- Netfone
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Vanek Eduard
tag
válasz
Dell XPS #43226 üzenetére
A driver nem volt oly friss, hogy ezt a kódot venni tudta volna, egyszerűen nem ajánlotta fel. A net egy eldugott sarkában találtam egy frissítést és felraktam. Láss csodát!
Ezen felbuzdulva arra gondoltam, hogy fejlesztem ezt a kis masinát, csak azt nem tudom, megéri-e? Azt már látom, hogy procit nem érdemes, mert akkor alaplapot is kellene cserélni, de tennék bele még memóriát meg egy nagyobb vinyót, had örüljön a gyerek. Szerintetek mennyiért érdemes elmenni ezek ügyében? -
Vanek Eduard
tag
Jó reggelt!
Ne múljon el nap a nyomorom nélkül!
Egy laptopot újra húztam XP-vel. Minden működik, tök jó, csak: a lakásban működik egy router (ASUS, semmi gond vele), eddig minden kütyü, ami megfordult itt látta, rá tudott csatlakozni a megfelelő jelszóval. Ez a laptop is látja, de nem tudja fogadni róla az infót. Nem tudja bejelentkeztetni a hálózatba (szó szerint ezt üzeni). Valami tanúsítványt is kér. Ha megadom a jelszót, akkor sem hajlandó fogadni a az infókat WEP jelszóval védett a router.
Az XP saját csatlakozó progiját használom. Esetleg másikat kellene? Melyiket? -
Vanek Eduard
tag
ISmét jóreggelt!
Toshiba Satellite Pro M10 laptophoz milyen típusú töltő kell? Illetve esetleg van valakinek használt de jó eladó? Persze óóóóóóóóóócsóóóóóóóóóóóóóó.
Előre is... -
Vanek Eduard
tag
válasz
Dell XPS #42861 üzenetére
Szevasz!
Bocs az eltűnésért, de menni kellett dolgozni. Úgy döntöttem, hogy leállítom, és mikor hazajövök, folytatom. Köszönöm a felajánlást, de tökéletesen működik, a Win 7 robog. Bekapcsoltam, folytatta a bootot, és most sokadik programfeltevés után is tökéletes.
Köszönöm a segítséget! -
Vanek Eduard
tag
válasz
Vanek Eduard #42856 üzenetére
most már 45, újraindítom manuálisan
-
-
Vanek Eduard
tag
Jóreggelt!!
Szerintetek az normális, hogy a WIN 7 Home Premium installálásánál a végefelé, amikor véglegesíti a beállításokat 20 percig csak véglegesít? Egy laptopon? -
-
Vanek Eduard
tag
Eljutottam odáig, hogy az USB-ről win-t tudok bootolni, de amikor a partícióválasztáshoz érek egyiket sem szereti, de nem is ajánlja fel az új partíció létrehozását vagy a meglévő formázását.
innen hogyan tovább???? -
Vanek Eduard
tag
Sziasztok!
Linuxos kis netbookra szeretnék win xp-t telepíteni. Nincs rajta optikai csak pen. Elindíthatom a telepítést minden gond nélkül vagy trükközni kell valamit? Azt szeretném, hogy a win xp fusson akár választhatóan, akár rögvest, csak lafagyást nem szeretnék.
Ha rossz helyen kopogtatok, kérlek, irányítsatok a jó topikra!
Előre is kösz! -
Vanek Eduard
tag
Sziasztok!
Lehet, nem ide kell, de akkor irányítsatok a jó helyre: Toshiba Satellite Pro M10-hez keresek cd/dvd meghajtót. Találtam egy ilyen jelűt: ts-l632h. Ez kompatibilis lehet a laptoppal?
Előre is kösz a választ!
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5430 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest