- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
Aktív témák
-
Joe Flake
csendes tag
válasz
köszörü #36920 üzenetére
Szóval az a tipped hogy a vga chip és a borda köze a réz cső talpának találkozásánál egy réz lapka beiktatása ami mind két oldalán pasztázott. Épp most kaptam le róla hogy mégis milyen a pasztázás meg egyebek, hát a proci-nál elég gyászos, megkeményedve meg hasonlók. A vga-nál viszont teljesen egyben maradt rajta a chipen és az viszont bár nem kenhető, de sokkal jobb állapotban mint a proci-nál, olyan mintha ott nem igazán úgy mond "érintkezett" volna a hűtővel, mert míg a prockónál rá van keményedve a paszta a réz csövecske talpára itt viszont olyan mintha sosem kapott volna miközben ott van mind a chipen. Mindenesetre fogom letakarítom a procit meg a chipet, újra pasztázom a cpu-t is a vga-t meg akkor megpróbálom ezzel a lapkás megoldással hátha tudok javítani az állapotán ezzel a módszerrel. A tipped köszönöm! Elválik majd mire jutok vele.
-
Joe Flake
csendes tag
Köszönöm szépen mindenkinek a gyors hozzászólásokat és a tippeket!
-
Joe Flake
csendes tag
Üdvözletem!
Nekem olyan problémám lenne, hogy van egy Acer TravelMate 5530G-703G25Mn laptopom, amiben pár napja megadta magát a winyó. De viszont a legfőképp bajom hogy melegszik rendesen, és olyan szintem hogy ki is kapcsol. A legnagyobb baj az hogy szét is szedtem már ki lett portalanítva rendesen a ventilátor is kiszedve az is és ahogy csak tudtam mindent. Bár most ugye merevlemez nincs benne de mégis úgy hogy még az alja is le van szedve a jobb hűtés végett percek alatt beforrósodik a processzor és ahogy az melegszik átvezeti a hőt még a videó kártyára is és kis idő múlva már kapcsol is ki. A ventilátor pedig bekapcsol indítás után szinte 1-2 perccel de ez biztos a melegedésnek köszönhető. Olvastam itt-ott dolgokat hogy újra kéne pasztázni a processzort meg hogy lehet ventilátort kéne cserélni, viszont engem az aggaszt hogy ez a melegedés nekem percek alatt bekövetkezik. Azért írtam ide hátha kapok valami hasznos tanácsot esetleg egy kis segítséget ezzel kapcsolatban. Előre is köszönöm annak aki esetleg tudna nekem valami okosat mondani ezzel kapcsolatban!
Aktív témák
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest