- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Aktív témák
-
kendeee
aktív tag
válasz
Retekegér #30314 üzenetére
Üdv!
Semmi problémát nem jelent, nyugodtam mehet róla. Sokszor van, hogy nem találok gyári akkut adott laposhoz, és ilyen Volt és Amper eltérésben tudom hozzá eszközölni. Egyik se vergődött még..általában egyes dell és hp-k "okostöltője" nem helyettesíthető, de a többi igen.
Hol szakadt, tört meg a kábele a réginek? -
xcbiker
addikt
válasz
Retekegér #17633 üzenetére
működne azzal is, de vigyázz az ilyen kinai utángyártott töltőkkel.
anno én gyári hp-ként, hp feliratozással vettem egy párat aztán kiderült, hogy azt a minimum áramerrősséget sem képes leadni ami csak a töltéshez kell.Csak az volt fura mikor megjött, hogy mindegyik töltőnek ugyanaz volt a gyáriszáma, meg valahogy a súlya sem volt az igazi.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest