- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
válasz
Viktor0610 #7130 üzenetére
Én sokszor használtam az előző mini-t is. Sokkal gyorsabb, mint bármelyik Opera mobile. Örülök, hogy végre meg van .cab-ben is, mert java-t telepíteni nem igen tudom, hogy kell PDA-n.
-
kaller1
veterán
válasz
Viktor0610 #7130 üzenetére
Főleg annak,aki új rendszert rak,és kap egy jobb java környezetet az eredetinél.
-
kaller1
veterán
válasz
Viktor0610 #7128 üzenetére
És? Nekem a 4.2 is cab-ból lett telepítve.
-
kingabo
őstag
válasz
Viktor0610 #7056 üzenetére
Igen, csak nem tudom, hogy kaphatóe nálunk boltban az összes térkép...
-
szabi1980
csendes tag
válasz
Viktor0610 #7053 üzenetére
Nincs hozzá angol nyelvű ROM.
-
kaller1
veterán
válasz
Viktor0610 #7022 üzenetére
Nem értem,miért nem lehet ezt megcsinálni....Külső progival sem megy a dolog,mind a 700 levelemet le akarja tölteni...
Azért köszi,hogy megnézted!
-
Tv
senior tag
válasz
Viktor0610 #6990 üzenetére
Tehát ez az órás netezés nem wifin keresztül megy? Mert engem konkrétan az érdekelne.
-
Tv
senior tag
válasz
Viktor0610 #6988 üzenetére
Lehetséges, bár általános használat során nincs gondom vele. Milyen böngészőt használsz a készüléken? Jah és köszi a választ
-
kingabo
őstag
válasz
Viktor0610 #6952 üzenetére
Azt akartam írni, hogy a HardSPL olyan, mint a simlock feloldása, csak nem a sim kártya cserét oldja fel, hanem a nem a szolgáltató által kiadott romokat is engedi telepíteni. Talán így érthető a párhozam amit írtam.
Azt én nem mondtam, hogy a HardSPL -el független is lesz a telefon, az egy másik cab. -
kingabo
őstag
válasz
Viktor0610 #6950 üzenetére
Ok így tényleg más a jailbreak...
A hardspl azért kell a főzött romokhoz, ami miatt a sim zárat fel kell oldani, ha függő telefonba akarsz másik szolgáltató sim kártyáját tenni. Ami nem tudom mennyire megengedett, a t legalábbis a garit megvonja hardspl esetén. Legalábbis én így tudom, ha azt állítod, hogy megengedett itt is leírni, hogy mi hogy, én nem vitatkozok veled. És bocs az eddigiekért! -
kingabo
őstag
válasz
Viktor0610 #6934 üzenetére
Ezt már/még így le szabad írni?
Tud valaki olyan progiról, amivel telefonálás közben le lehet tiltani az érintőképernyőt? Múlthéten 2* állítottam telefonálás közben repülős üzemmódba a gépem.
-
csyo
senior tag
válasz
Viktor0610 #6936 üzenetére
köszi.
lehet, hogy átvertek? Nem megy a hang rajta. Remélem szoftveresen meg lehet csinálni:-S
Hétfőn lesz kész a ROM frissités.Majd irok mit sikerült "kifőzni" :-D
-
csyo
senior tag
válasz
Viktor0610 #6934 üzenetére
oksa, megy is rá a frissités. frimeware vagy mi a szösz
Miért főzött a neve? Ez ugyanazt jelenti, hogy bele ven "sütve" a chipbe? Vagy mi ez a főzés?
PDA nál amugy mire vigyázzak? van virus ami smsben jön?
és tényleg fel tud robbanni? vagy ez városi legenda? -
csyo
senior tag
válasz
Viktor0610 #6932 üzenetére
köszi.
tehját ez olyasmi mint a bios frissités?hogy rá van égetva egy ROM, de azt lehet ezzel felülirni?
nem tudom jol értem-e..
"Hard SPL kell hozzá." ez mit takar?
-
flurider
aktív tag
válasz
Viktor0610 #6913 üzenetére
Bocs tegnap nem volt időm megköszönni.
Faszán felment a lejátszó is meg a totalcommander isKösz a segítséget
-
Fulmi
senior tag
válasz
Viktor0610 #6898 üzenetére
huuu ez a gyrator nagyon tutinak nez ki, koszonom! olyan progit tudsz esetleg mondani, aminel azt lehet beallitani, hogy fulhoz rantassal vegye fel a telefont?
-
kingabo
őstag
válasz
Viktor0610 #6844 üzenetére
Vagy pont ezért volt lassú.
Nekem jelenleg is van egy kaiserem, ha olyan a kérdés ki tudom probálni.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Viktor0610 #6844 üzenetére
-
runner 125
nagyúr
válasz
Viktor0610 #6842 üzenetére
Akkor azért volt olyan lassú.
Nem ám.
Egyébként nekem is volt Boombasticc, mármint ami Viktoré volt.
Ha tudok segítek, de összességében király készülék.
Üdv.M -
Mymelody
aktív tag
válasz
Viktor0610 #6798 üzenetére
Köszi, megpróbálom
Másik kérdés: Eten x500+ rom-frissítés hivatalos oldarlól, kb hány óráig tart?
Vagy nem jól csináltam vmit?UI.: sosem bocsájtom meg nektek, hogy nem teszteltétek az i780-at
-
Brianiac
aktív tag
válasz
Viktor0610 #6766 üzenetére
Googleztam kicsit és az egyik fórumon azt olvastam h v.mi .smi formatumot jelenít meg, átkonvertáltam a feliratot .smi-re de nem jeleníti meg azt sem.
Szerk: úgy h kell hozzá v.mi plugin h megjelenítse, azt viszont nem tom letölteni mert mindenhol rosszak a linkek:S
-
Brianiac
aktív tag
válasz
Viktor0610 #6763 üzenetére
Core playert használok de az nem jelenítette meg sem az .srt-t sem a .txt-t, néztem a beállításokat de ott sem találtam semmi ilyesmit
-
runner 125
nagyúr
válasz
Viktor0610 #6763 üzenetére
Core Player szebb.
Üdv.M
-
zsoltinnó
aktív tag
válasz
Viktor0610 #6760 üzenetére
Viktor0610!te egy Úriember vagy!én azt hittem ki kell csomagolni a rart!
ja!) runner 125!neked is köszi
-
Tv
senior tag
válasz
Viktor0610 #6750 üzenetére
Már ennél a modellnél is sok ramot fog a tárcsázó? Olvastam, hogy diamondnál majdnem 10megát, de nem tudtam, hogy a Tytn-nél is. Tehát a Htc original wm6-jában lévő Htc tárcsázót is célszerű kilőni inkább?
-
Brianiac
aktív tag
válasz
Viktor0610 #6750 üzenetére
Nah most másként raktam fel, nem telepítettem csak felmásoltam a memkarira és úgy futtatom és most így működik!! De ha feltelepítem kipróbálom a registry szerkesztős megoldást, köszi a segítséget!!!
-
Brianiac
aktív tag
válasz
Viktor0610 #6748 üzenetére
Továbbra is azt írja (Out of memory. Requested: 4064, Cache: 343312), pedig már hard reseteltem is és nincs semmi telepítve a memóriába
-
Lukrecia
csendes tag
válasz
Viktor0610 #6725 üzenetére
Köszi
Túl finomkodtam a hardresetet. ... akkor jöttem rá amikor kérdezted hogy a beállításokat végigcsináltam-e
hát persze, hogy nem..
addig nyomkodtam míg felajánlotta a PDA a resetet és be sikerült állítani
most mükszi köszi
-
runner 125
nagyúr
válasz
Viktor0610 #6725 üzenetére
..meg amúgy is, ennyire feltörtek a WM-ra írt vírusok? Sokat lógok PDA-ról neten, de soha nem volt semmi..
Üdv.M
-
erdoke
titán
válasz
Viktor0610 #6607 üzenetére
Az valami hálózati szolgáltatást aktiválhat? Amiket én ismerek PDA-ra, többnyire logolják is az elutasított számokat. Mindjárt kipróbálom, mit csinál az Spb PS.
Szerk: Igen, itt is kicsöng egyet.
-
Nordik
őstag
válasz
Viktor0610 #6589 üzenetére
Igazad van. Előbb utánajárhattam volna.
Sokat kell még tanulnom...
-
JarrekStar
tag
válasz
Viktor0610 #6453 üzenetére
Köszi
-
Nordik
őstag
válasz
Viktor0610 #6441 üzenetére
Köszi!
És azt nem lehet beállítani, hogy az SMS-eket ne ilyen "chat" szerűen mutassa, hanem rendesen, egyenként?
-
arpeen2
senior tag
válasz
Viktor0610 #6414 üzenetére
Köszi !
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Viktor0610 #6405 üzenetére
Nekem több sajna.
TMC-vevőt honnan lehet szerezni? Vagy az csak külső GPS-vevőben van?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Viktor0610 #6403 üzenetére
Vadiúj, eredeti SAMSUNG, hologramos logóval, 3k-ért vettem tegnapelőtt.
GPS-adatok? Ez hol találom meg? Jobb felső sarokra katt, a megjelenő képetnyőn pedig bal alsó sarok? Ha az, akkor az van, hogy először nem talál semmit(kb. 5-15min), aztán szép fokozatosan egyenként-kettőnként előjönnek a piros-sárga holdak, majd ha mind előjöttek, akkor vált zöldre, és talál jelet. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Viktor0610 #6398 üzenetére
No Success
Viszont az autós töltőnek köszönhetően most már nem olyan hosszú(COM0-n) a jelkeresés.
Lehetséges, hogy az autós töltőnek sokkal kisebb a hatékonysága, mint a hálózatinak? -
CHIPman
nagyúr
válasz
Viktor0610 #6398 üzenetére
Nem változtattam meg, de iGO-ban a COM0-n találja később a jelet, COM3-on nem próbáltam. De megpróbálom, köszi. Majd írok, hogy mi lett.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Viktor0610 #6396 üzenetére
Akkor is az Extrernal GPS-sel kell összehangolnom, ha a PDA beépített GPS-ét használom?
-
joey04
titán
válasz
Viktor0610 #6393 üzenetére
köszönöm
-
joey04
titán
válasz
Viktor0610 #6389 üzenetére
De, sajnos igen...
-
sekli
addikt
válasz
Viktor0610 #6175 üzenetére
koszi,megprobalom
-
jugamir
csendes tag
válasz
Viktor0610 #6004 üzenetére
Hát lehet hogy gyenege a jel és azért nem kéri mert csak csatlakozik aztán minden máshoz próbál csatlakozni aztán semmi.
De most hogy mondod ha más helyen voltam akkor kérte a jelszót...
Nincs esetleg valami program amivel mégis megoldható lehetne? -
jugamir
csendes tag
válasz
Viktor0610 #6002 üzenetére
Valaki tudna nekem mondani valami jó wifi connection programot windowsmobile 5-re?
Csak mert az a próblémám hogy nem tudom azt beállítani az alap csatlakózómenüben hogy jelmondatos kódot adhassak meg.
Vagy valaki tudja hogy kell? -
BloodyEddie
őstag
válasz
Viktor0610 #5929 üzenetére
Pedig Nokiáknál van ilyen, kiírja a gyártás dátumát is... akkor bízok abban a dátumban amit az eladó mond, köszönöm az eddigi segítséget
-
BloodyEddie
őstag
válasz
Viktor0610 #5926 üzenetére
Olyan szoftver van, amivel meg tudom nézni, mennyi idős / mennyi ideje használják a készüléket? Pl. ahogy HDD-ket is meg lehet nézni HDsentinellel.. ilyesmire gondolok, ami napban/órában megadja a pda eddigi működési idejét.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Viktor0610 #5887 üzenetére
Hát, bocs... PDA-hoz kevésbé értő barátom a demo-t töltötte le ingyenesen letülthető iGo címszóval, én meg elhittem neki, és utánanézés nélkül postoltam. Kicsit sem égő, nemde?
Mindenesetre az az Altina azóta sem indít navigációt, be sem hozza a térképrt. Szerintem n nem nevezek el valamilyen fájlt vagy könyvtárat megfelelően.
HGyu
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Viktor0610 #5874 üzenetére
A Shellben hol van ez a funkció? Nekem is szükségem lenne rá, 3.0-s verziót használok.
Szerk.: a linket én is várom, a NavNGO oldalán nem találtam semmi ilyesmit. -
kingabo
őstag
válasz
Viktor0610 #5885 üzenetére
Bocs elnéztem.
-
rumos14
nagyúr
válasz
Viktor0610 #5885 üzenetére
eleve iGo 6-ot én nem is ismerek, csak 2006-ot, megy My Way-t.
-
Inarus
addikt
válasz
Viktor0610 #5880 üzenetére
Hű! jöhet nekem is!
-
lohengrin
csendes tag
válasz
Viktor0610 #5820 üzenetére
nem lehet esetleg, más progi által használt térképet konvertálni (.map kiterjsztésű)?
-
ALI_G
veterán
válasz
Viktor0610 #5776 üzenetére
thx, már nézetem is velük
A két fájl együtt van vagy 100 kbyte
Már ellenőrízték régebben: [link] ez mit jelent? Értelmezni nehéz számomra ennyi adatot, de nekem ez gyanús. Lehet nem eredeti a navigáció rajta hanem valami hekkelt fos? (ami manapság itthon simán)
Másik fájl. -
kingabo
őstag
válasz
Viktor0610 #5776 üzenetére
Vagy ide, itt az összes ismertebb viruskeresővel ellenőrzik a file-okat.
-
Lukrecia
csendes tag
válasz
Viktor0610 #5753 üzenetére
oké köszi
-
tsong1
csendes tag
válasz
Viktor0610 #5702 üzenetére
köszi a segitséget megnézem hátha okosodok.ráadásul már nem is ébreszt.
-
gkzsolt
csendes tag
válasz
Viktor0610 #5699 üzenetére
Köszi kipróbálom.
Az biztos (nekem )az explorer csak félig nyitotta meg az oldalakat! Mindig csak az egyik felét. -
chop
őstag
válasz
Viktor0610 #5694 üzenetére
Aham, ertem. Kozben megneztem es megy T-s kartyaval is a Vodas keszulek.
-
chop
őstag
válasz
Viktor0610 #5691 üzenetére
Nem "visszacsinalni" szeretnem, hanem felulirni az ujat a regivel. Es ehhez gondolom elotte le kell mentenem a regit.
-
Windsurfer
tag
válasz
Viktor0610 #5626 üzenetére
Köszi mind kettőt!
-
legiaap
félisten
válasz
Viktor0610 #5589 üzenetére
Valami mással lehet a bibi.
Elindítottam az IGO8-at is (ami nincs feltelepítve, csak parancsikonként van a startmenübe az ikonja, de fullos) és akkor is beadja a következő üzenetet:Figyelmeztetési hiba ok
A(z) \Windows\pTAmgr.exe nem futtathatóDe ha ezt leokézom még megy az IGO, csak nem tudom miért adja be.
Valakinek ötlete?
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
Viktor0610 #5562 üzenetére
De az X800. Sajnos nem megy a navigáció sem. Az 500-on meg simán. megőrülök. Amúgy tök szűz ma volt H.R.
-
.mf
veterán
válasz
Viktor0610 #5558 üzenetére
"(A WM-gépekre WM-játékok valók.
)"
nem sok motoros játékot láttam közvetlenül WM-re, nem javával (bár az is igaz, hogy annyira még nem néztem utána); néhány 2,5-3 órás úton jól jött volna/jönne
-
runner 125
nagyúr
válasz
Viktor0610 #5554 üzenetére
Valóban az,talán valamelyik topikban kérdeztem is,senki nem tudott konkrét választ,az Activesync-et hozták fel..h mennie kell,enyém valah nem ment.
Üdv.M -
runner 125
nagyúr
válasz
Viktor0610 #5552 üzenetére
N560-omnál ez működött is,a Kaiser-nél már nem.
Nem tudtam összehozni seh...
Üdv.M -
Brekecs
senior tag
válasz
Viktor0610 #5505 üzenetére
Szia
Lehet új operációs rendszert telepíteni rá ami alapból magyar és honnan lehet letölteni ?
-
tiko76
aktív tag
válasz
Viktor0610 #5505 üzenetére
van valami javaslatod rom terén?
-
tiko76
aktív tag
válasz
Viktor0610 #5502 üzenetére
a 0263 van rajta de nem a legjobb telefon része meg a kamera is lassu.
-
balage30
csendes tag
válasz
Viktor0610 #5466 üzenetére
Üdv
köszönöm a gyors reagálást.az adatvesztést onnét vettem hogy megjelent a kijelzőn a következő figyelmeztetés: az adatvesztés elkerülése érdekében töltsem újra az akkum. mondjuk ha az IGO futása közben lemerülök nem sérülhetnek meg a fájlok?(pl: az addigi nyomvonal mentésem nem fog elveszni vagy használhatatlanná válni?)
-
legiaap
félisten
válasz
Viktor0610 #5450 üzenetére
Az i780 320 x 320-as felbontású.
Amit linkeltél ott három fájl is van, amit le lehet tölteni.RealVGA_11.CAB (19.7 KB, 21003 views)
File Type: cab ResPack128dpi.ARM.CAB (4.34 MB, 19217 views)
File Type: cab ResPack96dpi.ARM.CAB (3.46 MB, 18736 views)Abből mit is kell feltenni?
Az elsőt, meg mondjuk amelyik kicsinyítést választom?
És akkor a telóra kell másolni? -
toshiba300
tag
válasz
Viktor0610 #5438 üzenetére
Igen köszönöm, ez nagyon jó! Légyszíves a magyar kiosztást küld el!
-
MaxWeber
csendes tag
válasz
Viktor0610 #5306 üzenetére
Üdv!
Elég sok P535 tulajnál (mindenkinél?) jelentkezett az a probléma, hogy a letöltött e-mailek szövegét nem lehetett olvasni, azt nem jelenítette meg. Erre volt egy megoldás, hogy 4-6 db html fájlt kellett kitörölni a windows mappából. Fura, de működött. Nos nekem nincs már meg, hogy mit is kell letörölni.
-
mrmrg
tag
válasz
Viktor0610 #5294 üzenetére
sejtettem, de pont youtube az amivel próbálkozom, de nem bírok youtube videót lejátszani.
rányomoka lejátzsásra, és kidobja hogy :
nem biztonságos system command futtatása, ráküldöm hogy folytassa, ezután
kiírja hogy nem tudja lejátszani.
hibaüzi:
"akármi.3gp cannot be opened.
either it is not signed with a trusted ertificate or one of its components cannot be found.
if the problen presists, try reinstalling or restoring this file"mi lehet a megoldás?
-
murphy27
tag
válasz
Viktor0610 #5171 üzenetére
Ja sajnos másik akksial uez a probléma.
Majd még kipróbálom másik simmel, hátha az a gond, bár nem hinném. -
runner 125
nagyúr
válasz
Viktor0610 #5154 üzenetére
Fu mennyi hasznos progi,jónéhányat nem ismertem belőle.
Köszi részemről is!
Üdv.M -
runner 125
nagyúr
válasz
Viktor0610 #5130 üzenetére
..és a 6.0 /6.1 között?
Üdv.M -
biker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #5125 üzenetére
nekem az el sem indul "nincs társított alkalmazás"
az viszont kiborít, hogy 60k-ért veszek egy pda-t, és van rajta egy szarzsák ie, ami nem működik a legalapabb dolgokkal sem, és vegyek mást, ha nem tetszik.
bezzeg az iPhonet ezért kiszekálták a halálba, hogy minden app 10USD...
-
biker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #5122 üzenetére
saját maguk írják:
Known issues* ActiveX is disabled — Flash plugins and embedded video streaming do not work.
* Custom software keyboards (IME) will be buggy at best, not working at worst.
* No multilingual build — Only English is supported. Problems with other languages (and input methods) are not unexpected.
* Installation on memory cards may cause problems.
* Text wraps in overview mode.
* Main testing has been done on English HTC devices (Touch Diamond, Touch Pro, Touch, Touch Dual, Touch Cruise, TyTN and Wizard) and Samsung i900.
* Landscape mode does not take keyboard position into consideration.
* Devices with low memory might get Out Of Memory (OOM) messages.
* Opera is always running when the Widgets Manager is running.
* On devices with hight DPI some of the pre-installed widgets look small.
* When an URL is opened from a widget, there will be an extra browser window opened in the background that’s not working properly.A legszebb, ahol azt írja, egyéni billentyűzet jó esetben hibás, de inkább nem működik.
a 8.65 meg 30napos, szintén.
Az oprea mini fut ezen? a java verzió
-
feld
tag
válasz
Viktor0610 #5108 üzenetére
Hátt a garancialevél a speedshophoz szól és azon az van hogy csak a számlával együtt érvényes ... de ahogy elolvastam nekem úgy jött le hogy ez csak feléük kell mert hogy akkor ők vállalják hogy ezzel rohangálnak .megpróbálom beszkennelni és akkor tiszta lesz a kép ( garival én még nem kellett rohangáljak )
-
rolcsi-1
csendes tag
válasz
Viktor0610 #5079 üzenetére
Viktor ezt tőlem kérdezted?Ha igen akkor még nem.
-
Melafoto
senior tag
válasz
Viktor0610 #5073 üzenetére
Most már csak az a gáz, hogy aPDA-ban szereplő Licenszkód már regisztrálva van, igy nem is tom letölteni. És nem lehet tudni ki és mikor stb. Tehát nincs meg az emil és a jelszó.
Meg van vkinek ez a frissítés, gondolom nem felhasználó specifikus, vagy a lincenszhez adnak frissítést?
Ha vkinek megvan szívesen fogadnám.
Köszi -
válasz
Viktor0610 #5043 üzenetére
Ismerem ezt a megoldást, de nekem mindkettő szám kell egyidőben. Nem azért van a kettő kártya, hogy olcsóbban hívjak...
Már hallottam híreket hasonló PDa-król, de azt hiszem, csak hosszú évek múlva lehet ilyen, általam leírt készülék.
-
Enjoy
addikt
válasz
Viktor0610 #5029 üzenetére
Vasárnap lesz meg a telefonom (i900), addig csak gyűjtöm az infókat, hogy mit hogyan...stb.
Resco (file)Explorer is tudhatja ezt, mint a TC? -
Enjoy
addikt
válasz
Viktor0610 #5023 üzenetére
és ha megadtam a wlan lehetőséget, utána hogyan tovább?
-
válasz
Viktor0610 #5022 üzenetére
Bocs, most nézem, nem működik a File Explorerben.
A Total Commanderben viszont biztosan megy, most próbáltam ki.
Szóval: a főképernyőn, a főkönyvtárban kattints a \\(Plugins) "könyvtárra", itt válaszd a LAN lehetőséget, itt vagy új kapcsolatként ("<new server>"), vagy egyszeriként ("_Quick open") megadhatod a fenti formában a WLAN-elérhetőséget. -
rumos14
nagyúr
válasz
Viktor0610 #4992 üzenetére
én is ezt javasoltam de vmi gixer lehet a kollégánál. megnéztem a standard Media Player-t, hátha az ragaszkodik a filetípusokhoz de abban nincs ilyen asszociációs beállítás.
-
Bobby G.
senior tag
válasz
Viktor0610 #4980 üzenetére
Ja igen
Minden szám 06-al kezdődött a telefonkönyvban, mert annó az outlook vergődött ha +36-ot írtam be.
-
Bobby G.
senior tag
válasz
Viktor0610 #4978 üzenetére
Éééééééééééééééééééééééééééééééésssssssssss Igeeeeeeeeeeen!
Nálad a pont! Tényleg ez volt a gond. Köszi a segítséget!
-
Bobby G.
senior tag
válasz
Viktor0610 #4971 üzenetére
Sajnos nem oldotta meg a problémát, még mindig találgatnom kell, hogy ki a feladó...
Lehet, hogy csak én állítottam be a telefonon valamit rosszul? Nem hiszem el, hogy ez problémát okoz neki... Valami PDA guru nem tudna segíteni privátban?
-
Avicularia
veterán
válasz
Viktor0610 #4971 üzenetére
Erre gondoltam ,köszönöm
-
ALI_G
veterán
válasz
Viktor0610 #4928 üzenetére
ahha
kár. És akkor most döntse el az ember, hogy megér neki ennyit és később lehet megszívja. -
rumos14
nagyúr
válasz
Viktor0610 #4893 üzenetére
minél több helyen meg kell hirdetni... mindkettő jó gép a kategóriájában. látom, a Kaiser életcikklusa elég rövidre sikeredett
-
Avicularia
veterán
válasz
Viktor0610 #4893 üzenetére
Kaisert manapság nagyon nehéz eladni szvsz.
Főleg árában -
rumos14
nagyúr
válasz
Viktor0610 #4878 üzenetére
ilyet csak az Asus csinált, a P750-nel, ha jól emlékszem. még a mobilkommunikációs honlpaok Blikk-je, a mobilport is megírta
-
murphy27
tag
válasz
Viktor0610 #4878 üzenetére
Én is ettől féltem. Megpróbálom még talán az X500-as romját felrakni, amely wm5 ha jól tudom, az még nem támogatja a VGA felbontást.
-
vidobali
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4846 üzenetére
Köszönöm az infot
-
Doris Lune
tag
válasz
Viktor0610 #4805 üzenetére
Én is próbáltam úgy is, közvetlenül a weblapról, meg is nyitotta a Real One Playert, ami viszont hibát jelzett. nem értem, mi lehet a baj, s nem tudom megcsinálni. Van olyan oldal, pl. online Tv oldal, ami laptopon simán lejátssza a Tv adást, s ugyanez a Pda-n sötét kocka, és semmi más.
-
péter007
senior tag
válasz
Viktor0610 #4805 üzenetére
tehát akkor hiába veszek bele akkut?
időközben felfedeztem a gépházba egy on/off kapcsolót amivel gondolom én az akkut lehet kikapcsolni az áram folyásából, de on állásban volt és nem tölt (persze off-al is kipróbáltam de szintén semmi)
asszem akkor veszek valami pna-t, a winfost nem használtam rajta semmireazért köszö a segítséget, üdv péter
-
Midway
senior tag
válasz
Viktor0610 #4750 üzenetére
Meglesem. Thx!
-
arpadpapa
csendes tag
válasz
Viktor0610 #4725 üzenetére
Thnx!
Kiirtottam a Total Commanderrrel a maradékot is, és ... találtam egy igo uninstall fájlt is.... Egy softreset, s megy minden!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest