- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shady313
aktív tag
válasz
arpadpapa #5608 üzenetére
Nem, nem baj h nem a gyárit tetted fel először, csak én ezt szoktam az esetleges spl vagy radio romok frissítése miatt. (lehet h neked is csak a radio rommal lenne gond). Sajnos rom téren nem tudok segíteni mert nincs ilyen készülékem
De azt elárulhatom h a MichyPrimát láttam másnál is használva. Sztem tedd újra ezt a romot.
-
Shady313
aktív tag
válasz
arpadpapa #5601 üzenetére
Itt van a leírás a mikéntjére. Egy tipp: előbb mindig frissíts a legfrissebb hivatalos romra és utána bűvészkedj a főzött romokkal
Ha hivatalos romot teszel fel akkor semmi extrát nem kell csinálnod, csak activesync kapcsolattal USBn létrehozod a kapcsolatot és elindítod az Update Utilityt. Ott követed az utasításokat és nem lehet gond. Egyébként ha támogatja akkor valóban próbáld meg az SD kártyás frissítést.
-
Tv
senior tag
válasz
arpadpapa #5601 üzenetére
[link] Itt található még egy meghatározó amivel be tudod azonosítani a cuccot. Ez csak amiatt lényeges mert a készülék eredeti neve (HTC Athena) alapján több infót lehet találni róla neten. Az xda-developers oldalán is ilyen néven szerepel a modell. A frissítéshez pedig sok sikert
. Abban sajnos nem tudok segíteni, mert még énis nagyon kezdő vagyok ilyen téren, és nem akarok butaságokat mondani. Esetleg még annyit tudok mondani, hogy ha van olyan ismerősöd aki már csinált ilyesmit, akkor kérd meg, hogy segítsen eslő alkalommal, nehogy gond legyen.
-
Tv
senior tag
válasz
arpadpapa #5598 üzenetére
Szervusz! A romfrissítés során teljesen tönkretehető a gép, ezért csak akkor frissíts ha mindenképp kell (ha a jelenlegi rom nem megfelelően működik). Csak azért, hogy utána elmondhasd másoknak, hogy te romot-frissítettél, nem érdemes kockáztatni.
A másik fontos dolog, hogy garanciát senki nem fog vállalni érte, ha nem sikerül a frisstés!!!
Ha mindenképp a frissítéd mellett döntesz, akkor járj utána, hogy a készüléked tud-e memóriakártyáról frissíteni. Talán ez annyival biztonságosabb, hogy az áramszünetekből és a pc esetleges hibájából adódó esetleges gondok ki vannak zárva.
[link]
Ezen az oldalon rengeteg hasznos információt találsz ezekről a dolgokról (de készpénznek azért itt sem szabad venni semmit).
Mindent összefoglalva : maga a romfrissítés egyáltalán nem nagy dolog (sőt pofonegyszerű), viszont, ha valamit rosszul csinálsz, vagy valami hiba történik, akkor lehetséges, hogy a készüléknek búcsút mondhatsz. -
-
válasz
arpadpapa #4724 üzenetére
Én megpróbálkoznék egy újratelepítés/eltávolítással, amennyiben nem jön össze, minden iGO-fájlt és mappát törölnék a gép belső memóriájából. A Total Commanderrel pl. megtalálhatod ezeket.
Amit meg nem enged, mert nem törölhetőnek látja, a softresetet követően törölném. -
válasz
arpadpapa #4604 üzenetére
Gondolom, azért történhetett ez, mert a kettő PDA nagyon hasonló. Ami bizonytalanná tesz ebben engem az az, hogy a Trinityre sem lehetett rátenni más (azt hiszem Dopod 818) szoftverét.
Amennyiben mégis ez történt, természetesen visszatehető rá az eredeti szoftver. Nézz körbe a HTC oldalán. -
-
válasz
arpadpapa #4532 üzenetére
A szaggatásra lehet ok a magyarítás.
Esetleg egy feladatkezelőt feltehetsz, hátha fut valami a háttérben, ami fogyasztja az erőforrásokat...
Az iGO beálításait vesd össze a Start - Settings - System fül - External GPS ikon alatt található értékekkel. Nekem azután volt hajlandó működni minden ilyen jellegű program, hogy ugyanazt a portot állítottam be, mint amit a fent említett részen találtam. Az átviteli sebesség 57600 legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest