- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buddhha
tag
válasz
Tristis #3477 üzenetére
Szia!
Nekem az aláírásban szereplő gép 4 órát ír ki teljes töltéssel. Én zenét szoktam hallgatni rajta, kikapcsolt kijelzővel, napi 2x1 óra utazás, meg melóban kevés játék, 3 nap után azt írja, hogy már csak 1 órányi töltöttség van...
(Egyébként eladó, és ha még nem döntöttél, előnynek hoznám a gps-t...
bár látom, hogy nem létszükség, hihetelen flash, ha a haverodnak megmutatod a lakását felülről (Google maps pocketpc-re))
-
BanDeE19
csendes tag
válasz
Tristis #3477 üzenetére
Szia!
nekem hp 3636-os van már nem egy mai darab amikor fullra feltöltöm azt irja ki hogy 2 óra de lazán végig nézek rajta 160 percnyi videót és akkor csiog hogy lemerül zenéről nincs mit irni mert a winapot használom és zene közben kilehet kapcsolni a kijelzőt és azt nem tuom hogy úgy meddig birja....
-
Peet210
őstag
válasz
Tristis #3467 üzenetére
A P550/350 már GPS-szel szerelt készülékek. Ha erre van szükséged akkor válaszd ezt, de ezekből is inkább a P550 (wifi, bt a 350-ből kimaradt).Egyébként mind a 2 400-as Samsung procival szerelt ami még a 416-os Inteltől is elmarad.
Tehát ha tudod, hogy neked nem kell a gps akkor hp jó választás lehet vagy egy Dell x51v amit ha jól emlékszem alapból WM5-s és hasonló árban van.
A 400 MHz Samsung proci mai viszonylatban elengendő teljesítményt nyújt programok számára.pentax7
Ami az egyiknél előny a másiknál hátrány.
Parasztvakítás van más termékeknél de ha a PDA-kat nézzük szerintem itt nem tudnak nagyot vakítan. Ha meg mást írnak a hirdetésben az már félretájékoztatás.
Mikor kijött a Kaiser az volt a legújabb és legjobb készülék mégse volt parasztvakítás, hisz tényleg szinte mindent tud. -
Peet210
őstag
válasz
Tristis #3460 üzenetére
Igen ha a WM2003SE-nel szerel gép lemerül akkor az az adat amit nem ROM-ban vagy memó kártyán tároltál az el fog veszni.
Szerintem egy PDA beállítás nem túl bonyolult dolog de lehet más másohy vélekedik.
Nos az új programokat inkább már WM5 és WM6-ra fejlesztik, de pl. az Spb Pocket Plus 4 és még sok más Spb progi is fut WM2003SE-alatt.
Az általad kinázett HP gép elég komoly vassal rendelkezik még a mai legújabb PDA-k körében is egyedül az oprendszer ami "gyenge pontnak" tekinthet (meg kell nézni van-e hozzá ROM frissítés).
Egy PDA addig él ammedig vigyáznak rá hosszú évekig tehet jó szolgálatot.
A legérzékenyebb pontjuk a kijelző arr kell nagyon vigyázni (érdemes fóliázni őket).
Mi határozza meg egy pda tudását? processzor és memória az op rendszerrel ugye?Az első kettő az mi inkább a teljesítményt határozza meg. Tudását az op rendszer a wifi vagy bt és egyébb képességek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpársportok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- XPEnology
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest