- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
van olyan dell, amiben az nvidia quadro karija van, az enyémben viszont 965ös intel. de mint mondottam vala, ez egy céges cucc, amit gyakran hurcolászok magammal, akár külföldre is, repülőn pedig márcsak a csomagok száma miatt sem mindegy, hogy 1 vagy két notit viszek.
de ne ezen vitázzunk, ha lehet.
-
-
Szia!
Az eladó:
újonc de nagyon régi a reg-je.
Értékelése a megbízhatósági listán:
Xyron-nak 0 pozitív értékelése van és nincsen negativ értékelése a fórumon!
Beszéld meg vele a részleteket, nem tartom reménytelennek a bizniszt.A gép:
Nagy, nehéz, forró, sokat zabál, viszonylag macerás az alkatrész beszerzés (XPS-hez)
De qrva jó gép! Akinek ilyen van, az megamájer! -
Inkább más. Van ahol az 1.5 GHz-es Dothan-t porba alázza, másik szituban, meg olyan lassú, hogy szinte pixelenként jeleníti meg a tesztprogram ablakát. Úgy vettem észre hiába állítom teljesítmény centrikusra a gépet, nem hatja meg, lemegy valami nagyon energiatakarékos állapotba.
-
Én is ezt javasolnám. A teljes lemerítéses ciklus néhány havonta való megismétlése is nagyon fontos. Bizonyos gyártóknak van akku kalibráló szoftverük is, de univerzális is megteszi. Ami a lényeg, hogy a Vinfos energia gazdálkodását ki kell iktatni, és megdögleszteni a gépet, majd egy huzamban töltve feltölteni megint. Lehet közben bekapcsolva is a gép, nem számít. A töltőáramkör az alaplap működésétől teljesen független.
-
-
arpadpapa
csendes tag
Ez a lemez már sok notebookra felment minden probléma nélkül. Van még 3 másfajta is, de azok se műxenek. Nem ad opciót arra, hogy cd-ről bootoljak. Az USB stickemen lévő xp-m lesz a ludas, mert eddig működött a kisebb notebookomon, és most ott se, most próbáltam ki. Csinálok egy újat, megpróbálom azzal.
Hogy létezik, hogy egy DVD íróval ellátott notebook nem ad opciót arra, hogy cd-ről lehessen bootolni??? nekem ez nagyon magas!
Köszi -
arpadpapa
csendes tag
Thanx, Duree!
Először kipróbálom ezt az Xp-s változatot a Geforce xp driverrel, amit az előtted szóló ajánlott, hátha jó, mert tul.képpen én xp párti vagyok, csak mivel azt olvastam, hogy nem lehet rá xp-t tenni, ezért fanyalodtam a vistára.
Kérdésem még az volna, hogy a recovery particiót le kell gyalulnom ahhoz, hogy xp-t tegyek a notira, vagy maradhat?
Thanx -
-
Str8 sk8r
őstag
...PLS HELP MY...
-
netmesterke
aktív tag
Szia!
Hát ma már kiborult a bili...Ma lemerítettem az aksiját a Pavilionnak, és nem tölti fel a töltője...11%-on megállt, innen nem megy feljebb 1 órája! Se le, se fel. A Mozilla Firefox fut 4 ablakkal és 65 fok a processzor.....Nem akarom szervízbe vinni, nekem az túl sokáig tart. Hamar-hamar típusú ember vagyokHolnap bemek az üzletbe dolgozni, rem.sikerül elintézni egy cserét. Egy FSC Amilo Pa3553-ra cseréltetem ki. Tudom, az FuSi, de a P szériát jónak tartom....rem az is. Az majdnem 40 ezerrel olcsóbb, kifut egy Vistát is. Nem akarom elhinni hogy ilyen szerencsétlen vagyok.....
-
netmesterke
aktív tag
Szia!
Bocs h ha sértő voltam, nem akartam általánosítani! Csak 3 különböző szervízzel volt dolgom, de egyik se volt teljesen korrekt! Nem tudom, lehet hogy túlreagáltam a dolgot, most úgy néz ki hogy a sebességgel minden okés, alapban 50-60 a proc, normál használat mellett 55-65 fokos a proci. Lehet ez is sok, de nem vészes... -
Yoosku
tag
Értem, és akkor az F8-as variáció esetén leszed mindent a két particióról és nem marad semmi adat rajta és beállítás? Illetve, ha mondjuk a gyári 2db (C, D) partició nem alapbeállításon van, ahogy megcsinálta annó (75-75GB), hanem mondjuk el vannak tolva az arányok, akkor visszaállítja eredetire?
Köszi: Yoosku -
doddencs
senior tag
Akkor tényleg felejtős, ennyit nem ér az egész.
Azért egy ilyen árú notebook, s nem tudom tv-n át nézni :@
Kali:
ez jó leeht? -
FerNandor
őstag
Hi,
elvittük szervízbe és mondta a nő, hogy valószínű hogy ez beállítási hiba, nem hardveres, de bővebbet nem tudott róla mondani, mert nem értett hozzá csak már hallott erről. Hazajöttem kicsit utánanéztem és sikerült beállítani. Biosban volt ilyen, hogy wake up on LAN azt letiltottam és már nem kapcsol be magától -
strar
tag
Szia,
A kép dos-ban is grízes, belépve a biosba szintén látszódik a zajosodás. Kis google-zás után én leginkább azt tartom valószínűnek, hogy maga a panel rossz minőségű/hibás, és már kapcsolatba is léptem az uzleten keresztül a magyar márkabolttal, akik holnapra remélhetőleg megmondják, kicserélik-e a képernyőt vagy az egész laptopot.
Aktív témák
Hirdetés
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Yettel topik
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- Hardcore café
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest