- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
ozz
tag
válasz
köszörü #36423 üzenetére
"az elsö ujrainditás elött arrol telepits mindent lehet hogy ugy menni fog"
ezt pontosan mikor is kéne csinálni? nem tiszta teljesen.a helyzet az hogy a win7 felinstallálodik, aztán ugye van egy újraindítás, utána még a telepítő megy , meglehet adni az idő zónákat a bejelentkező nevet, meg a frissítések beállításait, majd ezután is van egy újra indítás és emlékeim szerint innen purcan ki.
Köszönöm a türelmet és a segítséget
-
ozz
tag
válasz
köszörü #36421 üzenetére
gyorsban körbenéztem egyenlőre nem találtam sehol win 7 enterprise x64. még keresek.
Viszont ami nekem van win7 rtm az 9in1-ben ha jol emlékszem abban minden win7 benne van home, pro, ultimate 32/64 is.(gyanitom enterprise nincs benne)
Elvileg ezt próbáltam feltenni csak a pro változatot ez más gépeken simán megy egy 1 éves asus-on is. Azert furcsa nekem hogy ezen nem!win 7 x64 drv lemez. pontosan milyen lemez ez?
most nincs előttem de én csak egy driver lemezt kaptam. meg a gépen egy free dos-t -
ozz
tag
válasz
kendeee #36419 üzenetére
Nem vagyok annyira jártas a témában... megszívtam mert rátettem nem eredetit erre be a szervizbe ott gondolom lenyomták a winyot, majd tettek rá próba változatot. Más galibát nem tudok okozni ha próbálgatom a nem eredetit feltenni, értem ez alatt hogy utána felteszek megint egy proba verziót akkor minden okés lesz nem fog ujra indulgatni. Ugye?
Kérdés mi történik ha egy próba verziót ha létezik egyáltalán 64bites belőle felteszek és megokosítom? akkor is kipurcan majd?
Ki lehet ezt játszani hogy ne eredetit kelljen venni rá?
Nagyon szépen köszönöm a válaszod és segítséged
-
ozz
tag
Sziasztok!
Van egy ismerősömnek egy Asus K43e notebook-ja, amire feldobtam egy win7 RTM-et ennek következtében az install befejezése után az első indítás megkezdésénél az asus logós képernyő után mindig újraindul!
Ha egy olyan win7 van fent ami a microsoft oldaláról van 30napos verzió az teljesen jó, én azt hallottam ez valami védelmi funkciója ennek a tipusnak.Hallottatok már ilyenről? Mi lehet ennek a megoldása?
A win7 RTM elvileg jó mert más gépen nincs vele gond.ha tudtok segítsetek
köszi -
ozz
tag
sziasztok
egy kérdésem lenne, szerintetek használható az ASUS Fast Boot Utility? ér valamit?
köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpársportok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Háztartási gépek
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest