- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
Aktív témák
-
mno
tag
sziasztok!
Van egy Asus X51RL-AP229 típusú laptopom, kb 3 és fél éve vettem.
Gyárilag 1db Kingmax 1GB 667MHZ memória volt benne.
Ezt lecseréltem 1db Kingmax 2GB 667Mhzes memóriára nem sokkal később, tökéletesen működött éveken át ezzel a felállással.
És most jön a probléma, napokban gondoltam egyet megduplázom memóriát. Keresgéltem, de nem találtam ugyanilyen Kingmaxot, így vettem egy Nanya 2GB 667Mhzes modult mellé. Hát sajnos nem működtek együtt, oké, gondoltam a baj az hogy nem ugyanolyanok, és allergiás a gép erre, nem fogadja be. Keresgéltem valamelyikhez találok-e párt, nem találtam, hanem vettem egy 2x2GB 667Mhz-es Hynix memóriát, párban vannak, teljesen ugyanolyanok. Épp az előbb raktam bele, és megint csíkos kép fogad és nem indulMindkét modul mindkét foglalatban tökéletesen működik külön! Már az sem lehet oka hogy nem azonosak és érzékeny lenne rá gép.
Én kifogytam ötletből, nem tudom mit tudok még csinálni, miért nem megy
üdv
-
mno
tag
Adott egy Asus X51RL-AP229 típusú laptop, 3 és fél éve vettem, már akkor 2G 667-es rammal kértem, Kingmax típust raktak bele. Memóriát akartam megduplázni, de pont ilyet nem találtam sehol, de szereztem egy ugyancsak 2G 667Mhz-es memóriát, Nanya típusút.
Létezhet hogy mindkettő külön rendesen működik, de együtt nem hajlandóak? Mert ez történik, ezek szerint a Nanyát alaplap elfogadja, de a kettőt együtt nem, tehát keressek vagy ugyanolyan Kingmaxot ami van , vagy ugyanolyan Nanyát ami van?
üdv
Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest