- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Aktív témák
-
kendeee
aktív tag
válasz
Forza_JUVE #33165 üzenetére
Ez már jobb egy fokkal. Sajnos ezt a modelt nem ismerem, mivel még összesen csak 2db ilyen töltőm volt, de arra törekedtem, hogy bármilyen notit vigyen.
Ha kevés az Amper, a gép kikapcsolhat menet közben. Példa: szépen beboot-ol, majd teszel be egy dvd filmet és amint felpörög a lemez lekapcsol a masina
Én az orosz módszert szoktam követni: megtapogatom, felemelem-->legyen súlya, ha leejtem ne törjön szilánkokra (ha érted mire gondolok)
-
kendeee
aktív tag
válasz
Forza_JUVE #33156 üzenetére
Jobb lenne egy olyan, ami tud 5A-t 20V-nál. A 4A nem biztos, hogy elegendő.
Én ilyet vettem ezelőtt 2 éve:ansmann dc/dc converter
model: 2173Ha jól emlékszem 4500Ft volt.
Itt 20V-on 6Ampert tud és 90W
Sajnos ahogy nézegetem, már nem forgalmazzák.
Vagy egy diesel batár kell, vagy egy külön akksi
2*2 óra laptop akku feltöltéssel a 44Ah-s varta akkut lekapta csutkára a kis 1,4L seat-omban.
-
válasz
Forza_JUVE #16834 üzenetére
Dióhéjban, nagy vonalakban így képzeld el:
A Vista, és a Windows 7 azért "használ" több ramot, mert van egy olyan funkciójuk, ami a gyakran használt programokat (statisztika alapján nézi) előtölti a memóriába (SuperFetch). Ez azért jó, mert aztán onnét előhívva gyorsan meg lehet nyitni az adott programokat.
Viszont ehhez nyilván azért kell némi (2-4GB) ram.Az XP-nél más a helyzet, megjelenésekor még borzasztó drága volt a memória, (régen 256-512KB-nál több nem nagyon volt a gépekben) ott inkább az a jellemző, h amit nem használunk, azt "kilapozza" a memóriából a merevlemezre, hogy a memóriából mindig legyen szabad minél több. Aztán ha indítani akarunk valamit, a merevlemez lapozófájlából kell visszatöltenie a ramba a "kilapozott" részeket.
Aztán mikor a memória ára lecsökkent, az emberek szépen elkezdték a lapozófájlt kikapcsolni, és inkább vettek a gépükbe még 1-2GB ramot.Az a noti szörnyű lassú procival van szerelve, ha csak netezel vele, tényleg nem kell több ram bele. Bár attól függ, mennyi ablakot nyitsz meg egyszerre a böngészőben, de hát nyilván úgyis észreveszed, ha esetleg lelassul a gép az esetleges memóriahiány miatt.
De ezt nem hiszem. -
válasz
Forza_JUVE #16827 üzenetére
Hát nem biztos, h illene lennie újabbnak, ez nem egy olyan kategóriájú noti, ami folyamatos upgradet igényelne.
Inkább vegyél bele még egy giga ramot, ha úgy érzed kevés a meglevő 1GB. Ha csak egy ram modul fér bele, akkor meg cseréld ki egy kétgigásra.
Jobb ötletem nincs. -
RedWing
aktív tag
válasz
Forza_JUVE #16820 üzenetére
Valószínűleg egy BIOS frissítés megoldja a problémát.
szerk.: Ahogy Thunderzolee is írta, a biosban kell lennie! Ha nincs, akkor kell egy frissítés.
-
válasz
Forza_JUVE #16820 üzenetére
BIOS-ban biztos nincs ilyen opció?
Ott szokott ez lenni. -
ChrYsler
aktív tag
válasz
Forza_JUVE #16182 üzenetére
Akkor nem is a Tiéd a masina?
Valószínűleg op.rendszerbeli gond van, ezért is működik BIOS-ban rendesen. Esetleg csökkentett módban még megnézheted, hogy ott hogyan viselkedik.
ChrYsler
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
Forza_JUVE #16158 üzenetére
Szia!
Ha garis, akkor szerviz, ha nem, akkor meg valószínűleg szintén szerviz.
BIOS-nál nem tudod kipróbálni valahogy? (Pl. boot sorrend változtatásnál, ha +/- -szal kell)ChrYsler
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vicces videók
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo 3DS és DS topic
- Futás, futópályák
- Home server / házi szerver építése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Huawei P30 Lite 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest