Aktív témák
-
tomy_cz
senior tag
Sziasztok!
Samsung NP300 notebookom van, és most tapasztalom, hogy a rövid Ö betűm nem műkdik, ha rviden nyomom a gombot. Ha hosszan nyomvatartom, akkor sorban írja az ööööööö betűket.
Szigetes billentyűzet, tudok vele valamit kezdeni? Próbáljam piszkálni vagy nem érdemes és inkább vissza garanciába? -
tomy_cz
senior tag
Sziasztok!
MSI X340 notebookot szétszedtem a múltkor, mert nagyon melegedett. Kitisztítottam a portól, a kis méretű hűtőegységet is leszedtem az integrált cpu és gpu-ról, gondoltam újrapasztázom, de hűtőzsír helyett ilyen szivacsszerű "hűtőgél", vagy minek nevezzem volt. Így nem szedtem le, nem nyúltam hozzá, viszont azóta is eléggé melegszik.
Lehet ilyen anyagot kapni, vagy mehet helyére "sima" hűtőpaszta?
Van tapasztalata valakinek ilyennel kapcsolatban? -
tomy_cz
senior tag
Sziasztok!
Acer 5315-ös laptopomra Win7 rendszer alatt lejött az új frissítés a videóvezérlőhöz, és szeretném külön is letölteni hogy meglegyen a driver, de nem találom sehol.
Vagy egyenlőre még csak frissítésként érhető el?Ezzel már támogatja a WDDM 1.1-et amivel kevesebb ramot eszik a noti a Win7 alatt.
üdv.
-
tomy_cz
senior tag
Kbali: Köszi szépen a választ.
Lehet hülye érdés, de laptopnál AMD-t vagy Intel-t érdemesebb venni. Gondolom attól függ mire használom.. játékra nem
-
tomy_cz
senior tag
Helló!
Megnéztem a lapit, de mennyire jó márkának számít a Lenovo? Mert nem vagyok ilyen téren képben.És az előbb említett chipset téma érdekelne még..
-
tomy_cz
senior tag
Hellósztok!
Laptop vásárlása előtt állok és kíváncsi lennék egy pár információra.
Asus vagy Acer márka között gondolkozok max.230E-ért, de ezen belül még nincs konkrét kiszemelt. Felhasználása Net, filmezés, Konvertálás.. ilyesmik.Milyen Chipsettel rendelkezőt ajánlotok?
Milyen processzort (Intel vagy AMD) ajánlotok?Válaszotokat előre is Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Mobil flották
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Napelem
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Sorozatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest