- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
válasz
tyavika #2332 üzenetére
video: TCPMP, ahogy sokan, sokszor leírtuk. ha megy a vid, egy bökés a képernyő közepére és fullscreen-re vált.
én sosem indítom el a gps locator-t, de vki szerint van értelme. mondjuk én átállítottam a gps vevőt nmea-ról sirf-re és úgy már nem is műkszik a gyári gps locator. a gps-hez általában jótanács (mivel az n560 gps-e nem egy világverő), hogy első használatnál menj ki vmi tök nyílt terepre, indítsd el az iGo-t és hagyd úgy jó sokáig. vszleg kell pár perc mire fixet talál, de hagyd még úgy pár percig, a későbbiekben meghálálja. ne is a kezedben fogd hanem vmi totált stabil helyre tedd pl. egy pad. ebben a szép napos időben kifejezetten kellemes dolog kint csücüslni -
rumos14
nagyúr
válasz
tyavika #2302 üzenetére
nekem 4 gigás Sandisk kártya van benne. fontos hogy ne HC szabványút vegyél, mert azt nem ismeri (ill. egy patch segítségével igen, de az meg más galibát okoz, szóval egyelőre felejtős).
hol lehet venni, hát keress ráfontos, hogy próbáld ki mielőtt megveszed, mert állítólag nem minden márkát szeret.
ha nem akarsz sokat sz.rakodni vagy nem találsz a neten, simán csak hívd fel a szpídsopot, csókolom, autós tartót keresek N560-hoz, olcsóért. sztem ~5k-ból meglesz a tartó+töltő.
fólia kötelező. mint írtam, nekem brando ultra clear van, az említett boltban vettem, fel is rakták, rendesek. -
rumos14
nagyúr
válasz
tyavika #2167 üzenetére
van olyan, hogy egy bolt 1 év, 1 másik 2 év garit ad ua. a termékre. lehet h a cora nem a hivatalos magyar FuSi márkakereskedőtől veszi, ezért.
a magyarosítás nem teljes, pontatlan, csak bezavar. és ahogy Peet is írja, bármi nem gyári progit felraksz, nagy eséllyel úgysem magyar lesz.
az iGo Londonban is utcaszintű térképet tud, nagyon pöpec, a legjobb.
wifi kereső: [link]. nem tudom pontosan milyen gyors, de elég gyors. 1-2 megát pár mp alatt letöltöttem egy szállodában. -
Peet210
őstag
válasz
tyavika #2162 üzenetére
A magyarosítás az op. rendszerre vonatkozik a később telepített programokra nem. Mivel a magyarosítás egy külön program ezért visszafoghatja valamennyire a gépet. Ezért mivel ez egy külön progi bármikor tudod magyarosítani.
Ha telje EU térképet veszel a Magyarország térkép még ugyan olyan ''részletes'' marad csak nagyobb mem. kártyára kerül mert ki van bővítve Európa többi országával. -
rumos14
nagyúr
válasz
tyavika #2127 üzenetére
kb. 1 perc alatt talál jelet (fixet), ezt meg kell várni egy helyben, mert menet közben már q nehez fog menni. lehetőleg stabil helyre téve az eszközt, nem kézben tartva. nekem ezután már nem szokott jelet veszteni, max alagútban, de ez elkerülhetetlen.
én csak azt hallottam, hogy a Mio navi eszközök pár mp alatt találnak jelet. a BT-os külső gps-em is 1 perc alatt magára talált. persze ez fogg attól, hogy mikor használtad utoljára, és u.ott kapcsolod-e be ahol legutoljára kikapcsoltad.
ha számodra elfogadható, keress egy használt példányt, akár itt, akár pdamania-n, aproneten, expresszen, vatera-n, stb. -
rumos14
nagyúr
válasz
tyavika #2122 üzenetére
jelentem, ilyenem van és imádom. a kijelzője tűéles, és nem csak a felbontása (vga) csúcs), hanem a fényerő is. gyors, kicsi, könnyű, jól használható, mi kell még? ja igen, a negatívumok: az akksi nem az a hosszúéletű fajta. értsd: full használat mellett (mondjuk intenzív wifi vagy gps) 2 vagy max 3 óra alatt lemerül. mint egy laptop. persze lejebb lehet venni a fényerőt vagy a procisebességet, így lehet 4 óra is. a másik a gps: nem világverő, értsd: kell neki 1 perc mire jelet fog, de utána már minden ok.
neked kell eldönteni, hogy egybe pda és teló vagy külön. nekem volt egyben is de most külön van, a teló a zsebemben, a pda az aktatáskában, elfér... mondjuk céges teló esetén már sok lenne egy 3. kütyü, dehát az nincs mindenkinek. -
-
popey37
addikt
válasz
tyavika #2115 üzenetére
Az Airis T620 lényegében ugyanaz mint a mio, csak 56.900 az ára.
PDA+GPS+WLAN+BT
Win mobile 5.0 az oprendszere, magyaritható, nekem 2 gigás kártyával kifogástalanul müködik. Rajta van az IGO 2006 Plus+ térképek, a core player 1.1 lejátszó és+zene, meg pár játék.
A PC-vel könnyű szinkronizálni. -
ML320
senior tag
-
Peet210
őstag
válasz
tyavika #2104 üzenetére
Azt hiszem át. 3 progi kell hozzá egy ActiveSync a PDA-hoz a Nokia PCSuit a telefonhoz és egy Outlook (ide fog mind a kettő menteni). Elsőként leszinkronizálod a telót, az névjegyzéket ilyesmit lement a PC-re aztán már csak a PDA-t kell sznkronizálni a PC-vel ahol az feltölti az Outlook adataival.
A mem. kártya adatait legegyszerűbben egy kártyaolvasóval tudod lementeni, ha nincs akkor az intézőben kezded el átmásolgatni az adatokat csak ez hosszú folyamat még kis mem. kártya esetében is. -
ML320
senior tag
válasz
tyavika #2101 üzenetére
A PDA névjegyzéke baromi jó, bár szerintem jobb az Outlookon keresztül feltölteni az adatokat, majd szinkronizálni. Én már lassan 3 éve használom a PDA-kat, még egyszer nem volt olyan ötletem, hogy egyben legyen a telóval. Ezt neked eldöntened...
Az iGoból van magyar és európai térképrendszer (valamint a legtöbb rendszer így működik, azaz van helyi, és teljes). Ha Csehország is kell, akkor a teljes EU-t érdemes megvenned. A legelterjedtebb navi szoftver az iGo és a MioMap. Az utóbbi olcsóbb. A térképeket magad is csoportosíthatod, azaz, ami kell, marad, ami nem, azt törlöd. Különállóan csak országokat nem tudsz megvenni.
[Szerkesztve] -
popey37
addikt
válasz
tyavika #2094 üzenetére
miért, nincs mobilod?
Ha meg van , akkor minek 130k-ért PDA-t venni?
Az Asus jó gép, de csak azért kifizetni 130k-t mert teló és PDA egyben, szerintem felesleges.
Egy sima középkategóriás teló kb 20k, ez tudja az átlagos dolgokat. egy PDA+GPS+WIFI+BT combo kb 60k.
A szoftver fenn van a neten, csak 40k-t sporolsz./ persze ha televagy lével, akkor nem számit az ár/.
Rohangálni meg nem kell, feltéve, hogy nem gyalogos módban akarod a GPS-t használni. én csak a kocsiban használom, az meg elbirja azt a plusz 170 grammot
A teló meg alapból nálam van.
Viszont ha már készüléket veszel, ne csak GPS-t vegyél, ugyanabban az árban kapsz PDA-t. Az enyém nem nagy márka: Airis T620+2Gb memókari. fut rajta minden rendesen -
ML320
senior tag
válasz
tyavika #2089 üzenetére
A Csehország szoftvernél nehézkes a felfogásom. Cseh térkép, szótár, lokalizáció, vagy mit akar takarni?!?
Ha navigáció nagyon fontos, akkor szerintem mindenképpen külön legyen. Navigálsz vagy telefonálsz?
A korábban említett típusok jók, Word, Excel mindegyiken van, a szinkronizációval e-mailek is átmennek, WLAN legyen rajta, így Hotspotokon keresztül is tudsz netelni.
Mennyit szánnál rá? -
Peet210
őstag
válasz
tyavika #2089 üzenetére
Az egyik ''sláger'': Asus P535. PDA+GSM+GPS+WiFi+BT erős procival[link].
Vagy egy másik Eten X500+ [link].
Bár nem nagyon írtad, hogy mennyire számít a méret vagy legyen-e qwerty bill. vagy árat, így most ezeket választottam.
Olyan iGO-t veszel amiben már alapból benne vannak azok az országok amik neked kellenek. -
ML320
senior tag
válasz
tyavika #2087 üzenetére
Bocs, de nem értelek... A telefon átlagos dolgokat tudjon. Ez mit takar? SMS és hívás?
És milyen más országbeli szoftvereket akarsz feltelepíteni?
Én személy szerint ellene vagyok a PDA+GSM-nek, több hátránya van az én szememben, mint előnye. Nálam a jegyzettömb és a határidőnapló a legfontosabb, a GPS majdnemhogy másodlagos. Ebben az esetben én nehezebben tudom használni ezeket a kombókat.
A gyorsaság megint a futtatandó szoftver kérdése. Mire akarod használni? Fullosabb PDA-kból MIO550m vagy az új slim kialakítású Asus MyPal 696-ot javasolnám, és jókat találsz a FSC-kből is, telóból meg amit szeretnél. A PDA+GSM javaslatot másra hagyom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Légies iPhone halvány színei
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Home/Nest
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest