Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
válasz #79335424 #7216 üzenetére
Milyn az a ventillatoros tarto? Meg nem lattam olyat, es nem is talalok.
Igazabol valami Win-es cucc kellene, de ki kellene valamit torpolni, amivel megoldhato lenne a vezetek nelkuli toltes, es annak vezerlese.
A toltopadnak allando aramot, csak hogy vezereljem, ha feltoltotte ketyeret? Feleslegsen ne szivja az auto akksijat, illetve ne toltse a gps-t. Bar gondolom ott az akksi aramfelvetelenek van belso szabalyzoja. -
csongi
veterán
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Az alabbiakra keresek megoldast.
Autos navigacio.
Napi hasznalatban van, sajnos az autoba nincs klima.
Mar 3 navi kifekudt, a dragabtol az olcsobbig.
Atlagosan jo ha 1 evet birnak ki. Sajnos a felhasznalo sem foglalkozik vele.
Rendszerint a megerkezes utan a keszulek hibarnalt allpoba kerul, de termeszetesen lemerul csontra.
Mivel a szivargyujto nem kap aramot gyujtas levetele utan.
Ha nemarad kint az ablakba, akkor sincs kikapcsolva, csak ugy bekerul a rekeszbe es kesz. Rendszerint akkor kerul toltore mikor csontra lemerul, es akkos sem lesz feltoltve teljesen, igy ujra merult allpotba lesz az akksi.
Szinte mindig abba van.
Ezt a toltesi mizeriat szeretnem megoldani valahogy.
Probalkozort mar valaki ezzel a wifis toltovel?
Illetve hogy lehetne automatizalni, a teljes toltes utan valahogy lekapcsolni a tolto aramot.
A szelvedo mogott hagyott navi+toltes tul melegiti.
Valahogy keresek masik helyet neki, de nem lesz egyszeru . hogy ne legyen a napon. -
csongi
veterán
válasz csabyka666 #6172 üzenetére
A térkép cseréltől működnie kellene a szoftvernek, legfeljebb nem látja az adott térképet, így keresni sem tud, de a szoftver az fut. . A legfrissebb Teleatlas asszem 2015.q3
-
csongi
veterán
válasz csabyka666 #6169 üzenetére
A fáj kiterjesztése fontos, és mielőtt lecseréled mentsd el a meglévőket, majd csak ezután kísérletezz másik mappal.Fontos, hogy egyszerre csak egy fajta térkép legyen bent, mert akkor derül ki, hogy valóban kezeli e.Több féle térkép létezik, elképzelhető, hogy nem csak a navtec térképét tudja kezeleni, hanem mondjuk a Teleatlast is. Ha meg van megfelelő térképek, akkor a hozzá tartozó PQi és bulding fájlokat is cserélni kell.
-
csongi
veterán
válasz csabyka666 #6165 üzenetére
Szerintem, azon nem jogtiszta az IGO. De a térképeket a contect mappán belül találod, a map könyvtárba, ezeket lehet frissíteni, de nem mindegy, hogy mire.
gyáliSanyi: Ezt nem teljesen értem, de szerintem sehogy. Amennyiben nincs GPS a tabletbe, az szívás. Ha az USb csatolóra teszel egy külső eszközt, mert ha jól értem ezt szeretnéd, akkor a töltést elveszíted. Talán egy ilyennel.
Viszont, egy ilyen elosztó kábelt, lehet valamelyik elektronikai üzlet, vagy szerviz csinálna neked.[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Sys gondom lehet.
A készülék navigáció program alatt, 10mp ként elveszti a gps jelet, kikapcsoltnak látja a program. (IGO)
A készülék gps jel keresője pedig stabilan tartja jeleket. Mit lehet tenni? -
csongi
veterán
Sziasztok!
Montenegró, Horvátország, Istria. Ide melyik térképeket javasoljátok? -
csongi
veterán
Sziasztok!
Magyarországra és azon kívül melyik térképeket jó használni? -
csongi
veterán
Sziasztok!
Wyteq 620-as Win Ce Op rendszeren milyen navigációk futnak el? Az IGO-val már tele van a ***. Valami jó kis program kellene aminek napra készebb a térképe. -
csongi
veterán
Sajnos az Asus R600 topik eléggé kihalt. Át olvastam, de nem sikerült megoldanom, hogy az igo8-at működésre bírjam rajta. Tudna ebben nekem segíteni valaki?
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Átmenetileg kellene egy navigáció, amíg a telefonomra nem lesz normális navi program.
Persze olyat keresek amit idővel el is lehetne adni, és nem egy gagyi de nem is aranyáron van.
Ezt néztem ki magamnak. 22-23K körül hozzá lehet jutni. Régebben olvastam hogy megbízhatóak ezek a típusok.Ez továbbra is így van? Jó választás lehet ez a készülék?Wayteq x960BT HD GPS 5" 4GB Bluetooth
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Navigációban kérném a segítségetek. Amit tudnia kellene. Igo8 gördülékeny futtatása. TMC.
Legalább egy 4" kijelző. Olyan kellene amit lehet újjal nyomkodni, és nem kellene hozzá ceruza.Könnyen lehessen kivenni a tartóból, de azért jól tartson. Nappali fénynél is jól látható kijelző. A telefon kihangosító része hogyan működik egy ilyen kütyünek? Lehet rajta hívást kezdeményezni? ki írja a bejövő fél hívószámát vagy nevét? Milyen a hangminősége? A mikrofont tartalmazzák a készülékek, vagy a telefoné van használatban? És 20max 30K -nál ne legyen drágább. A javaslatokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest