- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lavves
tag
Köszi. 2003-as win van rajta.
Sikerült aztán megcsinálni, hogy COM portként kezelje a BT-t,
így működött. De tényleg gyakran újra kellett csatlakozni,
ráadásul volt, hogy erre csak akkor volt hajlandó, ha
töröltem mind2 helyről a megtalált eszközöket és újrakerestem.
Úgyhogy maradok a kábelnél.... -
-
ALI_G
veterán
Hali! Igen, még az a HP-m van, nagyjából rájöttem, hogy az a "platformom", meg volt itt fentebb egy link, amiből egyértelmű lett.
Win tűzfal le van tiltva, legújabb Zone alarm van, de próbáltam úgy is, hogy teljesen uninstalláltam az egész ZA-t, restart,és akkor se ismerte fel. Aztán felraktam a legújabbat, mindent engedélyeztem, természetesen úgy sem kapcsolódik
A PC-men amikor ment, sose csináltam semmit és működött (összesen 2x). Most legutóbb valahogy magától előjött egy Írja be a jelszót ablak, beírtam a PIN-t és működött. Egy restart erejéig. Az vajon az AS-nek volt az ablakja??A /re: kapcsolat az mi?
-
Sytex
tag
Asszem félreértesz!
Adott egy ASUS A636N hangszórós, mikrofonos, bluetoothos PDA, autós tartóval
Adott egy Nokia telefon bluetoothos.
Azt szeretném, hogy ha beülök a kocsiba akkor a PDA kihangosítóként működjön, közben a telefon a zsebemben, ülés alá becsúszva, akárhol
MOD: elírás
[Szerkesztve] -
Iceclon
csendes tag
Cleo, nagyon köszi a jótanácsokat! Sajnos egyik gomb se ment, próbáltam contack + reset gomb kombót is de az sem segített, viszont kaptam egy tippet, hogy ha a CF kártya gyökerében van fájl, úgy értelmezheti a pda, hogy updatelni akarok és ezért jött elő nekem ez a tetves hiba... itthon hagytam ma meríteni megint, a gyökérből mindent könyvtárba tettem és rohadjon meg így rendben megy a pda bootolása....
Nagyon köszönöm még egyszer a segítséget minden kedves hozzászólónak! -
Cleo
tag
Az is lehet, hogy egy másik, rejtett vagy nem rejtett kommunikációs modul időként megzavarja a BT-t. Megfelelő, nem veszély nélküli trükkökkel (registry, startup, taskmanager) lehet diagnotizálni. Esetleg HW resettel megújult, ''stiszta'' állapotban tesztelj. A BT -GPS kapcsolatnál kapcsold ki az encryptiont és állítsdbe a dedicated párosítást.
Csak pár ötlet, szigorúan szvsz -
shift+ő
senior tag
Köszi az ötletet. 3 féle üzemmód van Turbo, Standard, Power Save, mindegyiknél csinálja.
Az az érdekes, hogy csak az IGo-val csinálja, de azzal is teljesen változó. Van amikor elmegy egy fél órát, van amikor 1 perc mulva kiakad a BT a program bármely részénél.
Mivel még garanciás, beadtam szervízbe, onnan azzal jött vissza, hogy kicserélték a ''Bluetooth Set''-et, ez nekem sántít, mert még egy hard resetet sem csináltak, az előző BT-s kapcsolatok ugyanúgy benne voltak, illetve a leggyanúsabb, hogy a BT mac adress nem változott. Szerintem nem cseréltek benne semmit, úgyhogy megy vissza.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest