- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
Aktív témák
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
kendeee #30726 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok
De ez teljesen jelentéktelen végső soron a probléma szempontjából
Nekem az a bajom, hogy nem tölt. Az, hogy mennyit akarom tölteni most inszignifikáns. És nem hiszem, hogy OS függése lenne, mert ahogy írtam is, a többi led működik, csak a töltésjelző led nem.
-
Attila8006
aktív tag
válasz
kendeee #30654 üzenetére
itteni tagtol,es megjelenesreis igen korrekt volt!
sot elottem ment fel a netre es a keszuleken levo tag-ot elottempotyogte be,es akkor lattam a sajat szememmel hogy 277nap van meg a garibol..erre ma lekernem,es nincs gari..nem ertem mi lehet ez?az hogy ujra tettem a rendszert? xD mondjuk ez marhasag..de mar nemtudom mire gondoljak xD -
Puma K
nagyúr
válasz
kendeee #30576 üzenetére
Nem jó sajnos... valamint a dedikált Nvidia GPU is eltűnt... és a gép elején lévő kis pöcökkel sem tudom előhozni valamint az "Eszközkezelő"-ben sem látni... hiába nyomok, hogy "Hardver változások keresése", de semmi.
Újra is tettem a Lenovo recovery programjával ami 12 perc alatt újrahúzta a Windows-t driverestül, programostúl, de nem jött elő az Nvidia GPU...
-
Puma K
nagyúr
válasz
kendeee #30573 üzenetére
Hát ő letiltottam amit mondtál (de nem biztos, hogy azt), de nem változott semmi. Viszont elindítottam a webcamera programját és most nincs semmilyen furcsa hang totál csönd van. Közben elindítottam egy videót youtube-on és csak azt hallom amit hallanom kell tehát a zenét.
Ahogy kiléptem a webcamera programjából visszajött a recsegés, sercegés halkan...
Szerinted mi lehet a gond?
-
GaborGh
őstag
válasz
kendeee #30543 üzenetére
1 év után így néz ki...
Hatékonyabb mint egy porszívó"Ezt sajnos nem tudod kiszedni semmilyen "fujkával", csak a szétbontással.
Pont ezen okból nem is veszek 2 év garival notit, mert feleslegesnek találom. Fél évente úgy is ki kell takarítani, átpasztázni."
-Pedig jobban tennéd ha legalább 2 évvel vennél, mert nekem 2 notim is alaplaphibával döglött meg, és 2 éven belül 3 vga csere, ami gar nélkül horribilis ár lett volna...
Egyébként olyat kell venni, ami garivesztés nélkül szétkapható! -
morpheus133
tag
válasz
kendeee #30543 üzenetére
Végül is arra hivatkoztak, hogy ők nem hibát javitottak, hanem karban tartottak, és a port kiszedve pörög a ventillátor -> nem melegszik fel a gép -> nem kapcsolki.
Illetve ez van bent a jótállási feltételben:
A gyártó által előírt rendszeres ellenőrzéseket és karbantartásokat elmulasztották. A készülék üzembe helyezése és karbantartása nem tartozik a jótállási javítási kötelezettségek körébe, ezeket az ügyfél megrendelésére a szerviz külön díjazás ellenében vállalja.Bár azt nem tudták megmondani, hogy hol van leirva hogy kötelező rendszeres ellenőrzéseket és karbantartásokat kell végezni a laptopon.(azaz fizess évente hogy kitakaritsuk)
Illetve az esetet az autók oljacseréjéhez hasonlitották, mondván ott is fizetni kell a garanciális időn belüli olajcseréért. (Mondjuk én ezzel annyiban vitatkoznák, hogy konkrétan ott tudott, hogy a garancia az csak akkor érvényes, ha hivatalos szervizben van elvégezve a KÖTELEZŐ olajcsere mint ahogy a neve is mutatja)
-
Kbali
nagyúr
válasz
kendeee #30502 üzenetére
Miért kéne gurunak lenni egy laptop biosának frissítéséhez? Legyen bedugva a töltő és az meg a konnektorba, oszt a legtöbb gyártótól win alatt 5 perc alatt frissíthető a bios, pont úgy, mint az általad leírt DVD író firmware frissítés. Ha nem szakad meg a tápellátás és merül le az akksi, akkor elrontani nem lehet (feltéve, hogy a pontos géptípusnak megfelelő biost szedte le az ember).
-
Babetta-X
senior tag
válasz
kendeee #30499 üzenetére
A régi DVD író már régóta ilyen volt ez meg amit beletettek le volt tesztelve, sőt ha jól tudom az is lehet, hogy vadi új. A DVD író firmware frissítés nagyon bonyolult művelet? Bár nem tudom mi lehet a gáz.. Esetleg alaplapi lapkészlet frissítés/bios frissítés a laptopban? vagy ezzel nem jutnának előre? Most azon gondolkoztam, hogy Live linux alatt valami más íróval kiírni, hátha az XP kavar valamit, bár erre sem sok esélyt látok.
-
plus44
veterán
válasz
kendeee #30440 üzenetére
Ez a vevőn múlik, aki megvenné a gépemet, mert ha visszaír, akkor ugye le kellene mentenem a a dolgaimat, majd üresen megkapja a gépemet, én meg utána megvenném magamnak az újat (szintén az eladón múlik ez mennyi idő) akkor rápakolnám a cuccokat és vége. Ez lenne a történet.
-
Kbali
nagyúr
válasz
kendeee #30330 üzenetére
Ez nem általános, gyártónként lehetnek eltérések, ill. van pixelhibamentes garancia is (általában plusz pénzért).
Netes rendelés esetén meg szerintem nem kell foglalkozni ezzel, hanem ha nem tetszik, 8 napon belül indoklás nélkül el lehet állni a vásárlástól - majd rendelsz másikat (legfeljebb egy visszaszállítási költség bukta). -
hackeeeee
Jómunkásember
-
TazLeacher
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
kendeee #30289 üzenetére
Hát ilyet nem nagyon csinálnék, ha nem muszáj.
Max kéne valami hely, ahol vállalnak ilyet, bár mondjuk ha nem muszáj, akkor lehet nem "barmoltatnám" szét az akku-t, ha nem muszáj. Jelenleg a 1,5 óra megvan még így is, szerencsére, csak attól félek, hogy ez így szépen lassan tovább fog romlani, mostmár.
Sajna nincs bontott akkum, de akkor ha ez így megy, akkor lehet inkább majd bontott akku kéne.. Vagy inkább cellát kéne cserélni, és akkor ez megállítható? Csak ugye azért, mert mondjuk ha kicserélnek egy cellát, viszont a régebbiek tovább romlanak, akkor ott vagyok, ahol a part szakad.
-
brunzwik
csendes tag
-
-
citromsajt
csendes tag
válasz
kendeee #30000 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Nem lenne gond hogy nekem kéne cserélni az alkatrészt.Azért ebben a formátumban keresem a megoldást mert szegény vagyok mint a templom egere és keresem a módszert hogy a családomat ne rövidítsem meg nagyon anyagilag . A saját típusa nem olcsó számomra ezért jött az ötlet hogy akkor varázsolok valamit.Hogy lehetne vajon csökkenteni ezt a rizikót? Kijelző és kijelző illetve működtető egysége között mi lehet a különbség ? Ha ezt a kérdést sikerülne megoldani akkor könnyebb lenne a választás is !
A fent említett szerkezet egy Asus X50sl. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
kendeee #29646 üzenetére
Azt nem értem, hogy mindenkinek más a megoldás
Ugyanaz a típus rejthet 3 márka 7 féle webcameráját, amire az ASUS kitalálta ezt a PID kód keresős ökörséget, mint megoldás,
amit valszeg nem vettek észre, hogy nem valami felhasználóbarát.A vicces része, hogy nincs nálam a noti, így próbálkozni sem tudok, e-mail-en kellene megoldani.
-
Muerte
addikt
válasz
kendeee #29657 üzenetére
Acernél "normális" ez a hőfok terhelve,sajnos nem a legjobb a hűtésük viszont legalább halk.Volt egy Travelmate-em és egy Aspire 6935-öm ami ugyanezt produkálta.Egyszer a 9600mGT el is füstölt szó szerint
SymbianOS : Azért még ha négy napos is a gép egy komolyabb paszta akár 10˘C is tudna még javítani.Legalábbis nálam ennyit javult mikor a gyári pasztát eltakarítottam.
-
Rush77
aktív tag
válasz
kendeee #29382 üzenetére
Kipróbáltam azt is, ogy legyalulom a JAVA-t és felteszem mind a 32 mind a 64 biteset (erre figyelmeztetés is van a JAVA oldalán).
De semmi.Kezdek kifogyni az ötletekből.
Mert amint megtörténik az autentikálás utána jó.
Ez más gépen nem jött elő pedig ugyanúgy W7 van rajta... -
Rush77
aktív tag
válasz
kendeee #29382 üzenetére
Szia.
Eredeti W7 Pro amit adtak a laptophoz és minden update rajta van.
Próbáltam már IE9-el meg a legújabb Chrome-al is és semmi.
Ami történik az egyszerűen annyi, hogy mondjuk netbanknál amikor kéri az azonosítót akkor szimplán megáll az egér az ablakban (TAB-al tudok ugrálni a mezők közt tehát nem a böngésző hal meg). Ha belépek úgy, hogy TAB-al ugrálok vagy ablakot váltok ALT+TAB-al akkor újra megy minden.
Másik gépen nem tapasztaltam még ilyet. -
Csákk
senior tag
válasz
kendeee #29178 üzenetére
Helyzet az hogy ha benne van az akksi, akkor a töltést kijelzi,
bekapcsoló gomb megnyomásakor,semmi sem történik,nem villan fel,nem pörög fel venti,vinyó,semmi.
Akksi 64% -on volt.
Hosszan nyomtam már a bekapcs. gombot de semmi.Most komolyan, egyik percről a másikra elromlik,csak mert kivettem az akksit ???
üdv.
-
Sheepczx
tag
válasz
kendeee #29180 üzenetére
Biost le tudom tölteni netröl, meg meg is van pendriveon.
A Myhpmini.com-on keresgéltem ott volt régen megoldás csak a forumot köéltöztették és egy csomo dolgot töröltek köztük ezt is...
olyat próbáltam hogy akksi töltö kivesz kihúz és win+B nyomvatartása mellett töltö bedug és bekapcs, de el se kezdi olvasni a pendriveot :S(elvileg az elemkivétel nem használ, de azt is lecsekkolom)
-
Dapro
senior tag
válasz
kendeee #29085 üzenetére
a gép 1 napja van használva(kb egy hete lett vásárolva ausztriaban), csak mivel németországból van ausztrian keresztül igy nehezebb a garancia intézése(meg tudom oldani csak több idő). updateltem a biost már, nvidia legújabb drivere van fent de most pl Rainbow Six Vegas 2 alatt is 99 fok. Érdekes mert tegnap, csinaltam egy stócot a laptop alá, beraktam alá egy szobai ventillatort és maxra kapcsoltam és fujattam vele az alját, de még mindig 99 fok volt a VGA. proci az olyan 80 körül evickél. Lehet, hogy a VGA ventije rossz? Szétszedhetem(nem lattam rajta matricát, de a csavaron fog látszani ha szétszedem nem?)?
Egyszóval mindenképp gariztatás?
-
-
Zsolti1987
aktív tag
válasz
kendeee #28724 üzenetére
Én is azt próbáltam neki ecsetelni, jó lenne, ha leírná, hogy pontosan mi történt vele. Még a bga-tól se biztos, hogy megjavulni, mert törött kijelző és csíkos kép, és még melegszik is nagyon... Valószínű leeshetett neki. (Akkor meg felesleges kijelzőt cserélni, ha halott a lap is.)
Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Cyberpunk 2077
- Okos Otthon / Smart Home
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- 90-es években voltam gyerek
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest