- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
GaborGh
őstag
válasz
morpheus133 #30538 üzenetére
Szerintem téged csúnyán lehúztak, most voltam nemrég szervizben én is és teljesen készségesek voltak, átnézték, kitakarították és újrapasztázták a gépet és 0 ft-omba került!
Mindössze 5db csavart kellett levenni a hátlapról és hozzáférhetővé vált a proci, venti, memória...
Rákérdeztem és mondták, hogy ezeket az egyszerű lépéseket, akár otthon is elvégezhetem garivesztés nélkül!
U.i: Fuji Lifebookom van 3 év garival
Én a helyedben nagy ívben elkerülném ezt a szervizt!
-
nightmare13
őstag
válasz
morpheus133 #30546 üzenetére
Melyik szerviz is volt ez, HP?
-
kendeee
aktív tag
válasz
Gondolom 5000-ért jöttek érte, elvitték, megcsinálták, visszahozzák.
Irreális. Felmerült bennem is a fogyasztóvédelem felvetése nekik. Pont az ilyen cégek miatt kezdtem el saját erőből a javítgatást. Én pl. az autókhoz nem értek, úgy vezetnek meg ahogy akarnak, de erre is van ember, aki legalább olcsóbban dolgozik mint a service és sokkal megbízhatóbb is.
És akkor ne csalódjon az ember a notebook-ban ezek a "fantasztikusan rendes és készséges" 'emberek' miatt. -
nightmare13
őstag
válasz
Én azt ajánlom, hogy vesd fel nekik, hogy kérdezzétek meg róla a fogyaztóvédelmet, mivel a gép állapota hátráltatta a rendeltetésszerű használatot, továbbá te magad a garanciális feltételek miatt nem nyúlhatsz hozzá a géphez, így az ilyen tevékenységek a szervízre hárulnak, akiknek a garanciális idő alatt feladatuk, hogy bármi véletlen hiba esetén vállalják, hogy az adott eszközt működőképes állapotban tartják.
-
kendeee
aktív tag
válasz
morpheus133 #30536 üzenetére
Szia!
Ne haragudj, de meg akarnak vezetni. Ha valami garanciás és nem a megfelelő módon működik, jogos a reklamációd. Állj a sarkadra, mert átvágnak. Biztos vagyok benne, hogy a végén az lesz, hogy csak tisztítani kellett és jó nagy pénzeket kérnek el. Használtan vetted és úgy garanciális, vagy teljesen újként vetted?
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7710 17,3" Laptop , i7 6820HQ , Quadro M4000M 4GB , 32GB DDR4 , 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest