- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
Aktív témák
-
Nekem is volt 17"-es notim, meg mindenféle erőgépem is. Aztán ráj9ttem, hogy sokkal olcsóbb az asztali gépet "jó kondiban tartani" mint a notival gyúrni. Most egy ASUS N10Jc-m van, ez elmegy egész nap, van benne minden bizbasz ami kell, csak rettenetesen lassú az Atom... De ez van ha az ember nem akarja a töltőt hurcolni. Persze ha viszek hozzá mindent akkor ez is egy kalap meleg ...r, mert kell vinni a töltőt, a külső DVDRW-t, egy egeret, és egy külső billentyűzetet, mert azokon a kockacukor méretű billentyűkön klimpírozni elég macerás. Most is a kicsi gépről írok, mert nem akarok az ampertemetővel fűteni, meg már a lányok is alszanak. És az sem mindegy, hogy 30W-ot fogyasztok a fórumozáshoz, vagy 300-at
Ui: Az 5920-asra anno én is nagyon be voltam izgulva. Baromi jól felszerelt gép!
-
Ha egyszer a kezedbe vennél egy ilyen gépet azt hiszem átgondolnád a gondolatmeneted...
Nagyon egybe van a masina.
4.81 kilójával nem tartozik a pehelysúlyúak közé... különben is mit akarsz, Te sem egy pillekönnyű R500-assal gyúrsz most!
Duree meg különben is akkora mint Hagrid, és nagyon röhejesen nézne ki ha előkapna egy pinduri netbook-ot és a szafaládé ujjaival azon pilinckázna -
15V legyen a max. amit adsz neki, mert az összes régi Toshiba gép 15V-os volt (csak mostanság a "kamu"Toshibák mennek 19V-ról)
A BIOS-ba úgy kell belépni, hogy bekapcsoláskor rátehénkedsz az ESC-re majd mikor hőbörög a gép, akkor megnyomod az F1-et.
Úgy tudom egy ideig az AMD volt az Intel egyik legnagyobb beszállítója. -
Upsz! Jegyezd meg, hogy hogy van rajta! Csak egyszer fogod fordítva feldugni
Ha az 5V-os ágon megkapja a 12V-ot akkor finító lesz a gépnek. Kár lenne a muzeális darabért.
A vinyót nem fogja felismerni. Abban az időben még kézzel kellett beállítani a HEAD/SECTOR/TRACK számokat. Úgyhogy csavarhúzó, kiszed, GOOGLE, felír, visszarak, bepötyög
Az AUTODETECT csak később 386-os időkben terjedt el.
-
ChuckyOsb
aktív tag
Hello!
Neked is csak a driver geniust tudom ajánlani. Driver problémákat 80 %-ban megoldja.
Driver Genius
Aktív témák
Hirdetés
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7710 17,3" Laptop , i7 6820HQ , Quadro M4000M 4GB , 32GB DDR4 , 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Napirajz könyv
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest