- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Hívószám-hamisítás
Aktív témák
-
Noobi
tag
Sziasztok!
Van egy számomra ismeretlen márkájú kis retro notim.
FCC ID: FMA 9500 -at találtam az alján, és a googli erre azt adja, hogy ez egy EPS gépezet... ami a későbbi clevo...de találtam utalást Nan tan-ra és Kapok gyártóra is... Valaki véletlenül nem ismeri a típust? Mert szükségem lenne a trackpoint driverére, mivel a windows nem ismeri fel...
Egyébként egy 100MHz-es 486 dx4-es notiról van szó 3,7 MB rammal -
Noobi
tag
Sziasztok!
Most sikerült szereznem egy compaq notebook 100-as masinát Nem tud valaki olyan lelőhelyről ahonnan xp-s drivert tudnék hozzá tölteni? Csak win98-ast találok, de az nem műxik xp-alatt....
Előre is köszönöm! -
Noobi
tag
Sziasztok!
Compaq Notebook 100-as típusú noti 8 megás Trident CyberBlade i7 videokarijához keresnék épkézláb drivert /Xp-re/. A driver genius által leszedett "csomaggal" fagy a gép, és ismeretlen eszköz is van az eszközkezelőben, szóval nem az igazi...
A windows saját driverével + akármilyen verziójú k-lite codec pack-kal még filmet sem lehet rajta nézni, mert iszonyúan szaggat... pedig egy 475 Mhz-es, 192 MB rammal rendelkező gépről van szó... és már x számú codec pakkal produkált szaggatásmentes avi-t....
Szóval tudna nekem ebben segíteni vki? /eddig csak fizetőset láttam/ -
Noobi
tag
válasz tibcsi0407 #11529 üzenetére
Köszi szépen a gyors választ! Ki is próbálom!
-
Noobi
tag
válasz tibcsi0407 #11532 üzenetére
Szia! Köszi a linket, de sajnos nem megy fel az a driver
A GOM player tényleg jobb, de még nem az igazi. -
Noobi
tag
válasz tibcsi0407 #11540 üzenetére
Köszi!
Sajnos nem szimpatizál a gépemmel, mert telepítés után, és minden indítás alkalmával "az mplayer.exe hibát észlelt ezért leállt" hibaüzi fogad.. marad a GOM player. -
Noobi
tag
Sziasztok! Lenne egy nem éppen mindennapi kérdésem.
Valaki véletlenül nem tudja egy T2000-es Toshiba 4 pines adapter csatijának a kiosztását? -
Noobi
tag
válasz KillHates #12114 üzenetére
Köszi Szépen, de nagyon jó ötletet adtál a molex csatival... már besokalltam, fogtam az asztali gépem, és az fdd-ből kihúztam a tápcsatit, aztán rádugtam a notira, vagy füstöl vagy nem .... hát nem füstölt azóta is úgy megy... már csak a hdd-t kellene, hogy felismerje
-
Noobi
tag
válasz KillHates #12116 üzenetére
Asszem bele sem lehet dugni fordítva. DE
12V-tal Kicsit halványnak tűntek a ledek, és az lcd fényereje ...gondoltam egy picit feljebb lépek.... ígyhát megtápláltam (+15)(-)(-)(+15) V-tal /azért megjegyzem, hogy a notinak 18 V van a hátuljára írva / ... így már úgy néz ki "normálisan" műxik, de közben kiderült hogy a cmos error-t a bios akku vezetékének törése miatt írja ki.... és sajnos a biosba is vmikor be tudok lépni, vmikor nem /hivatalosan melyik bill-el is lehet?/ .... de benne sajnos semmilyen lehetőség nincs a hdd paramétereinek megadására. Még a két 486-osomban is van rá lehetőség, ha automatikusan nem ismerné fel. De ebben semmit nem lehet változtatni... pontosabban a semmit valamireSzóval nagyon masszív a gép, és sztem sokmindent kibír, de mivel öreg ezért nagyon szeszélyes... ezt bizonyítja pl az is, hogy vmikor csak harmadjára képes elindulni Első két alkalommal csak az önteszt feléig jut el... mármint a ledek állapotából ítélve... De már megérte szétszedni mert még életemben nem láttam olyan procit mint amilyen ebben van: (m) AMD (c) Intel 1982 Szóval ezek régen barátok voltak?
Most örülök, hogy a 8086-os masinámnál nem kellett szórakozni a vinyó beállításával
-
Noobi
tag
válasz KillHates #12122 üzenetére
Nem is vitatom a tudását, és azt sem ahogy meg van csinálva Persze, hogy egy más kategória... de lesz az is 2-3-4 éves is, mint ahogy az enyém is betöltötte a 1,5-et...
Szal én is megvettem az akkor elérhető legütősebb notit egy Acer Aspire 5920 személyében minden létező extrával felvértezve, 340-es nagyker áron... jelenleg is erről írok... igaz, hogy még mindig veri az összes asztalimat /8db / de piszkál az a gondolat, hogy vajon egy olcsóbb.... Kb 3 kiló, de táskába pakolva töltőjével együtt hurcolászom nap mint nap, használom buszon/vonaton Szal igen én is ilyesmivel "gyúrok"
De ha a Toshibára gondoltál, van tőle könnyebb/nehezebb gépem is Korban rendre: 8086, 286,486-osból van egy 25 és egy 100Mhz-esem, 100-as, 120-as p1, 475-ös amd k6-2... így egyszuszra asszem ennyi -
Noobi
tag
válasz KillHates #12132 üzenetére
Na mostmár mérges vagyok... visszaforrasztottam a bios akku érintkezőjére a vezetéket, indítom, most elsőre indul ... floppyról minden gond nélkül bootol, de ahogy írtad is bekapcsolásnál esc lenyomva, aztán írja, hogy "Check system. Then press [F1] key"... nyomom neki az F1-et és nem csinál semmit F10-re továbblép bootra... Hozzak neki voltaren kenőcsöt?
-
Noobi
tag
Sziasztok! Már megint egy érdekes kérdéssel fordulok hozzátok
Adott egy Digital HiNote Ultra II típusú noti... Sajnos nincs meg hozzá az adapter, és a szokásos 2 pines aljzat helyett 3 érintkezős van rajta... valaki nem tudja a kiosztását? -
Noobi
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem azokhoz, akik láttak már Acer Aspire 5738-as notit belülről...
Ahogy láttam 3 típusú videokarival kapható (intel/ati/nvidia). Namármost a kérdésem a következő lenne: az utóbbi kettőnél a videkari külön m pci expresszes foglalatot kapott-e (azaz cserélhető-e) avagy ezek is rá vannak integrálva az alaplap nyákjára?Előre is köszönöm a választ!
Aktív témák
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Hálózati / IP kamera
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest