- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Aktív témák
-
-
kendeee
aktív tag
válasz
Pulsar #21503 üzenetére
IBM-nek, Compaq/HP-nek sok ilyen progija van, de a legtöbb esteben egy marék sót nem ér az egész. Egyes gyártók beleintegrálják a bios-ba a dolgot, ha az nem segít, akkor ott más probléma megoldást kell nézni. Előző hozzászólásomban leírtam, meg esetleg az akku "sokkolása" felélesztheti az akkut az álmából
-
szatocs
őstag
-
Senser87
tag
válasz
Pulsar #20233 üzenetére
Feltettem a HDSentinelt.
Semmi problémát nem ír. A vinyó seek hangját már beazonosítottam, elvileg halk, nagyon.
Ez a kattogás viszont nemhiszem, hogy a parkolópálya, mert azonnal vissza is áll, ennek nem látom értelmét. Régen csinált még olyant, hogy teljesen leállt a pörgés, akkor igen halk lett a gép, viszont, ha utána akartam csinálni valamit mindig várni kellett. Néha még AutoCad közben is megállt, nah az igazán idegesítő.
De ez a kattogás más, csak kicsapja oldalra, és már vissza is rántja, ezért nem látom értelmét.
És Sentinelben a parkolások száma nem változott, 187, csak. A kattogás többször előfordult azóta. Üresjáratban csinálja.
4,Start/Stop Count,0,99,99,OK (Mindig rendben),000000000624,0,Engedélyezve
10,Spin Retry Count,51,100,100,OK,000000000000,0,Engedélyezve
193,Load/Unload Cycle Count,0,187,187,OK (Mindig rendben),000000009CC1,0,Engedélyezve -
Vares
csendes tag
válasz
Pulsar #18916 üzenetére
Tisztelt Pulsar!
Köszönöm a felvilágosítást, így egyértelmű a dolog
Mondhatnád miért nem kérdeztem meg ott helyben?
Azééért, mert a pult mögött egy nagytüdejű igen mély dekoldázsű szöszi olvasta a szervizlapról a szöveget, kinek minden úján kb. 20-20 centis köröm volt és valószínűleg lenyomott egy 4×100-as váltót a parfümben. Alapból látszott hogy fogalma nincs arról hogy mi áll a szöveg mögött, így meg sem próbáltam megkérdezni.
(egyébként igen dekoratív volt)
Mégegyszer nagyon köszönöm a felvilágosítást!
Üdvözlettel : Vares
-
N@Body
csendes tag
válasz
Pulsar #17996 üzenetére
Szia!
Kíváncsi vagyok, hogy az általad említett új HP gépekhez adnak-e kábelt és arra is, hogy milyet! Azért firtatom kicsit ezt a kérdést, mert az általam másfél éve vásárolt ACER 6935 G laptopon már van ilyen csatlakozó és használni is szeretném, de kábel sehol. Sőt, a mellékelt doksikban sem volt semmi utalás, még az sem, hogy van rajta ilyen! Lehet ez is megelőzte kicsit a korát...
-
bleró
tag
válasz
Pulsar #17911 üzenetére
sikerült megoldani
szóval a dvd irón van egy L alaku pánt.azon egy luk,amibe az irót rögzítő csavarnak bele kell ilesszkednie.Ez elvolt hajolva.És hogy ha ugy raktam bele az irót hogy a csavart is bele csavartam,akkor nem érte el a sata csatit rendesen,és nemlátta a gép.kicsit meghajlítottamam pántot,és most már jó helyre esik a luk is meg az író is.minden ok
-
garu
csendes tag
válasz
Pulsar #17894 üzenetére
a hangja csúnya, mintha szántanék egy traktorral és néha van h nem indul el a gép, mert nem indul el a hűtés (fan error)
a szeriízben azt mondták h nem lehet tisztítani csak cserélni, mert spéci a hűtője a t40-nek. de miután láttam hogy is néz ki nem értettem, hogy miért ne lehetne tisztítani
-
gllacy
csendes tag
válasz
Pulsar #17828 üzenetére
Az a helyzet hogy a ventilátor megyen.Megpróbáltam direktbe (a venti tejes fordulaton süvít) de ugyan úgy szobába 1 perc kint 3-4 percet bír .Lehet hogy valami hőérzékelő ment ki ? A procit és a hűtőborda által összekötött chipeket újra pasztáztam de minden a régi.
Valami ötlet -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Pulsar #17830 üzenetére
I see. Mondtam én, hogy láma kérdés lesz.
Ez nem egészen ide tartozik, de egyébként azt nem tudod, hogy pl. egy PS3 képe hogy fest egy minőségi 19"-os CRT-n (Dell P992)?
Videózás---->SMPlayer-rel próbáltad már? Szerintem ez a a best.
-
Genius007
őstag
válasz
Pulsar #17778 üzenetére
Én értelek, vágom mi az az inverter, nem egy noti - tv - crt monitor, van itt darabokban nyugi.
Viszont te azt nem vágod (vagy talán csak nem akarod) hogy én a tft-met maximális fényerőn, és contraston használtam game alatt, hogy minnél jobban belássak helyekre, stb ... de notin nem lehet állítani a fényerőt mint az asztali tft-n.
Ezért kellene egy progi, amivel ha állítom a dolgokat, akkor 3D alatt is működjön.Na de ha nem tudsz, akkor téma lezárva.
-
Genius007
őstag
válasz
Pulsar #17768 üzenetére
Nem úgy értem, hogy rossz az inverted, nem úgy sötét a kép.
A laptop makulátlan állapotban van, semmi baja.
Úgy értettem, hogy amig ugye 22" asztali Tft-m volt (Samsung) azon ugye lehetett fényerőt állítani, meg minden féle finomságot, de notin ugye nem lehet, és most fura, hogy sötétebb a kép picit, mint amihez én hozzá vagyok szokva.
Ezért is akartam progival, ami félig sikerült is, csak sajnos 3D Game alatt nem világosít semmit, csak windows alatt .... -
csyo
senior tag
válasz
Pulsar #17642 üzenetére
a vistában tudsz recovery dvd-t gyártani, így vissza tudod rakni a vistát, és az összes egyébb kapott szoftware-t is.. a többi probramot meg vagy le tudod szedni a weblapról, vagy pedig úgy gondolták, hogy csk a vista alatt használd.
hogyan csinálom ezt a recovery DVD-t?
nem csináltam még ilyet
-
szatocs
őstag
válasz
Pulsar #17601 üzenetére
Nem még, de azt hogyan kéne? Úgy kezdtem, hogy újraindítom, és nem betöltött win-ből, hanem dvd boot-ból indítom. Csökkentett módot hogyan érem el, és akkor is így "kintről" kellene? Meg akkor is teljes értékűen tudnám telepítés után normál módban indítani?
Ha számít, a gpu dx 9b képes.
-
Studiossrác
aktív tag
-
sssent
senior tag
Akkor majd a szétszerelésnél eldől, hogy mi a gond a maradék két lehetőségből.
''nem lep meg az SMD látványa''
A látványa engem sem, de pl. forrasztgatni ilyesmit már fakezű vagyok. Nemrég nagy igyekezetemben tápkábelt dugtam a modem csatlakozójába. Eléggé megviselte a dolog, de így marad, szerencsére évek óta nem használom.
[Szerkesztve] -
sssent
senior tag
Ha a mozgatásra reagál az utp csatlakozód, akkor biztos kontaktos vhol. Ha nem a pad-ről pattant le, akkor lehet, hogy belül tört meg. Azért először vmi kontakt vacakot érdemes fújni neki, mielőtt ripityára szeded, hátha csak suvickolás kell neki.
Egyébként szétszedni/összerakni nem nagy kunszt, a HMM-be pillantva pár perc minden tapasztalat nélkül. Forrasztgatáshoz azért már célszerszám kell, meg nem árt némi rutin. Aprók azok a vackok nagyon. -
Sipi
addikt
Nyugi. Én meg szétszerelő emberke vagyok, kézügyesség nélkül, össze nem mindig sikerül. Nemrég kezdtem Thinkpadeket szétszedni, és egyre jobban tetszik.
A Support oldalakon részletes leírást, videókat találsz, mit hogyan kell - de egyébként sem túl nehéz majdnem atomjaira bontani. Na jó, az LCD más tészta.
Sipi -
sssent
senior tag
mea culpa, csak benéztem és már járt is a szám.
A gar. kiterjesztésekhez: ugyan nem sok gondom volt az ibm-ekkel, de azért itt is beüt néha a krach. Hasznos tud lenni a 3 év jótállás, amikor véletlenül mégis elfüstöl egy 2,5 éves T40 töltőáramköre, meg meghal a 2 éves T41 usb vezérlője. Persze lehetett volna bontott alaplapot szerezni, barkácsolni, de érted. Egy merevlemezhiba, billentyűzet, táp nyilván nem különösebben gáz garancián kívül sem.
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- EAFC 25
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Egyedi ékszerdobozka
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest