- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kőkori szaki
csendes tag
Remélem vannak itt régi motorosok.
Van egy Usb-s Rikaline 6010-X5 gps vevőm. Próbáltam hozzá drivert szerezni, mert az a laptop, amivel használtam már működésképtelen. Sehol nem jutok nyomára. Tud-e valaki segíteni?Opció: Tudtok-e olyan (csak) vevőt ajánlani, nem méregdrágán, amelyik laptophoz csatlakoztatva, vagy önállón képes az útvonaladatok rögzítésére? Feltétel: mintavételi sűrűség legalább 30 méterenként, vagy 1 másodpercenként.
Köszönettel -
pilota
tag
Helosztok segitséget szeretnék kérni a skinben és a data.zipben bentvan a loading és exiting bmp amit akarok néha beis tölti de néha az alpkép töltbe holott már nincs a készüléken.Valaki tudnekem segiteni,hogy az általam választot kép induljon és azzal kapcsoljon ki a készülék.Köszönöm.
-
OldMike
őstag
válasz
TheProb #6146 üzenetére
Nem tudom nincs-e itt valami keveredés. Tudomásom szerint a Primo V9 jelzés Androidos verziót takar, CNS eszközök között én még csak WinCE rendszerűeket láttam. A náluk hivatalosan kapható készülékek szoftvere kizárólag az IGO8 alapú Map8. Néhány éve volt szó a Primo 1.xre váltásról, de úgy tudom, hogy nem valósult meg.
-
-
OldMike
őstag
válasz
TheProb #6144 üzenetére
Szia!
A CNS-nek van hazai szervizszolgáltatása:
Érdemes lenne informálódni náluk, gondolom már nem garanciális, kiderülhetne hogy érdemes-e bevizsgáltatni, esetleg javíttatni.
Még egy gondolat. Nem tudom hogy Map8 van-e rajta, ilyen készülékkel én is jártam hasonlóképpen, és néhányszor újraindítva a navi szoftvert végül megjavult. Leginkább akkor lehet ilyesmi, amikor előtte hónapokig egyáltalán nem volt használva.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Faternak van egy CNS GPS-e (pontos típust sajnos nem tudom, mert csak S/N van egyedül rajta...) és tegnap képtelen volt műholdat találni fél óra után is... Azt honnan tudom meg, hogy HW/SW gond-e? Első körben navi szoftver frissítésre gondoltam, hátha. Ha az se segít akkor talán egy reset gomb nyomkodás. Lehet ezeken fw/rom-ot frissíteni? Gyártó oldalán nem találtam ilyen infót.
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Sys gondom lehet.
A készülék navigáció program alatt, 10mp ként elveszti a gps jelet, kikapcsoltnak látja a program. (IGO)
A készülék gps jel keresője pedig stabilan tartja jeleket. Mit lehet tenni? -
kaszaking
tag
Navon N670 plus GPS-en hogy lehet térképet frissíteni?
Más: Bemásoltam egy GPS hang fájlt a mappájába, a rendszer látja de nincs hang navigáció rajta. Vajon mitől? -
.DLL
veterán
válasz
#46053760 #6136 üzenetére
Leginkább olyan funkcionalitás kellene csak, mint a Google Maps, csak offline-ban, mert nincs mobilnetem. XY utca hol van, mihez csatlakozik, merre kell oda menni, csak megnézni nagyjából aztán az útvonal már összeáll a fejemben. Persze a navigáció sem rossz, de ritkán kell.
Mivel nincs mobilnetem ezért gondolom érezni, hogy csóró vagyoktehát ingyenes alkalmazás. Otthon WiFin letölteném a térképadatokat, és nettől függetlenül út közben bármikor rá tudjak nézni, hogy hol is járok, kb. ennyi lenne az igény.
Mindezt persze jó sebességgel, szaggatás nélkül. Redmi 2 Pro előtt ZTE Blade-em volt, nagyon szerettem, de egy térkép már kifektette az egymagos procit, nagyon szaggatott... Redmi persze bőven erősebb, de tudom, hogy nem csak a nyers erő számít, hanem az optimalizáltság és hatásfok is, ezért kell a jól megírt program.
Egyébként nem tudom jó helyen tettem-e fel a kérdést, van Mobilalkalmazások alfórum, azon belül is többféle topik, (GPS-es, navigációs progiknak, általános androidos alkalmazás topik, stb.) Ez nagyjából bármelyikbe beleillene, jelen topikot is beleértve.
-
törölt tag
-
.DLL
veterán
Sziasztok!
A tudomány mai állása szerint melyik a legajánlottabb térpék & navigáció szoftver/app Androidra? Egyszerű offline használat is szempont. Lehetőleg ne szaggasson (Redmi 2 Pro).Előre is köszi!
-
Sátán44
addikt
Sziasztok!
Kaptam egy Navon N260-as készüléket, de nem indul el rajta az igo8. Init api-nál kilép vissza a főmenübe. Szükségem lenne egy működő sys.txt-re.
-
marcedli
tag
válasz
kengyel #6129 üzenetére
Vesztenivalód nincs, ingyenes. Próbáld ki, szívesen segítünk mindenben. Teherautóra, villamosra, trolira, vonatra, biciklire, motorra, tűzoltóra, mentőre nem szerencsés, autós navi.
Itt nézz szét a linkek között -
stmiklosi
tag
Szevasz!
GPS-edre típusa után rákeresve navigációs szoftver nélkülinek találtam.
Hogy az aktiváló kóddal mit kell kezdeni, ez nyilván valami hozzá adott leírásban van, aszerint kell eljárni.
Én azt nem tudom, ráadásul ez nekem nagyon noname.
Telepítsd a PC-re az Aktivsync4.5-öt, azzal kapcsolatot tudsz teremteni a készülékkel, meg tudod nézni mi, hova van telepítve.
De ne bánts semmit egyelőre!!
A látottakból lehet kitalálni a továbbiakat.
De ezek szerint van rá telepítve navigáció??
Üdv: Stmiklos -
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Androidon szeretném használni a Waze.-alkalmazást, de sajnos nem ismerem. Az lenne a kérdésem, mennyire megbízható az alkalmazás ?
Fontos lenne számomra egy megbízható navigáció, a munkámhoz kellene . -
DM43
őstag
Többek között itt is le van írva.
-
törölt tag
-
Regiee
aktív tag
jah, hogy az lenne a típusa...
És erre lehet más navit is tenni mint ami rajta van? -
-
Regiee
aktív tag
-
Pehi
senior tag
Szevasztok! Olyan gondom lenne,hogy van egy Médiatek 84H-3 típusú készülék,de sehogy se tudom működésre bírni hogy működjön a navigáció. Mivel amatőrnek se mondanám magam,mert még annyira se értek hozzá mint egy amatőr,mit kéne tennem hogy működésre bírjam? PC téren nem lenne gond,ha kell hozzá! Előre is köszi!
-
hojos
aktív tag
Szia.
Regisztráció után, itt a legalsó hsz-ben találsz romot hozzá (hsz: 12/01/2015 - 12:17.).
-
Švejk
őstag
Sziasztok,
Van egy WayteQ X850-em, amire a Sygic Lite helyett új rendszert akartam telepíteni. Ne kérdezzétek milyen okból, de formáztam a belső tárhelyet (ráadásul a Windows szerint sikertelenül), sima törlés helyett, és a gép most ismeretlen meghajtóként jelzi ki. Hogy lehetne helyrehozni? Fontos lenne, holnapra rajta kéne lennie minimum egy Magyarország navinak... -
-
törölt tag
A route 66-ot feltettem egy androidos samsung telefonra.
Eddig még nem kért pénzt. Jó ez? Vagy maradjak a nokai here szoftvernél. Ritkán használom... -
Dracula72
senior tag
Üdv.mindenkinek!
Vásárolok egy Wayteq x985bt kütyüt. Legtöbb helyen adott szoftver nélkül.
Kérdésem az lenne, hogy melyiket érdemes rátenni? Igo?
Milyen típusú szoftver megy rá? Azt hallottam androidos nem. Javítsatok ki, mert nem tudom, eddig garminom volt. -
törölt tag
válasz
gabor20 #6100 üzenetére
A navis tabok hardveresen gyengébbek. A hardveresen jó tabokban gyengébb a GPS vevő. Ezt külön BT GPS vevővel lehet kompenzálni. Ezekre a Tabokra legfeljebb Sygic Truckot tudsz telepíteni legálisan. A hangsúly a "legálisan" -on van. A kamionosok többnyire IGO -t használnak PNA -n (legalábbis én ezzel találkozom a leggyakrabban és én is IGO Truckot használok).
Új hozzászólás Aktív témák
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Ryzen 7 CPU-k
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest