére
Nagyjából megpróbálom összeszedni, lehet hogy nem is a windows oprendszer lenne nekem a legideálisabb, de ezt majd ti úgyis megmondjátok
Annyit még megjegyzésképpen hozzáfűznék, hogy hosszútávra tervezek, minimum 3-4 évre, vagy ha hamarabb esetleg munkát kapok akkor talán cserélnék.
Laptopom nincs, szóval olyan dolgok amiket még laptoppal lehet csinálni. Wifizés, internetezés, e-mailezés, msnezés vagy skype-ozás. Viszonylag jó minőségű fényképeket-videókat tudjon készíteni + vaku, mivel nincs digitális fényképezőm sem, ezért ez az egyik elsődleges szempont (bár ahogy elnéztem a mai készülékek egész jó képeket/videókat készítenek). Nagyon jó lenne, ha 3.5mm-es headset csatlakozója lenne, mert néha használnám talán úgy is, hogy a hangfalat rátenném, illetve headset elromlása esetén is olcsóbb pótolni, valamint az is fontos, hogy ha zsebrevágom és zenét hallgatok + mozgok vagy futok akkor ne jöjjön ki belőle a headset, ezért is favorizálnám a 3.5mm-es kimenetet. Videót is szeretnék rajta nézegetni (pl utazáskor, hosszabb ideig vagytok távol otthonról, legyen mivel elütni az időt, haveroknak videókat, egyéb médiaterveket mutogatni amiket én szerkesztek). Túl nagy kijelzőt nem szeretnék, mert leginkább nadrágzsebben, övtáskában hordanám, ezért inkább ilyen csúsztatható qwerty gombsoros érintőkijelzős masina kéne. Unaloműzőként játékra is szeretném használni, de ha arról van szó, inkább a számítógépemen játszok (szintén ha nem vagyok otthon feeling).
Mivel egyetemista vagyok, gyakran használnék office-os dokumentumokat és pdf-eket is, meg amire még egy egyetemistának szüksége van. Talán még puskázásra is használnám néha, amikor szorult helyzetben vagyok.
Azt hiszem a TV kimenetet is használnám, bár az nem igazán tudom, hogy hogy működik. GPS-t egyelőre nem hiszem, hogy használnék, bár van jogsim, és vannak iylen gyalog GPS-ek is, bár mivel hosszútávra tervezek, nem árt ha az is van benne, sosem lehet tudni, mikor rabolnak el az ufók.
Azt gondolom mondani sem kell, hogy legelső sorban telefonálásra használnám, hiszem a pici okostelómat szeretném lecserélni.
Legyen rajta jó sok hely, sztem azt kihasználnám, multimédiás dolgokkal, rengeteg zene, film meg ilyesmi. Bluetooth kéne, bár gondolom már az is alap, esetleg infra bár az nem fontos (esetleg tv-hez babrálnék vele vagy nem tudom még igazából mire lehetne használni).
Jó lenne, ha valami komolyabb rajzprogi is futna rajta, bár ehhez nagyobb kijelző kéne, az pedig pont ellentmond az előző mondatomnak (olyan 3.5-3.7 hüvelykes kijelző megfelelő az igényeimnek) ezért is nem nagyon tudom, hogy ez mennyire valósítható meg, bár ez már csak egy utolsó szempont, annyira nem fontos.
Méretről annyit, hogy jelenleg sem valami kicsi és könnyű telóm van (Nokia 6630), bár azért helytakarékosság szempontjából is jó lenne a csúsztatható qwerty.
SZERK: Az ár! Hát az ár szinte lehet bármilyen, legfeljebb rávárok még egykét hónapot, és valszeg áfa nélkül vagy külföldről is be tudnám szerezni, tehát mindenképpen olcsóbban a telót/pda-t. Mondhattok olyat, ami már kint van a piacon, de olyat is ami még megjelenés előtt áll (mint említettem nem sürgős a dolog, bár szeptember környékén már jó lenne, ha meglenne).
Most így hipp-hopp ennyit tudtam összeszedni, remélem nem hagytam ki semmit.
Ja és köszönöm az eddigi válaszokat is! Gondolkozom azon, hogy a melyik PDA/okostelefont vegyem topikba illene már lassan a hozzászólásom, de ha már itt kezdtem, itt folytatom, esetleg később ott is érdeklődöm, de ha a korábbi hozzászólásaimat is nézzük, akkor viszont szerintem nagyon is illik ide ez a hozzászólás. -
Shady313
aktív tag
-
fux82
tag
válasz
Buddhha #5447 üzenetére
Köszönöm az infókat.
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy ha használom a navit (igo8), akkor telefonhívást nem tudok fogadi? Csak mert kipróbáltuk és PDA nem fogadta a hívást, de a telefon amiről hívtak kicsöngött. Aztán a navi leállítása után jelezte a Pda a nem fogadott hívást. De akkor is ismeretlen hívást jelzett? Ez természetes? Nem bírja egyszerre kezelni a GSM és GPS jelet?
-
legiaap
félisten
válasz
Buddhha #5446 üzenetére
Köszi, de ez fizetős és nem igen találtam meg freewer-be.
Másik kérdés:
- Leszedtem egy Real VGA-t, de nem tudom melyiket érdemes feltenni a 96 dpi-set vagy a 128-asat...
- No meg, hogy ezt hova kell telepíteni a karira vagy a telóba szigorúan?
- Ha ezt feltolom, attól még magyar marad minden a telómon? -
Joe_Muad_Dib
tag
válasz
Buddhha #5366 üzenetére
Igen én is gondoltam rá, hiszen a Backup-nak az a dolga, hogy mindent visszarakjon úgy ahogy az volt.
MA REGGEL CSODA TÖRTÉNT NEM ÉBRESZTETT sem fél hatkor sem hatkor
, de most elbizonytalanodtam, mert a tegnapi backup utáni újraindulás után feljött mindkét ébresztés, aztán elkezdtem a naptárral "játszani" előreállítottam egy pár hónappal (természetesen felugrott mindkét ébresztés azonnal), aztán visszaállítottam pár hónappal aztán vissza a jelenre. Ezért nem tudom, hogy mi segített (lehet hogy csak az előreugrott dátumig nem fog ébreszteni), de mindegy a lényeg, hogy soha többet nem használom a gyári ébresztőjét a Win-nek. By The Way még egy uccsó segítség kéne: melyik a legjobb ingyenes ébresztőprogi amely esetleg mp3-at is tud?
-
válasz
Buddhha #4564 üzenetére
Köszi a javaslatot.
Fringet ismerem, igazából csak a skype érdekel, azért is kérdezem, hogy van-e valakinek tapasztalata / ismerete arról, melyik a legkevésbé gépet igénylő alkalmazás. Ha a Fring az, használom azt, de ha van esetleg kisebb, egyszerűbb, akkor örömmel fogadom azt is. -
Tuschke
tag
válasz
Buddhha #4509 üzenetére
1- Ilyesmire gondoltam én is, mert egy-két héttel ezelőttig egy SE p910 headsetjét használtam, de végül is tönkrement, és előszedtem a gyárit. Mondjuk két hete.
Azonban ellene szól, hogy ha bedugom a headsetet, akkor az a minimális hangerő is megszűnik, a hs lekapcsolja teljesen.
2- melyik az a szerviz?Attól tartok, hogy esetleg alaplapcsere, vagy hasonló, mert akkor jobb ötlet venni egy újat. De elég gáz, hogy ennyi időt bírt ki ennyi pézért.
-
Artika
aktív tag
válasz
Buddhha #4462 üzenetére
Háááát Trini jobban jönne (igaz WM 5, és nem tudom van-e rá 6 os legálban
) de ugyanaz a proci mint aTytn-é.
A Diamondot is megnéztem: csinos darab okos is de ha nem veszel rá védő gumitokot akkor normaidő alatt karcos lesz a gyémántcsiszolatakkor meg nem látszik
, és a 6.1 nem támogatja az IGO 8 at
-
-
válasz
Buddhha #4456 üzenetére
Nem vagyok T-Mobile-előfizető (nem is tervezem), ellenben a másik két szolgáltatónál igen.
Egyébként az árat kiszámolva nem is jön ki olyan olcsóra, még talán a 3G-kedvezménnyel sem -29970+(12*5835)=99990 (és -10 e a 3G miatt). Főleg, hogy az ÁFÁ-t a független árából valószínűleg visszaigényelhetem.Mondjuk, a Touch Proban feleslegesnek tartom a 2,8" méretű VGA-kijelzőt. Te mit gondolsz erről?
-
-
-
-
micro
addikt
-
-
dregpeter
tag
-
Castin
csendes tag
válasz
Buddhha #3739 üzenetére
Erőteljes félreértés történt... én nem kérdeztem, hogyan lehet a hardware gombokat állítani a buttons menüben... arra voltam kíváncsi, hogy az asztalon gyárilag kint lévő két "software" gombot meg lehet-e változtatni (a calendart és a contactot), mert láttam olyan screenshotokat amin pl csak egy volt és "New" névre hallgatott vagy mások voltak ott.
Így már remélem érthető mire gondoltam.
-
-
Dundy
tag
válasz
Buddhha #3523 üzenetére
Javítsatok ki, ha tévedek, de szerintem a Wayteq n400 nem PNA, hanem PDA. Legalábbis a számtech nagyker árlistájában PDA kategóriában van és térképszoftver nélkül is kapható.
Nem vagyok annyira otthon a PNA vs. PDA témában, de ha jól tudom a PNA-k "lényege", hogy szoftverrel jönnek, amit vagy csak 1-2x lehet ingyen, vagy csak pénzért lehet frissíteni és nem telepíthető fel rá más térkép vagy op.rendszer.
-
Artika
aktív tag
-
ALI_G
veterán
válasz
Buddhha #3327 üzenetére
jó oldal. Tehát jó fájlt akartam felrakni. A hibámat se találom, 3 hiba hasonló, mind3 memória felszabadítást kíván. Volt neki 80 MB memória szabad is. Vagy rosszul látom szerintetek? Én már semmit nem hiszek, főleg azt nem amit én csinálok...
A .cab-ből először kicsomagolja, vagy onnan egyből telepíti? -
válasz
Buddhha #3298 üzenetére
Miután beléptél, kattints a beállításaim linkre, pipáld be, az "A listázási beállítások mentése a böngészőbe" lehetőséget, ezzel belépés nélkül is megmaradnak a beállításaid.
-
-
Geller72
veterán
válasz
Buddhha #3269 üzenetére
Keresni a google-be én is tudok. Ennek a fórumnak, amit linkeltél, én is tagja vagyok. De ott nem lehet ilyen kérdéseket feltenni. Amit küldtél linketm nézd csak meg, csak két hsz van rajta..esetleg más valami? Közben fejlemények is adódtak. Mentést akartam csinálni az SD kártyámról, majd visszamásoltam mindent. Na, azóta nem indul..any idea???
Segítsen már vki, tiszta nulla vagyok ebben a témában. -
piki24
csendes tag
válasz
Buddhha #3241 üzenetére
Ma reggel felhivtam a bzoly-tol kapott céget(www.lcp.hu) nagyon segitökészek voltak és elmondták amit Buddhha is irt,hogy kell hard resetet csinálni.
Na igy mindjárt lett uj gépem,bár elsöre nem sikerült mert megadtam a kodot és amikor minden kész volt(magyar is)ujraindult és kérte a kodot,igenám de nemfogadta el,ujra hard reset és most már ujra rajt van minden progi.
Köszönöm a segitséget mindenkinek(bzoly,ALI_G,Buddhha). -
-
-
ithomas
őstag
válasz
Buddhha #3154 üzenetére
Attól függ!
Ha az MMS közvetlenül a telóra érkezett,akkor nem kell fizetni!
Ha viszont kaptál egy SMS-t,amiben az a szöveg állt hogy MMS-ed érkezett bla-bla-bla...és a következő linkre kattintva tudod megtekinteni,akkor a linkre kattintással te felmész a netre/wapra ami viszont fizetős!
A Vodánál ez utóbbi megoldással már nem egyszer összefutottam! -
-
válasz
Buddhha #3079 üzenetére
A PocketCM Keyboardot próbáltad már?
Egy jól összeállított kiosztással nem kell váltogatni az ékezetekhez sem.
MOD:
Bocs, azt nem látom, h. működik-e WM2003 alatt... -
rumos14
nagyúr
válasz
Buddhha #3067 üzenetére
a Mort-ban pont az a jó, hogy x idő után _magától_ kapcsolja a képernyőt (mind a fényét, mind a "nyomhatóságát", ill. megszabhatod, hogy ilyenkor melyik gombokra reagáljon egyáltalán. nálam ritkán nyomódnak meg véletlenül a gombok a zsebben, viszont teljes értékűen tudom kezelni, inkluzíve albumváltás.
-
ALI_G
veterán
válasz
Buddhha #2940 üzenetére
Szia!
Az alaplapon van 2 kimenet, abból az egyik megy a monitoromba amin van 4 USB kimenet. Abból 2-ben próbáltam,de amikor működött egy pár percre akkor is ide volt dugva. Eddig pen-drive-ot, USB kamerát próbáltam ott,azok működnek. Ezen kívül próbáltam még a házon lévő kettő közül, ami az alaplapra van dugva, azokban se megy. Hátul még nem próbáltam.
-
crwn
senior tag
válasz
Buddhha #2837 üzenetére
Szia!
Én Nokia N73-on használtam a TomTom 6.02-t, és van egy hibátlanul működő női hang hozzá, amit, ha alkarod, elküldök Neked; annyi a "baja", hogy kicsit olyan orosz-féle akcentusú
De ma én is hallottam a problémát csont legális TomTom Go 9-en, és ugyanúgy rosszul kezdi a mondatot. Ez fekete pont a fejlesztőknek, hiszen ha megveszel 110.000 ezerért (asszem most e körül van) egy ilyen gépet, elvárható lenne, hogy a magyarítása is jól működjön. -
mlaci78
csendes tag
válasz
Buddhha #2803 üzenetére
Szia!
Sikerült összekapcsolnom a két gépet és pöpecül működik!! Leírom a megoldást:
1. lépés: összekapcsolni a telefont a PDA-val
2. lépés: Settings -> Connections -> Add a new modem connection
3. lépés: Beírsz egy nevet a kapcsolatnak és kiválasztod a "Bluetooth Dialup Modem"-et (Next)
4. lépés: beírod *99# (Next)
5. lépés: üresen hagysz mindent és rányomsz az Advanced...-re
6. lépés: Baud rate: 115200; pipát kiveszed a Wait for dial... elől; Wait for credit card 0 sec.; Extra dial-string...-hez beírod, de pontosan (kis és nagy betűk számítanak): +cgdcont=1,"ip","internet" ; Cancel if not connected in 180 sec pipa
7. lépés: OK és aztán Finish
8. lépés: ceruzát hosszan rajtatartod, menüben Connect, hagyd üresen a mezőket és OK - lehet netezni!Ezt nekem Nokia 6120 és HP iPAQ rx 5730 között sikerült megcsinálnom!
Remélem hasznos lesz az infó másoknak is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- BestBuy topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ford topik
- További aktív témák...
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest