- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Garmin topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
-
nussa5
aktív tag
válasz
flash- #48324 üzenetére
Innen próbáld meg az AMD SATA AHCI controller -t feltelepíteni.
-
ravail
senior tag
válasz
flash- #48324 üzenetére
Jó napot Mindenkinek!
Szia!
Mivel nem sok veszíteni valód van az újratelepítés előtt, azt javaslom, olvasd el ezt, és a benne lírtakat csináld meg. Én még win7-tel nem próbáltam, de tudtommal a hardver visszazárás itt is működik ezzel. Egy próbát megér, hátha elkerülhető az újratelepítés, és működni fog így is jól.
Sok sikert! -
-
ravail
senior tag
válasz
flash- #44834 üzenetére
Szia! Én Asusban cseréltem. Ott nem kellett megadni semit. Esetleg BIOS frissítés és természetesen BIOS reset. Mást nem tettem, és kifogástalanul működik. Azt, hogy más típusoknál hogy van, nem tudom, lehet kivétel, de valószínűleg a "gyárilag" összehangolt alaplap, a hozzá tartozó BIOS-sal menni fog. Valószínűleg.
-
Dell XPS
veterán
válasz
flash- #42875 üzenetére
Megalakulásukat kővetően nyolc éve ismerem Őket, laptop javítással foglalkoznak. Régebben nem örültek volna egy ilyen kérdésnek, de már annyira megváltozott a cég arculata, hogy semmi nem elképzelhetetlen. A Nyugati közelsége miatt ajánlottam......
Szerk: a billentyűzet kiszereléséhez kell?
-
Dell XPS
veterán
válasz
flash- #42869 üzenetére
Szia,
Laptopcity....Visegrádi u. szerintem hívd fel előtte Őket.
-
Kbali
nagyúr
-
eketomy
senior tag
válasz
flash- #35061 üzenetére
Routeren már hallottam wan portról (azaz amire a netkábelt kell csatlakoztatni), de notebook-on őszintén mondom fogalmam nincs mi lehet az, talán a hálózati kártya lehet, sztem arra gondolsz!
egyébként arra szolgál hogy kábelen keresztül netre tudj csatlakozni, legalábbis a routeren a wan portba kell dugni az internet kábelt, mert az biztosít a világhálóra elérést, szal a notiban is ha eltér a hálókártyától akkor valami ilyesmi szerepe lehet! -
válasz
flash- #12161 üzenetére
Szerintem ne is próbálkozzatok az XP-vel. Nem fogtok tudni hozzá szerezni rendes meghajtó programokat. Egy csomó extra dolog így elveszik. Előbb már leírtam.
Valóban SATA probléma, az nLITE programmal tudjátok beleintegrálni a WinXP boot CD-jébe. Letölteni meg vagy az Inteltől vagy az AMD-től tudjátok.
Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Garmin topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro M4 16Gb 500Gb
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest