- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
lordjancso #1887 üzenetére
szerintem egy noti nem fog látni egy másik notit, mint ahogy az itthoni gépem és a noti sem látja egymást, hacsaknem egy routeren keresztül nem nyomod a műsort, és ott a böngésző címsorába be nem ütöd a másik noti ipcímét...hülyén is nézne ki egy céges wifi hálózat, amikor 200 gép mind látni akarja egymást router (de inkább úgymondom Access Point) nélkül...
..képzeld el, olyan, mint két db rádió, az adót mindketten hallják, de egymást nem. bluetooth-szal viszont működhet, hogy lássa a két cucc egymást..
-
Zanik
addikt
válasz
lordjancso #1887 üzenetére
''Semmit sem állítottunk rajtuk'' -talán pont ez a baj!
Amúgy ez nem igazán notis kérdés, inkább hálózati. Javaslom inkább itt [link] tedd fel a kérdést, és szakértői választ fogsz kapni. -
lordjancso
senior tag
válasz
lordjancso #1876 üzenetére
Olyan kellene amihez ugye van valami irányítópanel is, ugye a tv-out végett és a többi...
-
Rick4
félisten
válasz
lordjancso #1836 üzenetére
de várd meg mások véleményét is, lehet, hogy valaki tud jobbat olcsóbban..
-
Rick4
félisten
válasz
lordjancso #1834 üzenetére
én az acerre szavazok ismét, a procit is többre tartom...a vga meg nem kérdéses....sőt, vehetsz bele még 1 giga memót, mert csak egy modul van most benne, és akkor brutál lesz..
-
Rick4
félisten
válasz
lordjancso #1831 üzenetére
szerintem az acerrel joban jársz, bár kérdés, hogy neked mik a fontosak egy notiban..
-
bigh
csendes tag
válasz
lordjancso #1364 üzenetére
igen ez nagyjából azt jelenti bár laptopba szerintem csak nagyobb processzor igényű alkalmazások tartós használatakor jelentkezik a különbség. hisz ez is alacsony teljesítményen megy míg nincs rá szükség...
talán még egy jó tanács ne is keress normális vga-s kártyát mert ennyi pénzért nem nagyon raknak bele olyata memó meg ugyebár bővíthető
-
amargo
addikt
válasz
lordjancso #1364 üzenetére
Ma még elég sok alkalmazás nem tudja kihazsnálni a 2magot, ezért igan, kb azonos a teljesítmény, de még sem.
Szerintem nézzél inkább valmai hazsnált notit, mert 140e teljesítményt nem kapsz. -
bigh
csendes tag
válasz
lordjancso #1362 üzenetére
hali.
ha ár/értékről beszélünk nem igazán kerülhet szóba egyik noti sem ebben az árkategóriába... mindenesetre [link] szerintem pl. ez egy elég jó kis masina ennyi pénzért. arról nem is beszélve hogy 140k körül normális asztali pc-t se kapsz miből gondolod, hogy notit igen? -
LALA_kiraly
őstag
válasz
lordjancso #1360 üzenetére
Ár/érték-ről volt szó, és az Acer sztem nem érték...
Ami viszonylag olcsó és vehetsz: HP, ASUS, MSI. Mennyi a keret, és milyen elvárásaid lennének? -
szatocs
őstag
válasz
lordjancso #1357 üzenetére
Ár/teljesítmény - ben szerintem a Fujitsu-Siemens, de ár/érték - ben már nem.
-
Macilaci457
őstag
válasz
lordjancso #1357 üzenetére
A HP.
De nem elfogultságból írom, hanem mert nekem az van. -
LALA_kiraly
őstag
válasz
lordjancso #1351 üzenetére
Ajánlanám figyelmedbe a vga-s topicot, esetleg a milyen gépet vegyek topicot.
A vga-ról itt egy kis leírás egy ranglistával: [link]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7710 17,3" Laptop , i7 6820HQ , Quadro M4000M 4GB , 32GB DDR4 , 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest