- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Honor Magic V2 - origami
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
Sziasztok!
Általában mikor szokták frissíteni a szoftvereket? Pl. iGo8 mikor kapott utoljára frissítést?
Még anno 2011-ben vásároltunk egy navit iGo szoftverrel. "Lassan" esedékes lenne a frissítés és mivel cég névre lett véve így leírható a szoftver is. Csak az a kérdés, hogy mikor lenne érdemes ezt meglépni.
-
D.Orion
veterán
No már csak egy dolgot nem tudok. Eme navi jelenleg nem navigál. Legutoljára a cégnél volt használva, de már passz, hogy mikor. Nos a probléma:
Megtervezek egy útvonalat neki és rányomom, hogy tervezés a térképen. Szépen meg is tervezi, de nem talál műholdat és így nem indul el. Van egy GPS info menüje. Itt van 12 oszlop. Gondolom ide a műholdakat tölteni be. Az előbb kimentem szabad terepre és vagy 10 percig vártam, de nem történik semmi. Betölt maximum 8 oszlopot elég változó jelerősséggel, de nem történik semmi.
Mi a fenét kéne csinálnom, hogy észrevegye, hogy másik helyen van és ráálljon erre a koordinátára?
-
D.Orion
veterán
válasz PLaci58 #2212 üzenetére
Közben felhívtam a Navon magyarországi ügyfélszolgálatát. Ők is megerősítették, hogy IGo 8 van a készüléken. Majdnem azt mondta a hölgy, hogy szarjam le mi van a készülék dobozára írva. Elkérte az e-mail címem és azt mondta ott minden szükséges infót elküld és a lehetséges verziókat is amit megvásárolhatok.
-
D.Orion
veterán
válasz Vyndree #2209 üzenetére
Remek, hogy semmi ilyesmi info nincs... Csak a navi belső szoftverét tudom. iGo-ról semmit nem találok benne.
PLaci58: Na ebből zokni vagyok rendesen. Az addig oké, hogy ha rákötöm a gépre, akkor hozzáférek a mostani szoftverhez. De ha veszek egy ilyen új iGo-t, akkor azt mégis hogyan fogom rá telepíteni. Vagy ezek ilyen sima setup-os rendszerűek?
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Üdv! Kis tévedésben voltam. A navin iGo My way fut. Azt viszont nem tudom melyik... Sehol se találom Navon N490-ről van szó. Ehhez is lehet venni Topmap és/vagy TeleAtlas-t?
Ha nem, akkor van arra lehetőség, hogy a szoftverét lecseréljem valami újabb iGo-ra?
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Üdv! Térképek szintjén érdeklődnék, hogy az alábbi három közül melyik a legjobb:
Navteq
Teleatlas
TopmapTeljesen zokni vagyok ebből, de a cégnél lévő gps-re majd kell venni valami térképcsomagot. IGO v8.3 van rajta most asszem. Célországok a szomszédos államok(kivéve Ukrajna), nyugatra keletre délre egyaránt. Plusz még Olaszország és Görögország. Most elsősorban az érdekelne, hogy Horvátországban melyiket lehet a legjobban használni? Közben keresgélek én is gyártói oldalakon, hogy melyiknek milyen a "térképezettsége" , de hátha van valakinek személyes tapasztalata.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest