- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
Aktív témák
-
Köszi a választ,de nekem valamiért nem jó,semmit se csinál.Egyszerüen nem tom beállitani már vagy 5órája kinlodok vele.Aki tudja hogy mit kell tegyek lépésröl lépésre,hogy müködjön a Wifi egy lenovo R60as gépen,az légyszi írja le...Már szedtem le drivert is,meg az elején is elvileg bevagy kapcsolva,biosba is engedélyezve van.nem tudom mit kell csináljak,Jelenleg vista van a gépen mert win7drivert nem találtam,xp-én meg ugyan ugy nem tudtam megcsinálni a wifit,azért raktam rá vistát-Aki tud segitsen légyszi
-
kendeee
aktív tag
Igaza van mondjuk a kollégának. Amit én tudok (nem google szinten csak gondolom):
az IBM-et felvásárolta a Lenovo, megvették az addigi ibm által kidolgozott fejlesztéseket.
Rápattintották a Lenovo feliratokat az IBM gépekre és mehetett piacra. Na most azok a tervek/fejlesztések lassan elfogynak, és a piacra kerülő lenovo-k is egy gagyi kínai cuccok lesznek.(én így gondolom)
De még nem tartunk ott, az acer pedig nem a legtutibb gyártó, akárhonnan is nézzük. Ha azt választaná a kedves vásárló, tényleg kérjen rá 3 évet, és ha időközben megdöglene cseréltesse be újabb modell-re.
De nézzük GMA felől a dolgokat: nem fog elfüstölni az tuti, az nvidiában már nem vagyok biztos.....
A tömeggyártás tesz a minőségre, tisztelet a kivételnek. -
zdanee
őstag
GPU-t az eszaki hidba integralnak. Ha a deli hid szall el (ami ritka, mert kevesbe melegszik), se hang, se usb, se halokartya, se wifi, se sata/ide. De ha raguglizol a fent megadott modellre, 128 megas Ati 9700-et irnak hozza es 2004-es gyartast. Ami mellesleg van olyan forrofeju, hogy el tudom kepzelni, hogy leolvad.
-
Eazy
csendes tag
Igen, olvastam azokat, ám mivel kb. fél éves a gép, nem vagyok benne biztos, hogy ennyi idő alatt a porosodás ekkora gázt okozna. Azért 93 fok az 93 fok...
Megpróbálom akkor az új rendszert is.
Kitisztítanám én a ventit amúgy, csak akkor a szétbontás garivesztéssel is járna... -
arpadpapa
csendes tag
A notebookomon rajta van a vista home premium, s a merevlemezen van egy recovery partició helyreállításhoz. Olvastam, hogy ehhez a fajtához (Acer Aspire 9920) xp-t nem érdemes feltenni, mert a geforce 8600M GT videókártyájához nincs xp-s driver.
Okszi, kiegyezem ezzel, bár írják, hogy van mód rá, hogy felmenjen, kicsit át kell variálni, de ezt úgyse tudom meggyártani, ezért inkább marad a vista, amit viszont újra szeretnék rakni, mert az előttem használó kissé lelakta...
Tudnál abban segíteni, hogy ha nincs lemezem, csak ez a recovery gyári partició, akkor hogyan is lehetne a vistát újrahúzni? Xp-ben vagyok járatos csak...
Kicsit utánaolvastam, annyit megértettem, hogy ki kell írni dvd-re az adatokat, de ez az, amit nem tudok, hogyan kell?
Gondolom, ha megvan a dvd, már csak bootolni kell vele, mint xp-nél, s a többi adja magát?
Please, ebben is help, thanx! -
Onizuka
tag
Ez még talán rendben is lenne, de én ha lehet szeretném kicsit olcsóbban megúszni a dolgot. ugyanabban az üzletben, amit te is írtál, van olyan, hogy 19 volt (amilyen az enyém is)
illetve 4,7amperes -az enyém viszont csak 3,42 amperes. A boltos azt mondta, hogy nem gond a nagyobb amperes, de én nem értek hozzá. Így van ez valójában?
Másrészt olyat ír, hogy 2,5 és 5,5 DC dugó van hozzá. Én hogyan tudom megnézni, hogy az enyém milyen? -
Happy187
tag
Közben sikerült találnom egy oldalt, ahol kiderült, hogy ami pl az Acernél Glaretype, azt az MSI-nél ACV-nek hívják (Amazing Crystal Vision). Szóval tükröződik valamennyit, de azért megpróbálok valamelyik boltban keríteni egy ilyen kijelzővel rendelkező példányt, és megnézni élőben. Köszönöm a segítséget!
-
bence78
aktív tag
-
SunBreeze
aktív tag
oks, köszönöm a segítségedet, nélküled nem kaptam volna szét a monitorom, hanem vittem volna pestre
amúgy van még két hibája a gépemnek
szegény már 3 éves és a halálán van kb
1) ha megmozdítom néha kikapcsol, (megütöm egy kicsit, vagy felemelem vagy leteszem magamról) - de nem minden esetben. pl ha most direkt ütögetem nem kapcsol ki.
ez valami kontakt hiba lehet?2) a ki-be kapcsolója nehezen működik. lehet hogy elkoszolódott vagy elkopott?
-
-
SunBreeze
aktív tag
köszi, így felbátorodtam és szétszereltem
de még szükségem lenne egy kis segétségre:
ott tartok hogy mindenhol lepattintottam alul is (nagy nehezen) de mégsem tudom levenni a keretet és megvizsgálni hogy is működik ez a kütyü. mit kell csinálni hogy mégis le lehessen venni a keretet? ( valamitől feszül, olyan mintha a ez a műanyag keret a foglalatban is benne van (abban a foglalatban ahol hajlik a monitor))köszi
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- VoLTE/VoWiFi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest