- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Aktív témák
-
ramrit
tag
válasz
Dell XPS #43102 üzenetére
Jelen pillanatban az a gáz hogy a pörög a fekete képernyö,mintha a linuxot telepitené,ujraindul a gép vagy 30x de nem akarja befejezni,mintha minden ismétlödne újra és újra. Mindegy nekem hogy rajtamarad e valahol a linux,de sehol sem vagyok eddig. A srác az üzletben valami bill.kombinációval elinditotta a win8 telepitöt, ez mi lehet???
Ezt irja eddig: loading kiwi oem boot-system...és megáll, újra meg újra inditgatja magát,valami hülye számsorozat az elején van,de szinte semmi sem történik...
-
nappa
tag
válasz
Dell XPS #43021 üzenetére
persze nézem folyamatosan a hőmérsékletet.
hát pár óra használat után de semmi játék csak net meg letöltés meg zene meg ilyenek ilyen hőfokot mutat:proci: 58-60fok
magok:58-65ig változó
gpu: most épp 58fok körül vanegy 3magos amd N830-as proci van benne és a vga egy ati 5470
és nekem ezek a hőfokok igy sima használothoz kicsit soknak tűnik és milyen lenne ha elkezdenék játszani?
pedig most pasztáztam újra a procit is meg a gpu-t is.. mert tegnap vettem csak a gépet és mikor vettem akkor olyan 70fok körül volt a proci
-
rizso
addikt
-
Gubu0101
veterán
válasz
Dell XPS #42922 üzenetére
Megoldás az itthoni dologra gondoltam,de még egy nyamvadt floppy meghajtó sincs benne(venni nem fogok külsőt)amivel talán sikerült volna.Gyártó honlapján meg gyári szám alapján nem találtam hozzá recovery disket vagy mit.Amivel elméletileg helyre lehetne hozni,persze lemezt meg kell rendelni tőlük nem tudom milyen áron.
Írtam Bios-os fórumba is,de ott egy lélek sincs.Úgy hogy pár helyre még mentem írogatni.
Teszem hozzá,nem ez volt az első Bios frissítésem,de ezzel most rá faragtam,ráadásul most vettem gépet pár napja
Na de nem lenne egy szervíznek se ez nagy falat,főleg hogy fel vannak ilyenre is készülve(remélhetőleg)
-
Gubu0101
veterán
válasz
Dell XPS #42917 üzenetére
Könnyen,vettem egy kijelző törött laptopot,vettem bele kijelzőt,de töltő nem volt,rendeltem azt is,lcd-t bele raktam,+ 1 hét,mire el tudtam indítani gépet ram miatt.Úgy hogy kb 3 hétre vásárlás után tudtam meg hogy ilyen gond van lcd-vel.Szervíz vissza dobta dobta lapost hogy alaplap hiba,javíthatatlan és rendelni se tudnak hozzá alaplapot,úgy hogy buktam -25.Panelt kéz alól vettem,nem hivatalos kereskedőtől,ráadásul itt aprón
-
-
-
-
Vanek Eduard
tag
válasz
Dell XPS #42861 üzenetére
Szevasz!
Bocs az eltűnésért, de menni kellett dolgozni. Úgy döntöttem, hogy leállítom, és mikor hazajövök, folytatom. Köszönöm a felajánlást, de tökéletesen működik, a Win 7 robog. Bekapcsoltam, folytatta a bootot, és most sokadik programfeltevés után is tökéletes.
Köszönöm a segítséget! -
sea
tag
válasz
Dell XPS #42876 üzenetére
Sziasztok!Lenovo G580 vásárlását megelőző utolsó kérdésem lenne.
Elég-e vajon win 7-hez(később esetleg win 8-hoz), itthoni átlagos felhasználásra+némi játékra a 4gb RAM? Vagy esetleg érdemes többel kérni?(én a mai napig XP-t használtam,ezért nem tudom).
Esetleg később is lehet bármikor bővíteni a garancia elvesztése nélkül? Vagy csak Lenovo szervízben?
És mi a helyzet az ssd-vel? Bele tudom tenni gari elvesztés nélkül? Vagy csak szintén szervízben?Köszönöm előre is!
-
-
-
Dell XPS
veterán
válasz
Dell XPS #42832 üzenetére
1. Boot pqmagic--> töröld az összes partíciót
2. Boot xp cd -->recovery consol--> fdisc /fixmbr
3. Reboot xp cd-->xp telepít
Így minden előző telepítést leszedtél, van egy üres partícionálatlan HDD-éd. Már csak az a kérdés hogy az előző OS-en voltak-e fontos dolgok számodra. Linux és XP is megy csak előbb az XP-t kellene felrakni.... -
-
-
fracture333
aktív tag
válasz
Dell XPS #42750 üzenetére
it s similar to D3 in some ways. for example they are both hack-and-slash games, but that s about it. torchlight 2 uses the old torchlight 1 engine, just a little upgraded version of it. the devs said, and let me quote here - "torchlight 2 uses the original torchlight 1 engine therefore it should run smoothly on your old laptops, you dont need to upgrade your config to enjoy our next installment of Torchlight." now, im about to buy a subnotebook, i d like to buy a thinkpad x200 or a HP 2530p. both machines are great, at least for the purposes i want a laptop for. it would be a nice addition if it runs torchlight 2 smoothly, but i dont know how the original torchlight ran on the laptops i mentioned previously. besides TL2 will include multiplayer, which increases the system requirements becouse of the amount of players that can be in the same server (max 6 players) at the same time. im a little concerned about it, couse if all the 6 players cast spells on the screen my FPS can drop drastically, thats the second reason i asked if TL2 runs smoothly on the previously mentioned laptops.
-
Nemesys
tag
válasz
Dell XPS #42715 üzenetére
Igen még csinálja de már nem kell kopogtatni és gyakoribb ha "játékmeleg" sőt inkább csak akkor.
Köszönöm az akksival kapcsolatos infófrissítést. Nem tudom már hol és mikor hallottam a teóriámat.Akkor lemerítem teljesen és kipróbálom utána. Ha azt a maradék kb 2%-ot kiszedem belőle a BIOS-ban vagy a bootscreen-en az jó vagy inkább ne?
-
Nemesys
tag
válasz
Dell XPS #42710 üzenetére
Úgy tudom nem szeretik a teljes merítést. /Bár szerintem akkor kéne valami védelemnek lennie bennük/ A másik amit tudok az akksikról, hogy ha asztali gépként van használva a gép akkor feltöltve, kivéve kell tárolni kb havonta kétszer lemeríteni, feltölteni. Én használom néha és ha már merült akkor le is szoktam valamennyire meríteni. hetente kb 2x igaz nem teljesen pont emiatt a probléma miatt mert egy idő után elhal szegény...
.
/Szerk.:/
A kijelző meg vibrál és talán cicereg is néha úgy ahogy írtam. Nem lehet, hogy csak kontakt vagy szakadás? Mert szerintem valaki szétszedte és fxszul rakta össze /már bocsánat/ mert régen csattant néha kinyitásnál és becsukásnál. Mióta szétszedtem azóta nem csinálja. -
spiritex
veterán
válasz
Dell XPS #42712 üzenetére
Azt hittem alig van a piacon fényes kijelzős, ezért tettem fel így a kérdést, de akkor már bizakodóbb vagyok! Újat szeretnék, ASUS, DELL, HP, COMPAQ, SAMSUNG, TOSHIBA esetleg LENOVO márkák jöhetnek szóba. Köszi előre is!
Hol lehet egyáltalán kijelző típusra és felületre keresni? Mert az általam ismert webshop-ok csak a méretet engedik szűkíteni, a technológiát és a felületet sajnos nem. Pedig az sem mindegy, hogy lcd, lcd ips, lcd led stb, de ezek annyira nem érdekelnek, inkább a felület.
-
Nemesys
tag
válasz
Dell XPS #42706 üzenetére
Igen még meg is van sajnos. Kihúztam a képernyő kábeleit kitakarítottam és visszadugtam, Az első felmelegedésig hibátlan is volt. Most akkor csinálja ha bemelegszik és akkor is elég neki egy kissebb "sokk" értsd pl: Ctrl alt del mert fehér FSC-s logon screen-em van és attól helyreáll.
Egy letöltött Widget szerint 84-es az akksi. Ha maxolom az élettartamot szerintem bírja a 2.5 órát. Ami a beállításokat illeti hiába nyomatom a 3650-el és full CPU-val még úgy is akad és lefele csak rosszabb. Viszonyításképp kábelen a 3200 simán viszi a full hd-t 2x500-as CPU-val is szerintem de 2x1,1-en(félgáz kb) biztos. -
Buster17
addikt
válasz
Dell XPS #42702 üzenetére
Ez jó lesz? 0,5 vastag elég?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 5
- Drum 'n' bass
- Kutya topik
- OLED monitor topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Realme GT 2 - aláírjuk
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest