- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Bagira01
veterán
válasz
köszörü #37770 üzenetére
Leteszteltem mindkét ramot, hibátlanok. Viszont úgy néz ki megvan a hiba. Ezt a sípolást csak rádugott usb eszközökkel produkálja. Ha bedugott egérrel és billentyűzettel indítok akkor ez van, ha lehúzom őket és úgy akkor semmi gond, majd win alatt újra bedugom akkor jó. Mi okozhat ilyen problémát?
-
Dzsabba
aktív tag
válasz
köszörü #37666 üzenetére
Úgy néz ki, hogy driver baja volt.
Egy olyan vinyót tettem bele amin már volt egy win7 tiny. Rendben be bootolt,csak az rj45 és az audio- hoz nem volt driver meg ezek szerint a videó kártyához. Felraktam őket és most minden rendben van.Az elemre én is gondoltam, de ha csak könnyen leszedhető részeknél nézem akkor nem látom.Majd rábeszélem magam hogy szét szedjem.
Még egyszer köszi a segítséget.
-
Dzsabba
aktív tag
válasz
köszörü #37657 üzenetére
Nos úgy néz ki, hogy a fénycső nyekkent meg, de raktunk bele egy új lcd panelt
Ezzel most úgy néz ki,hogy minden rendben van. Habár annyi van ,hogy miután betölt a windows (win7 tiny) össze vissza vízszintes vonalak jelennek meg változó mennyiségben de szinte mindig meg fel-fel villan valahol.
Ez lehet amiatt, hogy a videó kártya drivert nem tudtam még felrakni, vagy esetleg valamit rosszul csináltunk az lcd beszerelésekor?Van egy olyan apróság, hogy a bios jelszót kér a belépéshez, de fogalmunk sincs róla,hogy mi az.Esetleg meglehet valahogy kerülni?
-
sirszevenap
addikt
válasz
köszörü #37091 üzenetére
CPU jobb a toshibába, aláírom... de a vga fényévekkel jobb az acerbe, nem igaz hogy te ezt nem látod ha már a számokat nézzük. + acerbe nagyobb a hdd, led es 15'6 os nagyobb felbontású kijelző, újabb jóval és stílusosabb. Ne haragudjon meg senki, de hogy néz ki az a Toshiba????
153. helyezett: Intel Core 2 Duo P8400 3MB
275. Helyezett: 275 AMD Athlon X2 QL-64 1MBNVIDIA Quadro NVS 150M, A HD 42xx-es integrált semmi kártyával egyenlő ami elég gyenge... játszani ha arra támad kedve nem fog. És mire a gyorsabb (?) processor egy hulladék kártya társaságában?
(Bocsánat ha másra kell) Szerintem mint az élet minden területén, mindig fell kell áldozni valamit, ha neki szinte alig gyorsabb proci és gyenge vga kell akkor ok. Viszont ha kicsit lassab viszont játékra már csak csak alkalmas vgaval szerelt gép kell akkor nekem van igazam. Szerintem... És ami azt illeti nem fogja észrevenni a processzor kült... én aztmondom. Most hogy fél percel pl egy tömörítés több lesz, na Istenem. Cserébe kap egy korrektebb vga-t. Nem azrmondom hogy csodát kell várni a 4570től. de azért valjuk be, van akinek elég. és egy szó mint száz, köze nincs ehhez az nvidiához...
A HD4570 pedig ezektől 87%(!) % - al gyorsabb az említett nvidiátol! ( Ahogy mondtam 42xx szintjén van)
-
KDOG
tag
válasz
köszörü #37069 üzenetére
ohh bocs nem vettem észre.
Köszönöm a választ !
Tehát akkor a mezei i3 hőjét kapom csak ? Esetleg i3 jobban melegszik mint egy b950 ? Mert a B950 el szerelt R538 hűtése számomra majdnem olya értékű volt, mint egy Lenovo Thinkpad hűtése... 3 óra kinzás után is langyos sem volt. -
Joe Flake
csendes tag
válasz
köszörü #36920 üzenetére
Szóval az a tipped hogy a vga chip és a borda köze a réz cső talpának találkozásánál egy réz lapka beiktatása ami mind két oldalán pasztázott. Épp most kaptam le róla hogy mégis milyen a pasztázás meg egyebek, hát a proci-nál elég gyászos, megkeményedve meg hasonlók. A vga-nál viszont teljesen egyben maradt rajta a chipen és az viszont bár nem kenhető, de sokkal jobb állapotban mint a proci-nál, olyan mintha ott nem igazán úgy mond "érintkezett" volna a hűtővel, mert míg a prockónál rá van keményedve a paszta a réz csövecske talpára itt viszont olyan mintha sosem kapott volna miközben ott van mind a chipen. Mindenesetre fogom letakarítom a procit meg a chipet, újra pasztázom a cpu-t is a vga-t meg akkor megpróbálom ezzel a lapkás megoldással hátha tudok javítani az állapotán ezzel a módszerrel. A tipped köszönöm! Elválik majd mire jutok vele.
-
MrSealRD
veterán
válasz
köszörü #36724 üzenetére
Hm...jó felvetés. Gap pad csak a memóriákon van. Ez a hűtővel együtt jön le...Kicsit keménynek tűnt ezen kívül semmi. Nem lettek cserélve. Megpróbálok egy ilyen cserét hátha.
Bár nagyon csúnyán néztem a gyártóra azért mert a 4 chipből 2 van teljes fedésben, 2 pedig csak félig....egyszerűen keskenyebb a hűtő azon a szakaszon. Mondjuk eddig nem volt vele gond. Mindenesetre megnézem gap pad cserét. Kösz.A GPU hőmérsékletét sajnos nem jelzi az AIDA64.
-
-
felhasználó2
tag
válasz
köszörü #36473 üzenetére
pont egy perccel előtted sikerült megoldani a problémát . köszönöm szépen ennek ellenére a hasznos segítséget!
-
ozz
tag
válasz
köszörü #36423 üzenetére
"az elsö ujrainditás elött arrol telepits mindent lehet hogy ugy menni fog"
ezt pontosan mikor is kéne csinálni? nem tiszta teljesen.a helyzet az hogy a win7 felinstallálodik, aztán ugye van egy újraindítás, utána még a telepítő megy , meglehet adni az idő zónákat a bejelentkező nevet, meg a frissítések beállításait, majd ezután is van egy újra indítás és emlékeim szerint innen purcan ki.
Köszönöm a türelmet és a segítséget
-
ozz
tag
válasz
köszörü #36421 üzenetére
gyorsban körbenéztem egyenlőre nem találtam sehol win 7 enterprise x64. még keresek.
Viszont ami nekem van win7 rtm az 9in1-ben ha jol emlékszem abban minden win7 benne van home, pro, ultimate 32/64 is.(gyanitom enterprise nincs benne)
Elvileg ezt próbáltam feltenni csak a pro változatot ez más gépeken simán megy egy 1 éves asus-on is. Azert furcsa nekem hogy ezen nem!win 7 x64 drv lemez. pontosan milyen lemez ez?
most nincs előttem de én csak egy driver lemezt kaptam. meg a gépen egy free dos-t -
Johnzy
tag
válasz
köszörü #36144 üzenetére
Hali!
Igen, csak kicsit fura, hogy szintén Intel és szinte majdnem ugyanaz, csak a 2100B helyett 2200BG...
És a hivatalos lenovo honlapon is ott van, hogy a 1.21-es BIOS-t direkt ezért adták ki, mert EZT javították ki. Akkor mit csináljak vele??(Külső adapter kizárva, a gép tulaja nem pártolja...)
Üdv!
-
kozicsd
tag
válasz
köszörü #36002 üzenetére
de nem amd fusion a neve, hanem amd vision
Esetleg ha valakinek még ilyen problémája lenne, akkor a lényeg:
Az AMD oldaláról letölteni a drivert, ami az integrált videókártyához(ami egyben processzor is) letölteni a drivert, telepíteni, majd ott az Energiaellátás menüpontban az AMD PowerXpress résznél tudja váltani a videókártyát -
h@v3r
csendes tag
válasz
köszörü #35986 üzenetére
Feltettem a hangkártya drivert, de a probléma továbbra is fennáll. Az egész rendszer mint ha úgy "szaggatna". Mintha akadna az egér is, de csak egy pillanatra. Főleg zenénél jön ki. Amikor egy pillanatra bezúg (beszaggat) a zene akkor az egér is akad abban a pillanatban. További ötlet eseteleg?
Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Reklámblokkolók topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Háztartási gépek
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest