- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
GaborGh
őstag
válasz
Attila8006 #30686 üzenetére
Ezt nem igazán értem, ha csak 3 hónapos a notid akkor nem 277 nap garinak kellene rá lennie, hanem 1000 nap körül, mivel az Inspiron-okra alapból 3 év gar jár tudtommal...
-
kendeee
aktív tag
válasz
Attila8006 #30680 üzenetére
Dell support
Ott van a chat, írj nekik mi a helyzet majd útba igazítanak, hogy mi lehet a probléma...
Ha nem állsz hadilábon az angollal, akkor sikerülni fog kideríteni mi a stájsz.Én ugyanezt eljátszottam egy Hp-val, mert céges selejtezés volt egy cégnél és a password benne maradt a biosban, visszavittem nekik, de nem tudták
Hp: Írtam én nekik hash code-ot meg mindent, néha kicsit elírtunk egymás mellett, majd mire egy kis segítséggel rájött az online szervizes mit kell csinálni meg is voltunk egy óra alatt
Ő feljegyezte a hash kódomat én meg elküldtem az e-maijükre az adás-vételi szerződést/bizonylatot, ők meg a bios passt kiütő kódot. Ennyi.
Adás-vételi ajánlott minden esetben. A vevőnek kell kérni, mert nem fogja senki se felajánlani. Ez egy bizonylat, amivel igazolhatod, hogy törvényesen jutottál hozzá.
Kezdődött a mai nap az olcsó laptopokkal, majd most folytatódik a dell adatbázis összeomlásával. Mi lesz még?
-
horvathd
aktív tag
válasz
Attila8006 #30679 üzenetére
Most az én gépemhez sem írja ki mennyi garancia van hátra, úgyhogy valószínű a rendszerben van a hiba. Próbáld meg később.
-
GaborGh
őstag
válasz
Attila8006 #30676 üzenetére
Eddig ez volt a nap vicce!Ez minden amit tudsz róla, hogy kdavid23??
Hát gratulálok!Te tuti, hogy szop@tsz minket, mert ennyire *d*ót@ senki nem lehet!!!
Ne haragudj, de hány éves vagy???
-
padra
aktív tag
válasz
Attila8006 #30676 üzenetére
Azért küldj neki egy privátot,hogy valami nem stimmel a garival.
-
GaborGh
őstag
válasz
Attila8006 #30669 üzenetére
Elég átb@szás feelingje van a történetnek, mi az, hogy se számla, se garancia, legalább adásvételit írtatok róla?
Srác adatai megvannak, lakcím, telefonszám?Melyik üzletben lett vásárolva?
Hívd fel őket, de inkább a help desket!!!
-
Attila8006
aktív tag
válasz
Attila8006 #30666 üzenetére
sem szamlat sem semmilyen gari papirt nem adott,mondvan hogy neki sem volt,es a service tag alapjan el ra a gari..erre irta be a dell warrianty honlapjan a service tagot es kapta a rendszertol hogy 277nap gari van meg ra.
-
GaborGh
őstag
válasz
Számlát vagy garipapírt nem kaptál???
-
kendeee
aktív tag
válasz
Nekem is azt dobja hogy nincs rá gari.
-
GaborGh
őstag
válasz
Attila8006 #30657 üzenetére
Hívd fel a help desket és azonnal kiderül mi volt a gubanc és van-e rá érvényes garid!
Számlát vagy garipapírt nem kaptál, mert azon rajta van a vásárlás időpontja?!!
-
kendeee
aktív tag
válasz
Attila8006 #30657 üzenetére
Na most a service tag-odat csak simán googlézd be, vajon mit dob rá?
-
kendeee
aktív tag
válasz
Attila8006 #30649 üzenetére
Megbízható emberkétől vetted a készüléket?
-
Muerte
addikt
válasz
Attila8006 #30629 üzenetére
Hát nem a legjobb,azonkivül az a tipus zárt és nem lehet ktakaritani majd.
-
Muerte
addikt
válasz
Attila8006 #30621 üzenetére
Ez az egyetlen hűtőpad ami hatékony is,párat már kipróbáltam[link]
Halk,hatékony,a ventiket bárhova rakhatod az alján így pont a szellőzőnyílásokba fújathatod közvetlenül a levegőt. -
nightmare13
őstag
válasz
Attila8006 #30619 üzenetére
A 46 fokos hdd nem optimális, de ez mint mondtam, az alapvetően nem kedvező hűtésnek köszönhető.
A 80 fok játék alatt nem vészes amúgy, mint mondtam, én csak a hdd-t féltem egyedül.A hűtőpadhoz: figyelj arra, hogy a hűtőpad kialakítása megfelelő legyen, mivel ha akadályozod az alaplégáramlást, előfordulhat, hogy még melegebb lesz a gép a paddal együtt!
-
kendeee
aktív tag
válasz
Attila8006 #30617 üzenetére
A játék közben 80fok-kal nincs semmi talán a 45fokos hdd-vel sincs. Viszont a game megrövidítheti a noti élettartamát.
Egy gyári xbox is 90fok környékén megy game-val. FPU és GPU egyaránt. Azért vannak hűtésmódosítvaEz csak egy elrettentő példa, nem kell aggódnod ha van rajta gari.
-
kendeee
aktív tag
válasz
Attila8006 #30613 üzenetére
A facebook a sok flash meg java miatt meg amúgy is notigyilkos......Dell-el nem lesz gond, de ha lassulást, fagyást, kikapcsolást tapasztalsz vidd vissza.
-
nightmare13
őstag
válasz
Attila8006 #30613 üzenetére
3 év garancia van rá, valószínűleg annyi idő után le is cseréled. Gond lehet belőle, a magas hőmérséklet alapvetően megrövidíti az alkatrészek élettartamát. Amúgy ez még nem vészes hőmérséklet, inkább a vinyó hőmérsékletét kellene csekkolni, annak tényleg nem tesz túl jót a hosszútávú meleg!
-
nightmare13
őstag
válasz
Attila8006 #30611 üzenetére
Ezeknek a Delleknek sajnos nem a legjobb a hűtése, még a gyengébb kiszerelésű notik is melegszenek rendesen, szóval ha így vesszük, akkor kb igen, ennél a típusnál normális ez.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Díszdobozos i5-11300H 16GB QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest